What’s in my bag? Ik ben altijd wel nieuwsgierig naar wat andere vrouwen in hun tas hebben. Ik besloot dus om dit zelf te delen met jullie ♡ Het kan jullie misschien geen ruk schelen, dan lees je maar even niet verder 😉 Lijkt het je wel leuk om te weten wat ik iedere dag mee leur? Lees dan vooral wél verder!

What’s in my bag?

Het verschilt nogal in welk seizoen we zitten. In de zomer heb ik namelijk veel meer in mijn tas zitten. Denk aan een zonnebril, zonnebrandcrème, een flesje water, gezichtsspray om me even op te frissen en nog een aantal rommeltjes.
In de winter heb ik SOWIESO een lipbalm in mijn tas (SOS bij droge lippen). Maar ik heb eigenlijk ook altijd standaard spulletjes in mijn tas. Namelijk:

  • Mijn telefoon (erg belangrijk!!!)
  • Mijn portemonnee (minstens net zo belangrijk)
  • De lipstick die ik die dag draag om bij te werken
  • Als ik last heb van mijn huid neem ik ook altijd een concealer mee
  • Een purse parfum. Op de foto zie je de ‘Harvey Prince’ roller. Erg handig om mee te nemen in je tas
  • Mijn bril (want als je oud wordt heb je die écht nodig met autorijden enzo)
  • Een mapje met visitekaartjes
  • Een notitieblokje en een pen (je weet maar nooit wat je moet onthouden)
  • En mijn agenda

Oh ja, de tas is van Mango ♡

Wat is bij jou onmisbaar in je tas?

May