De Deautybox maart unboxing. Ik heb een tijd een abonnement gehad bij deze beautybox maar die werd overgenomen door een ander merk.
Onder de veronderstelling dat de deautybox niet meer bestond. Maar niets is minder waar! De Deautybox is er nog steeds. En omdat ik hier altijd tevreden over was, was ik benieuwd hoe dat nu is. Een jaar later! Lees je mee?

DE DEAUTYBOX

Unboxing Deautybox maart

Deauty is de afkorting van Discover Beauty. Deze box Is (volgens mij) vooral gericht op skincare en andere cosmetica en minder op make-up. Deze vond ik namelijk niet terug in de box.
Dat vind ik persoonlijk ook niet erg want ik hou ontzettend van skincare producten.

Een box kun je bestellen op de website van Deauty en het kost €16,95. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat er alleen VISA en Mastercard als betaaloptie is. Ik heb geen creditcard…
Wanneer je een Deautybox besteld dan krijg je de box iedere maand toegestuurd. Stoppen kan ook maandelijks.

DE INHOUD

Unboxing Deautybox maart

Deautybox maart

In de deautybox maart zitten 5 producten in een zakje. Die zakjes zijn top! Ik gebruik ze zelf erg graag als make-up tasje voor in mijn tas of om mee te nemen in mijn koffer als ik op vakantie ga.
Ook heeft de box een menukaart waarin precies staat welke producten er in de box zitten, hoe je deze gebruikt, waar ze goed voor zijn en hoeveel de producten kosten.

DOUCHE OLIE

Unboxing Deautybox maart

Als eerste vind ik de douche olie van Nuxe – Prodigieux (100ML). Voor een full size product (200ML) betaal je €10,90. Niet getest op dieren.
Deze douche olie is voor 91.9% van natuurlijke origine (ik hou ervan). Ik verwachtte eerlijk gezegd een olie. Maar het is een soort crème in een hele mooie gouden kleur met shimmer 😉
Dit zie je overigens niet terug op je lichaam, gelukkig.
De ‘olie’ ruikt echt heerlijk! Het heeft echt een redelijk intense geur maar toch een zachte touch zeg maar.
Ik vind deze douche ‘olie’ erg lekker! En omdat het product zo goed als natuurlijk is zal ik deze absoluut gaan gebruiken.

BODYLOTION RADIANCE

Unboxing Deautybox maart

Deze bodylotion van Naobay (125ML) zat ook in de box. Voor een full size (250ML) betaal je €18,99. Ik kende het merk Naobay al van de eerdere deautyboxen die ik heb gekregen en het merk bevalt mij goed!
Dit is een hydraterende bodylotion die voor 98,84% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. En niet getest op dieren. Ook helemaal super! De lotion bevat olijfolie en karateboter dat voedend en verzachtend moet werken. Ook zit er avocado olie en aloe vera in.
De bodylotion ruikt echt heel fijn! Een hele frisse citrusgeur die redelijk lang blijft hangen. De crème is goed uitkeerbaar en mijn huid voelt inderdaad wat zachter aan na aanbrengen.
Fijn product!

KAMILLE REFRESHING TONER

Unboxing Deautybox maart

Sinds enige tijd maak ik gebruik van toners. Dus ik ben blij met de toner die in de box zit.
Het gaat om de Kamille refreshing toner van Cowshed (30ML). Een full size (250ML) is 17 pond, omgerekend ongeveer €21,50. Het product is geschikt voor vegans. Top! Ook niet getest op dieren.
Het is een verfrissende toner met kamille en bevat hiervan essentiële oliën.
Ik vind de toner inderdaad lekker fris ruiken! En het droogt lekker snel op. Ik gebruik toners zelf altijd onder mijn dagcrème om net dat beetje extra verzorging aan mijn huid te geven.
Het nadeel van dit potje is dat het een hele grote opening heeft, ik breng die toner aan met mijn handen en ik goot hierdoor dus veel teveel op mijn handen 🙁
Ik had liever gezien dat er een kleiner gaatje zou zitten om de toner wat gedoseerder uit het potje te laten komen. Maar de toner zelf vind ik prettig.

EXFOLIANT FACE CREAM

Unboxing Deautybox maart

Yes! Het merk Unani ken ik ook al erg goed. Hier heb ik inmiddels al een hele lijn van door de beautyboxen die dit merk leveren. Het is een erg fijn merk dat NIET is getest op dieren 🙂
De Il Luminate Exfoliant Face Cream van Unani komt in de full size (100ML) €15.
Het is een zachte scrub in een crème vorm. De scrubdeeltjes komen van de walnoten dop (tof!) en er zitten herstellende en hydraterende oliën in.
Ik vind deze scrub zelf erg prettig. Voor mijn gezicht gebruik ik namelijk het liefst een zachte scrub met kleine scrubdeeltjes omdat de gezichtshuid erg gevoelig is en je niet met harde korrels moet gaan raggen.
De huid wordt inderdaad lekker zacht na het scrubben. De geur van de scrub is een zachte ‘schone’ geur. Prettig! Ik hou niet zo van overheersende geuren voor mijn gezicht.

LIPPENBALSEM

Unboxing Deautybox maart

How cute ziet deze lippenbalsem eruit! Deze pakte direct mijn aandacht met de mooie roze lieve tube. De Délicieuse Lippenbalsem van Lollipops (what’s in a name?) is full size (10ML) en kost €4,90.
De lippenbalsem is parabeen en allergeen vrij. Het bevat wel plantaardige oliën en vitamine E.
Het is een transparante lippenbalsem, ik verwachtte iets van een rozige kleur door de verpakking maar dat is het dus niet. Enigszins wel jammer vind ik.
De lippenbalsem is redelijk vloeibaar en smeert dus goed uit. Het blijft alleen niet erg lang op mijn lippen zitten. Een ‘balsem’ blijft bij mij langer zitten.
Maar ik vind de tube ZO leuk dat ik hem toch in mijn tas ga meenemen 🙂

MIJN MENING

Unboxing Deautybox maart

Ik vind de deautybox maart erg leuk! Ik houd ontzettend van skincare producten en dan vooral producten die natuurlijk zijn.
Deauty vindt dat blijkbaar ook belangrijk want elk product is redelijk natuurlijk of bevat zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Wat ik ook HEEL erg tof vind is dat geen enkel product is getest op dieren.
Dus een dikke yay voor Deautybox in deze.
Ik kan elk product gebruiken alhoewel ik de lippenbalsem niet geweldig vind. Maar het komt wel op.

Wat ik wel jammer vind is dat meer dan de helft van de producten geen full size is. Ik ben boxen gewend waar vrijwel alles fullsize is. Maar goed, voor de prijs hoef ik het ook niet te laten.
Ook had ik het persoonlijk fijn gevonden dat er meer nadruk werd gelegd op het niet testen van dieren. Dit staat nergens vermeld in het informatie menu terwijl ik (en een heleboel anderen) dit toch wel erg belangrijk vind.

Ik ben over het algemeen erg tevreden over de inhoud van de box. Heel fijne producten die ik allemaal gebruik dus.
De totale waarde van de box (ik heb de full size prijzen berekend naar wat er in de box zit) is: €37,45.
Wat inhoudt dat je €20,39 aan gratis producten hebt gekregen. Niet slecht!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May