Eigenlijk ben ik heel erg blij. Want ik heb de nieuwe collectie van OPI pastels al weten te bemachtigen! De collectie is verkrijgbaar in Nederland vanaf 11 april 2016! En wat zijn ze moooooi! Deze zomer it’s all about pastels!

DE KLEURTJES

De soft shades OPI Pastel

Ik heb de miniset met 4 softshades tinten gekregen. De lakjes zijn in lief mini formaatje van 3.75ML. Genoeg om een stuk of 10 keer(?) je nagels te lakken.
De miniset én de full size kleuren kun je vanaf 11 april kopen op de website van OPI.

OPI PASTELS

De soft shades OPI Pastel

OPI-pastel-its-in-the-cloudIk kick off met de kleur ‘It’s in the cloud‘. Een prachtige off white kleur met een zachte look.
De nagellak dekt na twee keer lakken goed. Zelf doe ik er altijd nog een topcoat overheen om de meeste onregelmatigheden weg te werken en de glans te verhogen.

De soft shades OPI Pastel

Opi-pastel-Stop-it-im-blushingVervolgens de ‘Stop it, I’m blushing‘. Dit is mijn favoriet. Ik houd van pastel kleurtjes, van roze en van nude. En deze nagellak heeft al deze eigenschappen!
Een hele mooie zachte kleur en voor mij de perfecte kleur voor deze zomer ♡
Ook deze kleur dekt na twee keer lakken prima!

De soft shades OPI Pastel

Opi-pastel-its-a-boyBlauw kan niet missen. Deze kleur ‘It’s a Boy‘ is een hele zachte blauw kleur. Denk aan een lichtblauwe zee in een fijn tropisch land en ik denk aan deze kleur. I love it!
Ook deze kleur is na twee keer lakken goed gedekt.

De soft shades OPI Pastel

Opi-pastel-this-cost-me-a-mintOok onder deze kleur kom je niet uit deze zomer. ‘This cost me a Mint‘ is een minty kleur zoals de naam al zegt. Ik denk meteen aan de zomer en aan Ibiza-achtige taferelen als ik deze kleur zie.
OPI you rock! Een mooie kleur mint voor de nagels heb ik nog niet eerder gevonden!
En ja, ook deze dekt na twee keer lakken perfect.

De soft shades OPI Pastel

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May