Ik ga weer een ELF product voor jullie reviewen! Mijn favoriete budget, vegan Γ©n dierproefvrij make-up merk is weer eens aan de beurt.
Ik heb twee verschillende ELF concealers uitgetest, lees je mee?

CONCEALERS

Review: ELF Concealers

ELF Concealers

Concealers zijn voor mij heel belangrijk. Ik doe er heel veel mee. Niet alleen ‘conceal’ ik pukkeltjes maar ik highlight, ik corrigeer blauwe kringen onder mijn ogen en ik zorg met concealer dat ik geen cakey face krijg.
Hieronder ga ik twee concealers van ELF testen die mij erg aanspraken en waarvan ik dacht dat ik ze goed kon gebruiken.
De twee concealers van dit artikel heb ik trouwens gebruikt op bovenstaande foto πŸ™‚

CORRIGERENDE CONCEALER

Review: ELF Concealers

Als je je niet heel erg verdiept hebt in make-up zul je misschien raar opkijken van de kleuren in dit palette.
Wat je ziet van links naar rechts: Een lichte huidkeur, een groene kleur, een redelijk felle roze/zalm kleur en een iets donkerder huidkleur.
Ik ga je uitleggen waar je deze kleuren voor kunt gebruiken. Het palette is trouwens de ‘Corrigerende Concealer’ in de kleur ‘Neutralize & Conceal’ voor €4.

Het palette is ontzettend handig omdat het redelijk klein is, je kunt het dus zo in je tas meenemen voor een touch up. Er zit ook een kwastje bij. De kwastjes uit paletten gebruik ik nooit, ik gebruik mijn eigen kwasten. Maar ik laat hem er altijd in zitten voor eventuele noodsituaties.

ELF-concealers-9372
De kleuren:
Ik heb hierboven wat swatches gefotografeerd. Zoals je ziet is het heel goed gepigmenteerd. Dat is het ook op mijn gezicht.
ELF-concealers-9601Als allereerste gebruik ik de roze kleur. Dit breng ik ruim aan onder mijn ogen. Want een roze concealer corrigeert de blauwige kleur onder je ogen. Ik heb daar last van.. Dus voor mij is het prettig om te gebruiken.
Op de foto zie je hoe ik het heb aangebracht.
Over deze roze kleur breng ik vervolgens de lichte huidkleurige concealer. Gebruik ALTIJD een lichte concealer onder de ogen. Dit zorgt voor een frisse look. De blauwe kringen zijn volledig weg πŸ™‚

Dan gaan we door naar de groene concealer. Groen corrigeert rode plekjes, ideaal dus voor pukkeltjes, rode vlekjes of andere onregelmatigheden.
BrengΒ een klein beetje van de groene concealer op de rode vlekjes, blend dit wat met een kwastje of een sponsje en doe er vervolgens een concealer overheen die het meest lijkt op jouw eigen huidkleur.

Dit palette is maar €4 maar werkt beter dan sommige andere concealers die ik heb gebruikt. Er komt veel kleur vanaf terwijl je maar weinig hoeft te gebruiken.
Ik vind deze concealer dus echt heel erg fijn!

PERFECTIONERENDE & CORRIGERENDE CONCEALER

Review: ELF Concealers

De ‘Perfectionerende & Corrigerende‘ concealer heb ik in de kleur Nude €4.
Nu is de nude kleur voor mij te licht zou je denken, en dat klopt! Maar lichte concealers moeten ook echt in je stash zitten.
De kleur is niet zozeer veel lichter dan mijn eigen huid maar wel lekker fris. Ik gebruik deze dan ook het liefst onder mijn ogen. Door een lichtere kleur te gebruiken vermijd je de cakey face, breng je wat diepte aan in je gezicht (contour) en oog je veel frisser.

De concealer is olie-vrij. Wat inhoudt dat het de poriΓ«n niet verstopt en prettig is voor een vette of gecombineerde huid zoals ik heb.

ELF-concealers-9369Deze concealer heeft een maximum coverage wat inhoudt dat de dekking optimaal is. Ik ging het testen met mijn tattoo.
Hij dekt niet de hele tattoo maar hij is toch wel behoorlijk dekkend voor een vloeibare concealer.
Zoals je ziet is de tattoo veel minder zichtbaar.
Ik gebruik deze concealer trouwens over de groene concealer. Voor echt maximum coverage. En dat werkt.

De tube is overigens best wel groot (20ML) dus je doet er ook erg lang mee omdat je niet zoveel nodig hebt. Ik gebruikte in het begin zelfs teveel waardoor ik nog een hoop op mijn hand had zitten. Zonde!
Je hoeft dus maar heel weinig te gebruiken voor het hele gezicht.

KOPEN

Review: ELF Concealers

Wil je de concealers ook eens proberen? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.
Je kunt deze concealers, en nog veel meer anderen shoppen op de website van Eyes, Lips, Face.

Zelf ben ik eigenlijk altijd tevreden geweest over de producten van ELF en heb ik nog geen miskoop gedaan.
Oh jawel, ik heb de lip plumper een keer gekocht. Maar ik heb al volle lippen van mezelf.
Maar over deze producten ben ik dus wederom weer heel tevreden!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May