Ben je al een klein beetje benieuwd wat er allemaal in de planning staat voor Maart? Dan ga ik een paar dingetjes verklappen. Want ik heb weer een heleboel moois in de planning staan!

SKINCARE

1 van mijn favoriete onderwerpen om over te bloggen is: skincare. Ik vind het fantastisch om mooie producten uit te proberen om te kijken wat dit voor mijn huid doet!
Ik heb weer een aantal hele fijne producten mogen ontvangen waaronder de volgende:

Gezichtsolie: Waar ik sinds kort helemaal weg van ben is gezichtsolie.
Ik testte de olie van Aleeza Cosmetics en wat ik daarvan vond is on it’s way to you!

Aleeza: Glowing beauty oil
Esse Cosmetics skincare

Huidverzorgingsproducten met levende bacteriën.. Ieh dat klinkt best wel raar. Maar wist je dat zij ’s werelds eerste zijn met dit concept? En dat het echt heel goed blijkt te zijn voor je huid? Ik heb de producten twee weken lang geprobeerd en vertel jou wat dit met mijn huid deed..

Tanning Spray: Ook dit is iets wat ik definitly kan gebruiken als de zon niet schijnt. De Tanning spray van Marc Inbane heb ik ontvangen om eens te kijken hoe sunkissed ik eruit kan zien in Nederland als het weer niet helemaal mee zit.

Marc inbane

MAKE-UP & PARFUM

Make-up is a girls best friend. En zo ook de mijne. Ook in Maart zorg ik natuurlijk voor een paar fijne reviews over de volgende make-up items:

Blusher primark

Ik heb voor de eerste keer make-up bij de Primark gekocht. Heel sceptisch en ik vroeg me af hoe ‘slecht’ het moest zijn voor deze prijs.
Was het ook slecht? Deed het me denken aan ‘kinder’make-up of viel het me alles mee?

PETS

Misschien weten jullie het al, misschien ook niet. Ik ben gek op mijn hondjes. Deze maand review ik voor de verandering eens een ‘beauty’ product voor honden en laat ik jullie zien waar Zoë en Joep deze maand blij mee zijn gemaakt 🙂

Oké, mijn specialiteit is toch wel skincare. Maar wisten jullie dat skincare voor honden ook bestaat? Ik heb twee van die boefjes en heb dus een skincare product voor hen uitgeprobeerd. Inclusief wat leuke speeltjes natuurlijk 😉

Honden speelgoed

UNBOXING

Zoals elke maand zal ik ook de Bluxbox ‘unboxen. Wat zit er in de bluxbox van Maart? Ik weet het zelf ook nog niet, want hij komt pas eind deze maand binnen.
In de laatste week van Maart staat de review online! Spannend!

Unboxing Bluxbox november

Bluxbox: Zoals iedere maand unbox ik de bluxbox weer. Deze is mij één keer erg tegen gevallen. Ik ben benieuwd of ik deze maand wel weer blij ben met de inhoud!

Natural beautybox: Vorige maand mocht ik als eerste de primeur van Youngbeauty unboxen! Namelijk de Save the world beautybox. Een box met alleen maar natuurlijke producten.
Deze maand ga ik de tweede box unboxen. Er zijn wat veranderingen in het aanbod en ik ben benieuwd hoe mij dit bevalt!

Uniek in NL: Maandelijkse 'Natuurlijke' Beautybox

WINACTIES

Yes! In maart bestaat MayBeautyBlog.nl alweer een jaar! Om dit te vieren geef ik iedere week iets aan mijn volgers. Iedere week een winactie dus deze maand. Jippie!

cadeautjes

Deze maand bestaat MayBeautyBlog 1 jaar!! En daarom organiseer ik gewoon lekker iedere week een actie!
Momenteel loopt er al een winactie: Check hier! Als de winnares hiervan bekend is gemaakt staat er weer een nieuwe online! Stay tuned!

FASHION

Niet vaak maar soms blog ik ook over fashion. Juist omdat dit niet vaak gebeurt vind ik dit zo leuk.
Tips & tricks of fijne items waar ik zelf erg blij mee ben. De volgende items komen voorbij deze maand:

Hello sexy en pretty lingerie! Hoe cute zijn deze broekjes? Met ananassen, flamingo’s en cactussen. Ze bestaan. En I love it!
Ook hierover deze maand meer!

Lingerie ananas

LIFESTYLE/PERSOONLIJK

Ik heb onlangs besloten om meer persoonlijke artikelen op mijn blog te plaatsen. Verwacht geen diepe gedachten of rare geheimen maar wat leuke luchtige onderwerpen die in mijn dagelijks leven spelen.
Zo kun je onderwerpen verwachten als: mijn hondjes, fashion (ik heb natuurlijk ook een webshop), tips & tricks en leuke lijstjes.

Notebooks

Notebooks, to-do lijstjes en planners. Ik ben er een sucker voor. Ik laat je een paar van mijn favoriete items zien!

How to.. Deze maand ook weer een artikel hierover. Deze keer ga ik het hebben over fotografie decor. Dus accessoires om je foto’s ‘op te maken’.
Ik heb in ieder geval weer veel nieuwe accessoires geshopt. Benieuwd?

How to: Style je foto's

Er komt natuurlijk nog meer. Maar dit is een greep van. Al een beetje nieuwsgierig geworden?
Misschien heb je zelf nog wel leuke ideeën? Iets dat je graag wilt zien of waar je graag wat meer informatie over wilt. Wil je graag tips of heb je advies nodig.
Misschien wil je wat meer over mij weten en heb je persoonlijke vragen?
Je kunt deze in een reactie achterlaten of op mijn Facebook Instagram of Twitter stellen.
Ik wens jullie in ieder geval alvast heel veel leesplezier in Maart!

May