Als jullie mij volgen op instagram dan hadden jullie al wat foto’s voorbij zien komen. Ik kreeg namelijk de eer om de producten van Aleeza Cosmetics te fotograferen ♡. Wat een geluk! Want dit product staat al een tijdje op mijn wishlist! Waarom? Lees dan even verder.

Aleeza Cosmetics

To start with, ik was dit jaar op de LXRY beurs en daar stond de stand van Aleeza Cosmetics. Ik nam natuurlijk een sample mee (stiekem 2, sorry Selima ik blijf een Nederlander haha). En ik deed thuis heel zuinig met de zakjes dus ik gebruikte de olie een week ’s morgens en ’s avonds. En ik was HOOKED!
Maar ja, als net beginnende ondernemer en fulltime blogger moet ik een wishlist maken, want meteen kopen zit er niet meer in. Dus de Glowing Beauty Oil stond op nummer 1. En toen…. Mocht ik het product fotograferen. YES! En als blogger wil ik absoluut een review schrijven over mijn favoriete skincare product all time!

Aleeza: Glowing beauty oil

ALEEZA COSMETICS

Aleeza cosmetics heeft een prachtig verhaal, dit mag ik jullie niet onthouden. Zij staan namelijk voor een eerlijke en betere wereld. Oké, maar wat doen ze daar dan aan?
De producten van Aleeza cosmetics worden gemaakt in Marokko door berbervrouwen, zij gebruiken alleen maar pure en natuurlijke ingrediënten zoals onder andere cactusvijgolie (die vol zit met onder andere vitamine E), amandelolie en arganolie. De producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen en synthetische ingrediënten en zijn 100% natuurlijk.
De vrouwen werken in een goed werkklimaat en zijn zelfstandig wat ikzelf ook prachtig vind!
Meer informatie over de ingrediënten en de missie kun je hier vinden.

Aleeza: Glowing beauty oil

MIJN MENING

Het zal niet als een verassing komen maar ik HOU van de Glowing Beauty oil. Ik heb geen makkelijke huid. Ten eerste een gecombineerde huid met een vette T-zone en heb ik geregeld pukkeltjes en andere rottigheid op mijn huid…
Olie is voor mij dus meestal geen goed idee en ik ben altijd ontzettend blij als ik een product vind dat goed is voor mijn huid.
De olie/serum van Aleeza is dat helemaal. Ik gebruik de olie ’s morgens en ’s avonds en mijn huid voelt lekker zacht en schoon aan. De olie trekt niet heel erg snel in maar dat geeft niet. Ik kan mijn make-up er ook overheen doen zonder dat het erg gaat lopen. Voor het beste resultaat wacht ik een kwartiertje voordat ik mijn make-up aanbreng.
Maar ’s avonds voelt de olie geweldig! En eerlijk is eerlijk, ik heb eerder een gezichtsolie gebruikt en gereviewd en dat beviel mij ook goed alleen mijn puistjes bleven zoals ze waren en daar deed de olie niet veel mee.
Bij deze olie lijkt het zelfs wel wat minder te worden. Als ik de olie ’s avonds heb aangebracht is mijn huid de volgende dag al rustiger.
Verder ruikt de olie goddelijk! Het zal de cactusvijgolie zijn want ik kan het niet echt thuisbrengen.
Tot slot de verpakking: Mooi!! Ik hou ook van de kleur zachtroze/zalm (passen de foto’s niet perfect op mijn website qua kleur? ♡). Het flesje is van glas (fijn! Milieubewust) en heeft een pipetje zodat het aanbrengen van de olie makkelijk gaat. Je gebruikt dus niet teveel en je hebt geen kans op morsen. Ik knijp even in het pipetje en heb aan 5 drupjes ongeveer genoeg voor mijn gezicht en hals.

Aleeza: Glowing beauty oil

VOORDELEN

  • De verpakking is mooi
  • Het flesje is van glas en is milieubewust
  • De ingrediënten zijn 100% natuurlijk
  • Aleeza cosmetics heeft een prachtige missie die je steunt bij aankoop van een flesje
  • Mijn huid voelt heerlijk zacht na gebruik
  • Het ruikt erg lekker
  • Je doet lang met een flesje (ik denk minimaal een halfjaar bij dagelijks 2x gebruik)

NADELEN

  • Hoe hard ik ook nadenk.. Ik zou het niet weten…
Aleeza: Glowing beauty oil

I NEED THIS!

Klopt, you need this. En  je kunt het kopen op de website van Aleeza Cosmetics.
Een flesje kost €39,95 en je doet er denk ik minimaal een halfjaar mee als je het flesje 2x dagelijks gebruikt.
Mag ik even zeggen dat ik geen dag- en nachtcrème meer gebruik?!?

Aleeza: Glowing beauty oil

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf
Disclaimer

May