Altijd last van velletjes? Matte lipsticks die er niet uitzien? Ik heb er altijd last van. En met mij volgens mij een heleboel vrouwen.
Trucjes om je lippen te scrubben met een tandenborstel die werken voor mij niet. Soms doe ik het wel eens met een wc papiertje (schoon natuurlijk) of een handdoek.
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede lipscrub en ik probeerde die van ELF.Β 

SCRUB JE LIPPEN

Ben je gezegend met prachtige zachte en vel-loze lippen? Bless you. Serieus, waardeer het! Want velletjes op je lippen zijn echt verschrikkelijk. Een mooie lipstick ziet er vaak al smoezelig uit als je velletjes op je lippen hebt en lippenbalsem is voor mij ook geen oplossing. Het maakt het zelfs alleen maar erger. Want als ik geen lippenbalsem gebruik dan is het drie keer zo erg.
Scrubben is dus noodzakelijk, zeker als je matte lipstick draagt.
Ik scrub normaal gesproken met een handdoek of iets dergelijks. Dat maak ik iets nat en vervolgens zo hard mogelijk vegen. Lijkt me ook niet erg goed.

Ik heb lipscrubs gehad die je moet aanbrengen met je vinger, een vloeibare scrub. Dat vind ik echt 10 keer niks want lang niet alle velletjes gaan weg en daarnaast smeer ik de scrub vooral in mijn mond. Bah.
ELF heeft een fijne lipscrub in lipstick vorm. Ideaal denk ik. En dat is het.

ELF LIPSCRUB

Scrub je lippen, dag velletjes!

De lipscrub van ELF komt in een mooie en helemaal dichte verpakking zoals ik gewend ben van hen.
De scrub zelf is groen en ruikt inderdaad naar mint. Het smaakt niet echt ergens naar, gelukkig.
Er zitten allerlei kleine scrubdeeltjes in de ‘lipstick’ en ik was benieuwd of de stick niet zou afbreken omdat ik toch wel wat kracht zet bij het scrubben.

ELF lipscrubDe stick breekt absoluut niet af. Ik gebruik hem iedere ochtend na het douchen. Ik zou het niet tijdens het douchen gebruiken want door de warmte wordt de stick wel wat zachter en breekt hij waarschijnlijk sneller af.
Na gebruik verwijder ik de scrubdeeltjes met een vochtige handdoek en mijn lippen voelen echt zacht aan en alle velletjes zijn weg πŸ™‚
Als je een matte lipstick wilt dragen kun je het beste wat lippenbalsem aanbrengen, afdeppen en vervolgens je matte lipstick aanbrengen. Zo blijven je lippen de hele dag velletjes-loos.

Ik heb de stick nu ongeveer 3 weken en na dagelijks gebruik zit ik nog niet op de helft. Je doet er dus ook best lang mee.
De scrub is te koop op de website van ELF voor €4, de fijne budget prijzen die we gewend zijn van ELF.
Verder zijn de producten nooit op dieren getest en zijn de producten allemaal vegan πŸ™‚

May