Mijn eerste Styletone box! Ik heb al wat ervaring met beautyboxen maar deze box is net weer iets anders. De Styletone box concentreert zich namelijk vooral op make-up en dat vind ik fijn! Misschien zitten er wel producten in die ik niet ken, zelf niet zou kopen maar die ik wel ontzettend mooi vind. Lees je mee?

STYLETONE

Unboxing Styletone box maart

Eerst even kort wat informatie over Styletone. Zoals we de meeste beautyboxen wel kennen is dit ook hetzelfde concept.
Je krijgt maandelijks een box met beautyproducten voor een vaste prijs. Styletone hanteert de prijs €12,50 en dat is het goedkoopst wat ik heb gezien tot nu toe.
Ongeveer in het midden van de maand wordt de box toegestuurd via de post, en deze past in de brievenbus! Hoera! Dat scheelt weer wachten op de pakketbezorger en geen boodschappen kunnen doen ondertussen..
Verder zitten er altijd 5 full size producten in de box wat ik ook prettig vind. Gewoon alles of niets en in deze is dat dus alles.
Wat ook echt super tof is: Geen enkel product dat te vinden is in de box is op dieren getest!
Wil je meer informatie over de box of een box bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

DE MAART BOX

Unboxing Styletone box maart

De box lag dus op mijn mat en ik vond hem klein. Ik ben namelijk grotere boxen gewend.
Uiteindelijk wel handig omdat de box dus door de brievenbus past. Ik vind de illustraties op de box echt geweldig! Lekker fashionable en catchy.
Verder zit er een menukaart in de box die ik ook super vind. Het is namelijk meer een mini magazine met (heel veel) informatie over de producten, een introductie waarin staat dat zij luisteren naar hun abonnees en daarom speciaal enkele producten hebben toegevoegd waarom was gevraagd, een lijstje met bloggers ’to-follow’ (heel tof!) en een klein stukje met inspiratie en een sneak peek van de volgende box.
Maar wat zat er allemaal in?

OFRA WATERLINE / EYE PENCIL

Unboxing Styletone box maart

Een waterline eye pencil is speciaal bedoelt om aan te brengen in je waterlijntje (het lijntje onder je oog en boven je wimperrand).
Deze oogpotlood van OFRA, een superfijn merk trouwens, is zuiver wit. Als je deze aanbrengt dan lijken je ogen wat groter en ook frisser. Slecht geslapen? Geen paniek, witte lijntjes onder je oog geven je weer een frisse look.
Verder is het oogpotlood geschikt voor vegans en bevat het bijenwas.
Leuke tip van Styletone: Als je het potlood onder je lipstick aanbrengt dan wordt de kleur van je lipstick nog intenser!
Het potlood is te koop voor €11,75

Unboxing Styletone box maart
unboxing Styletone box maart

MARSK MINERAL EYE SHADOW - FIFTY SHADES

Unboxing Styletone box maart

Ha! Leuke naam: Fifty shades. Is ook wel logisch want het is een grijze minerale oogschaduw van Marsk. Ik kende het merk overigens nog niet.
Minerale make-up is volgens Styletone ideaal voor mensen met een gevoelige huid omdat het geen conserveringsmiddelen of parfum bevat. Het nadeel daarvan is: Het heeft dus geen oneindige houdbaarheidsdatum en het blijft iets minder lang zitten dan make-up mét conserveringsmiddelen. Zorg dus dat je eerst een primer aanbrengt.
Ik vind de kleur behoorlijk intens voor een casual look maar voor een avondje uit of een feestje is het perfect. Ik gebruik de oogschaduw zelf het liefst aan de buitenkant van mijn ogen, zoals je op de foto kunt zien. Er zit trouwens een prachtige shimmer in!
De oogschaduw heeft een waarde van €19,50

Unboxing Styletone box maart
Unboxing Styletone box maart

ARDENCY INN - PUNKER LIPGLOSS

Unboxing Styletone box maart

Oei en huh? Een zwarte lipgloss in potloodvorm? En oei, ik ben meestal niet zo een rebel die donkere lipstick draagt. Terwijl ik het wel echt heel tof vind.
De menukaart van Styletone legt uit dat het niet echt een zwarte lipgloss is. Het is een ‘wet shine’ doorzichtige lipgloss die net dat beetje extra kan geven aan jouw eigen lipstick.
Je kunt ervoor kiezen om het onder of boven je lipstick aan te brengen of om inderdaad je lippen zwart te maken. Bij het volledig inkleuren van de lippen wordt het niet echt zwart. Ik vind het eerlijk gezegd niet zo mooi. Maar misschien doe ik het verkeerd. Vast wel haha.
Leuk is het ook dat de lipgloss echt een gloss geeft, wat je niet zou verwachten van een potlood. Verder zit er kokosolie verwerkt in de lipgloss en Vitamine E & C om je lippen gehydrateerd te houden. Geen last van droge lelijke lippen dus.
Het potlood is te koop voor €17,50

Unboxing Styletone box maart
Unboxing Styletone box maart

FIGS & ROUGE - EVACALM RECOVERY SERUM AV ACTIV

Unboxing Styletone box maart

Figs & Rouge is een merk dat ik ook nog niet kende. Zij hebben vooral make-up in hun assortiment maar nu dus ook skincare.
Deze serum is vooral ontwikkeld voor de droge geïrriteerde huid op je voorhoofd, bij je ogen en je handen.
De serum ruikt redelijk neutraal en is een doorzichtige gel-achtige vloeistof. Hierdoor smeert het makkelijk en fijn waardoor je dus maar weinig nodig hebt per keer.
Er wordt geadviseerd om de serum iedere ochtend voor je dagcrème aan te brengen en iedere avond voor je nachtcrème.
De serum is niet voldoende an sich. Het is een aanvulling op je beauty ritueel en je moet dus gewoon je andere cremes lekker blijven gebruiken!
De serum heeft een waarde van €31,99

Unboxing Styletone box maart

ISKIN LIPADDICT - PLUMPING LIPGLOSS

Unboxing Styletone box maart

Tot slot vond ik een lipgloss in een roze kleur in een prachtige zilverkleurige verpakking. Ik kreeg de knalroze, maar ik zag dat er ook een peachy kleur is. Jammer, die had ik graag gewild!
Maar in beautyboxen heb je daar nooit de keuze in..
Deze lipgloss zou ervoor moeten zorgen dat je lippen worden ‘opgepompt’ een soort van lipinjectie idee maar zonder naalden.
De lipgloss ruikt naar menthol en tintelt ontzettend bij het aanbrengen. Dat is dus het effect! Ze zeggen dat als je het een aantal weken dagelijks gebruikt dat het effect redelijk blijvend is. Ik geloof daar niks van!
Maar op het moment van dragen van deze lipgloss werkt het wél, haha wat grappig! Ik moet wel even wennen aan dat tintelende gevoel. Ik weet niet helemaal of ik dat wel prettig vind, maar mooi is het.
Het smaakt trouwens helemaal niet lekker… Een redelijk bittere menthol smaak. Wordt dus niet overenthousiast om je sexy volle lippen af te likken voor je man ofzo want dat is geen aanrader.
De lipgloss heeft een waarde van €49 (!). Erg duur! Erg fijn dat ik het heb gekregen in de box 😉 Want kopen zou ik het niet snel doen voor die prijs. Tenzij het écht werkt op langere termijn.

Unboxing Styletone box maart
Unboxing Styletone box maart

MIJN MENING OVER DE BOX

Unboxing Styletone box maart

Ik ben echt heel enthousiast over deze editie van Styletone! Ik heb de vorige edities natuurlijk niet gezien maar tot nu toe ben ik echt heel tevreden.
De producten die in de box zitten zijn allemaal prachtig. Ik vermoed dat ik de zwarte lipgloss niet vaak zal gebruiken maar ik heb al eens eerder meegemaakt dat mijn minst favoriete product toch nog een favoriet werd.

Mijn favoriet is nu de lipgloss, ook al had ik liever een andere kleur gehad, deze vind ik ook erg mooi.
Yes Styletone, mijn complimenten. Een hele mooie box met hele toffe merken en producten! En niet getest op animals. YAY!

De totale waarde van de box is: €129,74 en dat is een hele hoop waarde voor een box waar je maar €12,50 voor hoeft te betalen!

Kende jij Styletone al? Zo ja, hoe vind jij deze box?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May