Ik houd van ELF, oftewel Eyes Lips Face. En dan vooral de ELF lipstick. Dit merk is al redelijk bekend bij iedereen maar om toch even in steno uit te leggen wat het merk inhoudt: Budget, vegan en natuurlijk dierproefvrij. Hoogwaardige kwaliteit make-up producten voor een lage prijs.
Ik probeerde de baked blush, de baked bronzer en het jumbo lippotlood uit. Lees je mee?

BAKED BLUSH

ELF LIPSTICK - Blush & matte lipstick review

Ik koos voor de Gebakken Blush in de kleur Rich Rose. Voor €4 te koop op de webshop.
Op de website staat aangegeven dat de blush op terracotta schalen gebakken wordt in ovens waardoor een diepe pigmentatie bestaat en een glans. De toegevoegde verzorgende ingrediënten zorgen weer voor een betere huid.

De blush ziet er prachtig uit! Het ziet er meer uit als een bronzer dan een blush vind ikzelf. En als ik dit aanbreng dan klopt dit ook.
Het is een heel subtiele rozige kleur met een goede shimmer. Ik moet zeggen dat bronzers en blushes niet snel op mijn huid zichtbaar zijn, ik moet vaak echt smeren smeren smeren.
Deze is ook niet erg zichtbaar maar eigenlijk vind ik dat ook wel mooi. Voor in de zomer is dit een perfecte blush. Als je dus niet houdt van blush ‘strepen’ dan is dit something for you.

BAKED BRONZING POWDER

ELF LIPSTICK - Blush & matte lipstick review

De Gebakken Bronzing Powder in de kleur Los Cabos €4 ziet er prachtig uit! IK HOU van bronzers! Ik heb zelf een redelijke oranje teint dankzij mijn Indonesische oma en bronzers staan op mijn huid altijd erg mooi. Het geeft net die ene final touch zeg maar.

Deze bronzer is net als de blush gebakken in terracotta schalen en bevat ook weer verzorgende ingrediënten. Wat jammer was is dat de bronzer bij aankomst al gebroken was. Ik kon het nog heel mooi neerleggen voor de foto maar de bovenkant was eraf..
De pigmentatie is niet heeeeel erg goed maar het geeft een mooie lichte bronzing kleur met shimmer.
Wil je echt losgaan met bronzing powder voor een feestje of een fotoshoot dan is dit niet de bronzer die je nodig hebt. Maar voor de zomer is dit ideaal, voor een neutrale make-up look bijvoorbeeld.

JUMBO LIPPOTLOOD

ELF LIPSTICK - Blush & matte lipstick review

Het Jumbo Lippotlood in de kleur Coral €4 is mijn favoriet at the moment! Ik vind hem echt PRACHTIG!
Het is een matte lipkleur en ik had de coral iets heftiger en meer koraalachtig verwacht maar het is een heel fijne, bijna nude koraalachtige kleur. Wat ik eigenlijk nog mooier vind dan ik had verwacht.

ELF lipstick

Het lippotlood droogt de lippen niet uit door de toegevoegde vitaminen en zou de hele dag blijven zitten. Het blijft bij mij niet de hele dag zitten, maar dat heeft nog geen enkele lipstick gedaan. Het blijft wel een paar uur zitten en het droogt inderdaad niet mijn lippen uit.
Verder vind ik het heel prettig aanbrengen door de dunne stick en de punt, ik ben alleen bang dat die punt na enige tijd verdwijnt. Ook is het een fijn product om mee te nemen in m’n tas en kan ik het makkelijk even bijwerken.

LOOKS

EYES LIPS FACE

ELF LIPSTICK - Blush & matte lipstick review

Ik was al een tijd bekend met E.L.F. en ze hebben echt héle fijne producten voor een héle kleine prijs.
Zo heb ik al een hele tijd de loose powder waar ik ook een artikel over heb geschreven en die vind ik ZO fijn.
Het jumbo lippotlood zal ook op mijn favorietenlijstje komen 🙂

Alle bovenstaande producten zijn te koop bij de webshop van ELF en binnenkort komt er een artikel online over de twee concealers die ik bij ELF heb uitgezocht! Blijf het in de gaten houden dus 🙂

Wat is jouw favoriete ELF product?

 

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk
Disclaimer

May