Vandaag een review over één van mijn favoriete skincare merken: John Masters Organics. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over de ‘Blood Orange & Vanilla Body Milk’. Een organisch product die ook nog eens goddelijk ruikt! Ik kan er in ieder geval niet vanaf blijven. Lees je mee?

JOHN MASTERS ORGANICS

Ik zal eerst nog eens kort iets vertellen over John Masters Organics. Dit bedrijf is opgericht door (uiteraard) John Masters. Hij heeft vanwege zijn prachtige visie op de wereld en de natuur zijn eigen lijn ontwikkeld met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten waar mogelijk is.
Niet alleen de producten zijn zo organisch mogelijk maar ook de verpakkingen doen hier lustig aan mee.
Zo heeft John Masters Organics een heleboel awards binnen gesleept en is het bedrijf ontzettend vaak genomineerd als beste natuurlijke beauty product/merk.
Daarnaast werkt het bedrijf met verschillende keurmerken: ten eerste het keurmerk ‘Cruelty free’ dat ik persoonlijk erg belangrijk vind. De producten zijn dus nooit getest op dieren! Ook hebben zij verscheidene keurmerken die kijkt naar de kwaliteit van de organische producten. Als je geïnteresseerd bent kun je dat hier bekijken.

BLOOD ORANGE & VANILLA BODY MILK

John Masters Organics: Bodymilk

Ik mocht zelf iets uitkiezen uit het assortiment en dat resulteerde in het feit dat ik voor iets koos waar vanille in zit. Ik ben dól op vanille.
De keuze was dus snel gemaakt. De Blood Orange & Vanilla Bodymilk. Ik was hier erg benieuwd naar.
De website vertelde het volgende over het product:

romige moisturizer welke de huid hydrateert, zijdezacht en glad maakt

Deze snel absorberende body milk bestaat uit een delicate mix van mariadistel, aloe vera en essentiële oliën uit bloedsinaasappel en vanille waardoor het een heerlijke, lichte geur heeft. Saffloerolie en zeealgen hydrateren de huid terwijl aloe vera helpt de huid te herstellen. Dankzij de grote hoeveelheid voedingsstoffen maakt het de huid zijdezacht. Heeft een geweldig, luxueus aroma.


Gemaakt met 12 gecertificeerde, organische ingrediënten
Glutenvrij

Belangrijke ingrediënten

 • bloedsinaasappel – helpt bij collageenformatie; ontgift huid
 • bourbon vanille – geeft een frisse en bedwelmende geur
 • mariadistel – antioxidant
 • groenten glycerine – humectant
 • arnica – hydrateert en stimuleert de bloedcirculatie
 • aloe vera gel – ontstekingsremmend; verzachtend
Eigenschappen

 • luxueus, zijdezacht en lichtgewicht
 • wordt makkelijk geabsorbeerd door de huid
 • geweldige, luxueuze aroma

Gebruik

 • goed voor alle huidtypes
 •  voor elk droog deel van de huid

Gebruiksaanwijzing

 • royaal aanbrengen op lichaam, na het wassen met de blood orange & vanilla Body Wash

John Masters organics bodymilk 6618Als je nieuwsgierig bent naar de ingrediënten dan kun je op de foto hiernaast klikken. De foto wordt dan uitvergroot 🙂

MIJN MENING

De fles is van plastic en doorzichtig en volgens mij iets rozig/perzikachtig van kleur. Ik vind hem mooi! De tekst ‘Blood Orange en Vanilla’ is een beetje moeilijk te lezen omdat het geel is.
De fles is voorzien van een pompje waaruit best veel komt na 1x drukken. Je hebt ruim voldoende voor bijvoorbeeld 2 benen met 1 pompje. Ook omdat het gaat om een bodymilk. Dit is dunner dan een lotion of creme. Fijn, want dan doe je er dus ook langer mee.
De geur is……. serieus goddelijk! De eerste keer dat ik het rook dacht ik ‘wauw.. wauw.. wauw’. Niet overdreven. Ik dacht dat het vooral zou ruiken naar citrus omdat dit over het algemeen wat overheerst maar het is een hele zachte geur.
Je ruikt de sinaasappel geur wel lichtjes maar het is vooral de vanille die ik ruik. Heerlijk!
Normaal gesproken smeer ik mijn lichaam alleen ’s morgens in maar ik kan het nu niet laten om deze ook ’s avonds op te smeren. Zodat ik in mijn bed de geur ook ruik ♡
Daarnaast voelt het ook heel lekker zacht aan en trekt de milk snel in maar blijft mijn huid lekker zacht. Ik blijf bij mezelf de geur tot nog 6 uur na aanbrengen goed ruiken aan mijn armen. Super!

John Masters Organics: Shampoo & Conditioner

HEBBEN!

Ik heb de andere geuren natuurlijk niet geroken. Maar de Blood Orange & Vanilla ruikt in ieder geval TE lekker. Dus als je er eentje uitkiest, kies dan deze! Tenzij je niet houdt van vanille natuurlijk, dat kan. Alhoewel ik me dat bijna niet kan voorstellen.

Natuurlijk is OOK dit product volledig dierproefvrij en lekker organisch ♡
Je kunt de bodymilk kopen bij de webshop van John Masters Organics waar je de keuze hebt in nog meer geuren. De bodymilk kost €32 en hier krijg je €236 ML voor. Best veel dus!

Was jij al bekend met John Masters Organics? Zo ja, wat is dan jouw favoriete product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.

May