We zien het allemaal voorbij komen. De marmer trend. En hoe cheesy het dan ook mag zijn, ik vind het prachtig!
Marmer is momenteel een grote hype als fotografie decor bij bloggers en ja, I am one of them. In eerste instantie zocht ik naar betaalbare marmeren accessoires en ik vond een heleboel, maar ook voor een heleboel geld. De oplossing kwam van mijn vriend! Hij vertelde mij dat je gewoon tape kunt kopen met een marmeren print. Really? Ik laat je vandaag zien hoe ik mijn marmeren accessoires heb gemaakt. 

First of all ga naar een grote bouwwinkel zoals Gamma, Praxis of Karwei. Die hebben een hoop folie in hun assortiment voor een kleine prijs. Ik betaalde ongeveer €4,99 voor een rol van 2M bij 45CM.
Wil je echt een tafel gaan beplakken dan zou ik meerdere rollen meenemen.
Kun je sowieso gaan doen want als je eenmaal begonnen bent dan blijf je plakken 😉

DIY Marmeren accessoires
DIY: Marmeren accessoires!

Vervolgens ga je lekker aan de gang. Ik heb bijvoorbeeld een plank beplakt zodat ik deze kan gebruiken als ondergrond. Maar ik heb ook wat accessoires beplakt zoals je kunt zien op de foto.

DIY Marmeren accessoires

Have fun!

May