Ik ben een sucker voor notebook s, pennen en sticky notes. Ik heb een hele lade vol met lege notitieblokjes, post-its en schriften. Waarom? I don’t know. Maar ze komen wel vol en ik vind het heerlijk. My guilty pleasure. Ik laat je een paar van mijn favoriete ‘books’ zien.

Notebooks

Bovenstaande is natuurlijk niet mijn gehele stash. Dat lukt niet op de foto, en sommige boekjes zijn al lekker verfrommeld in mijn tas, niet fotogeschikt dus.
To-do lijstjes zijn mijn favoriet, en die vul ik braaf iedere dag in. Het afvinken van zo een lijstje lukt me niet iedere dag, maar hey, het gaat om het idee he…

Notebooks
Notebooks

NOTEBOOK EN HEBBEDINGETJES

Je kunt dit soort hebbedingetjes scoren bij bijvoorbeeld de HEMA (deze heeft het leukste assortiment vind ikzelf), de Action, Ikea en de Blokker.

Notebooks sucker

Wat is jouw guilty pleasure?

May