Ik was deze maand héél benieuwd naar de inhoud van de Bluxbox. Vorige maand viel deze voor mij namelijk wat tegen..
Deze box is geïnspireerd door Valentijnsdag en staat in het teken van de liefde met roze & rode verpakkingen. Wat zat erin?

SHOWER GEL

Unboxing Bluxbox februari

Een grote roze/rode tube valt direct op. Een fullsize product is het in ieder geval zo te zien. Het gaat om de Daydream is strawberry shower gel 200ML van Fruttini ter waarde van €3,95.
Om maar meteen mee af te trappen: het product is vegan!  YES Bluxbox you go! Ik merk dat zij steeds vaker vegan en/of natuurlijke producten in de box doen. Houdt tevens in dat er niet getest is op dieren 🙂
De shower gel ruikt heel zoet, niet zozeer mijn smaak als het gaat om cosmetica producten. Ik houd daar niet zo erg van. Ik ruik aardbeien (logisch want dat staat ook op de verpakking).
Ik zal het wel gebruiken maar ik ga toch eens kijken of dit merk ook andere geuren heeft die wat meer in mijn straatje liggen.

BODYBUTTER

Unboxing Bluxbox februari

Van hetzelfde merk vind ik een grote pot met body butter. Namelijk de My daydream is strawberry body butter 250 ML ter waarde van €6,95.
Ook vegan natuurlijk en met dezelfde zoete aardbeiengeur. Een heel fijn product als de geur je aanspreekt. De body butter smeert prima uit en trekt ook redelijk snel in en vervolgens de huid lekker soepel maakt.
Eenmaal opgesmeerd lijkt de zoetige aardbeigeur toch wat lekkerder te gaan ruiken. Misschien zal ik deze toch nog zelf gaan gebruiken.

FACE SCRUB

Unboxing Bluxbox februari

De bekende verpakking van Bergman zie ik natuurlijk meteen. Een heel prettig merk maar redelijk duur. In mijn box zat de Reborn Scrub 5ML. Een full size product is het niet, deze bevat namelijk 100ML en kost €60.
De producten van Bergman beauty care zijn niet op dieren getest en zijn voornamelijk op plantaardige basis.
De scrub ruikt helemaal niet lekker, maar dat ben ik gewend van Bergman haha. Het resultaat is vaak dan juist weer wel vet fijn. De scrub is vloeibaar met hele kleine scrubkorreltjes dat dus lief is voor de gevoelige huid van je gezicht.
Ik mag hem zelf nog niet testen op mijn gezicht omdat ik nog in een testperiode van een ander merk zit momenteel. Maar op mijn hand voelt het goed aan!

GEZICHTSCRÈME

Unboxing Bluxbox februari

Kueshi, wie kent het inmiddels niet? Ik in ieder geval wel. Dit merk is vaker voorbij gekomen in de Bluxbox en ik vind het een fijn merk.
Niet getest op dieren 🙂 Dat blijf ik toch vermelden.. Bluxbox, even tussendoor, dikke thumbs up voor jullie! Of jullie dit nu bewust doen of niet; ik ben er heel blij mee!
Anyway, back to topic. De Soft feel cream 50ML ter waarde van €17,75 is een gezichtscrème die speciaal is ontwikkeld voor een droge huid of rode plekjes. Ook is deze crème zeer geschikt voor de gevoelige huid. De crème belooft de huid te hydrateren, roodheid te verhelpen en fijne lijntjes te verminderen.
Ook hiervoor geldt voor mij: Ik mag het nog niet uitproberen op mijn gezicht. Ik smeer het op mijn arm en het trekt snel in. Het ruikt heel zacht en neigt meer naar een neutrale geur. Ik denk dat dit een lekkere crème is voor je gezicht 🙂

CHEEK & LIP STAIN

Unboxing Bluxbox februari

Bellapierre vind ik een prachtig make-up merk waar ik meerdere producten van heb ontvangen in voormalige boxen.
Een vegan merk dat niet getest is op dieren ♡
In deze box zit de Cheek & lip stain ter waarde van €12,99. Ik kreeg de kleur ‘Pink’. Lekker duidelijk, what you see is what you get.
Het is een hele mooie zachte roze kleur en er zit een lichte shimmer in wanneer je het aanbrengt.
Zoals de naam al zegt kun je dit product gebruiken voor de lippen en de wangen. Ik houd zelf niet zo van vloeibare blush dus ik ga deze voor mijn lippen gebruiken. Een mooie kleur, definitly blij mee!

DROOGSHAMPOO

Unboxing Bluxbox februari

Batiste, als je het merk nog niet kent dan moet je dit echt eens gaan bekijken. Batiste is een haarverzorgingsmerk die SURPRISE: NIET test op dieren 🙂
In de box zat de Mini droogshampoo blush 50ML ter waarde van €1,99. De verpakking is lekker roze en catchy en de droogshampoo ruikt echt HEUL lekker! En hij blijft ook nog eens redelijk lang hangen.
Droogshampoo is wel 1 van mijn favoriete haar producten, als je haar wat vettig aan begint te voelen óf als je wat meer volume in je haar wilt kun je de droogshampoo in het haar spuiten bij de hoofdhuid.
Succes gegarandeerd.

MIJN MENING

Unboxing Bluxbox februari

Yep, ik ben tevreden over de box van deze maand! Niet alle producten zijn voor mij fantastisch maar er zitten fijne producten in die ik echt zal gaan gebruiken. Een stuk beter dus dan de vorige box.
Mijn favoriete product is denk ik de Cheeck & Lip stain van Bellapierre opgevolgd door de scrub van Bergman en de droogshampoo van Batiste.

Waar ik heel blij mee ben is dat de box geen enkel product bevat die getest is op dieren! Yay to team Bluxbox!
Er zaten in totaal 6 producten in waarvan 4 full size zijn. De totale waarde van de box is: €46,63. Zo bespaarde ik dus €31,68 omdat ik voor de box €14,95 heb betaald. Joe, fijn!
De bluxbox kun je zelf ook bestellen op hun website.
Fijn weekend! ♡

May