We zitten weer in de helft van de maand! En dat betekent dat de Styletone box weer in mijn brievenbus valt. Ja, deze keer paste hij wel weer door de brievenbus 😉
Eerlijk gezegd begint Styletone wel mijn favoriete box te worden want de producten die er de vorige paar keer inzaten gebruik ik nog steeds met heel veel plezier.
Ik ben benieuwd wat er deze maand in zit. 

STYLETONE BOX MEI

Unboxing Styletone box mei

Iedere keer ben ik weer verrast door de vormgeving van de box. Deze keer is de hoofdtoon groen, de box ziet er serieus prachtig uit!
Het thema van de box is deze maan ‘Nicely Neutral‘, word ik al blij van!
Zoals altijd zit er in de box een mini magazine. Superleuk om te lezen, geweldige vormgeving en een beschrijving van alle producten die je in de box vindt.
Er staan ook altijd wat tips in. Deze keer, geheel in ‘de grote voorjaarsschoonmaak’ thema, tips om je make-up producten schoon te maken en te houden.
Snel door naar de inhoud.

LIP SCRUB

Unboxing Styletone box mei

Het eerste product is de Lip scrub van Lekkerineenpotje €4,95. Dit merk kende ik wel. Ik volg ze al enige tijd via Instagram en ze hebben zulke leuke producten!
Lekkerineenpotje is een merk dat helemaal vegan is en volledig natuurlijk en handgemaakt. Top! Je kunt ze zelfs eten 😉 Maar dat probeer ik liever niet uit. Alhoewel, de lipscrub zal vast wel in mijn mond komen.

Ik ben dus erg blij met deze lipscrub want dit is het eerste product wat ik heb van Lekkerineenpotje.
Ik heb de variant Rose & Peppermint in mijn box, maar het kan ook zijn dat je de Srawberry & Lemon hebt gevonden.
Ik ben blij met mijn potje want ik houd van pepermunt!
De scrub is gemaakt van kokosolie en shea butter waardoor je lippen tijdens het scrubben verzorgt en gehydrateerd worden.

De scrubkorrels zijn redelijk grof en de scrub bestaat ook alleen maar uit scrubdeeltjes. Het is geen scrubcrème of iets dergelijks.
Zelf vind ik het wel prettig dat de korrels zo grof zijn want mijn lippen hebben dat echt nodig. Ik heb ALTIJD velletjes, ook in de zomer…
Verder ruikt de scrub lekker fris naar pepermunt. De rozengeur ruik ik bijna niet. En weet je, het smaakt écht lekker! 

BLUSH

Unboxing Styletone box mei

De Crush Grape Seed Age Protecting Blush van 29 Cosmetics €34,95 vond ik vervolgens. De naam is een mond vol.
Het merk 29 kende ik van de vorige Styletone box. Toen kreeg ik een gezichtspoeder van dit merk. Ik heb de poeder nog niet veel gebruikt omdat deze vrij licht is en mijn huid door het mooie weer toch net iets bruiner is geworden.
Deze blush kan ik wél gaan gebruiken. Net zoals de poeder zit de blush in een prachtig doosje, zilverkleurig en het ziet er luxe uit.
De blush belooft naast je een lekker kleurtje te geven, ook je huid te verzorgen. De blush zorgt er namelijk voor dat er geen schadelijke stoffen van buitenaf je huid binnen dringen.
Je hebt kans dat je een andere kleur in je box hebt dan ik. Ik kreeg de kleur Berries, volgens het boekje is dit de meest veilige kleur voor elk huidtype. Het is een oud roze kleur die past bij precies iedere huidtint.

Styletone-box-mei-inhoud-unboxing-2690Ik vind het een prachtige kleur. Ik vind het alleen niet echt oud roze maar toch meer peachy/oranje. Denk nu niet ‘oranje? iel’. Want het is echt een heel zacht kleurtje.
Er komt ook een kwastje bij het doosje maar die vind ik te zacht, waardoor het de poeder niet goed oppakt en de kleur dus niet heel zichtbaar wordt op mijn huid.
Overigens vind ik de pigmentatie ook niet denderend. Iets minder enthousiast dan ik in het begin was.
Wel vind ik het effect mooi, je krijgt een beetje het highlight effect maar dan wat subtieler dan een regular highlighter.
Ik denk dat de kleur in de winter het beste uitkomt op mijn huid. Nu ben ik te donker.

OOG PRIMER

Unboxing Styletone box mei

Great! Een oogschaduw primer. Ik ben echt serieus, hier ben ik blij mee.
De Eyelid Base van Emite €29 komt in een klein glazen potje zoals ik gewend ben van bijvoorbeeld brow gels.
Ik vind de primer overigens wel redelijk prijzig. Zelf had ik dit niet gekocht voor die prijs.
Anyway, ik ben echt een drama want ik heb alleen een face primer in mijn bezit en verder helemaal geen primers. Foei Mayke!
Primers zorgen ervoor dat je make-up mooier uitkomt én langer blijft zitten. Deze primer is overigens huidkleurig waardoor je het ook kan gebruiken om donkere kringen onder je ogen te verdoezelen. Daar gebruik ik nu concealer voor maar ik heb het even snel uitgetest en het werkt inderdaad superprima! De kleur is perfect voor mij en het maakt de huid mooi glad zonder in mijn oogrimpeltjes te gaan zitten.
Styletone-box-mei-inhoud-unboxing-2693En je kunt het ook nog eens als gewone concealer gebruiken. Nou, daar pas ik even voor want ik heb een concealer that works perfect.
Als primer kun je het dus gebruiken onder je oogschaduw maar ook als oogschaduw op zich, zeg maar voor een mooie naturel nude look. Doei adertjes!
Ik ben heel blij met dit product! Zeker een aanrader voor het oog gebied.

LIP GLOSS / PRIMER

Unboxing Styletone box mei

Oke, de Lip Locked Priming Gloss Stain van Manna Kadar €21,95 is best bijzonder als ik het boekje moet geloven.
Styletone-box-mei-inhoud-unboxing-2688Het is namelijk een primer, een polisher en een lipstick kleur in 1. Het merk Manna Kadar kende ik nog niet. Nog nooit van gehoord zelfs.
De lipstick bevat vitamine E & A en heeft berry extracten dat je lippen zacht maakt en verzorgt. De kleur die in mijn box zat is ‘Lucky’. Een hele mooie roze nude kleur. Ik ben echt HEEL blij met deze kleur.

Styletone-box-mei-inhoud-unboxing-2692Het doosje ziet er in ieder geval prachtig uit en ik denk aan een luxe product. Tot ik de tube zelf voelde. De tube is van plastic en oogt en voelt echt goedkoop. Dat vind ik jammer.. Voor de prijs had ik er meer van verwacht. Ook met het aanbrengen kraakt het staafje van het kwastje zelfs wat.. De verpakking is voor mij dus echt 3x niks.
De kleur, de pigmentatie, de dekking en de look daarentegen vind ik dan wél heel mooi. Ik zal deze zeker vaker gaan dragen. Heel fijn en mooi product alleen jammer van de lelijke en goedkoop lijkende tube..

OOGSCHADUW KWASTJE

Unboxing Styletone box mei

Tot slot vond ik een kwastje. Het is de Eyeshadow Brush van Marsk €12. Ik heb al 100 kwasten maar deze kan er ook nog wel bij 😉
Het kan zijn dat je een angled brush kreeg in je box want Styletone gaf 2 varianten weg. Ik ben blij met dit oogschaduw kwastje.
Het merk Marsk kende ik van Styletone. 2 maanden terug kreeg ik oogschaduw poeder van dit merk in de box. Het ging om een zwarte kleur en ik ben erg van de nude oogschaduw kleurtjes. Ik heb hem dus eigenlijk niet gebruikt..
Styletone-box-mei-inhoud-unboxing-2687Dit kwastje ziet er overigens goed uit. Het handvat is van hout en heeft een gelige kleur, daarna een stukje aluminium en de haartjes zijn synthetisch. Prima, want ik hou niet van dierlijke producten.
Het kwastje voelt heel stevig aan en de haartjes ook. Hierdoor kun je het kwastje dus goed gebruiken om te blenden in je crease of om gewoon simpelweg je oogschaduw aan te brengen.
Doordat het kwastje wat harder is blijft de kleur waarschijnlijk intenser op je oog.
Als je het kwastje horizontaal houdt kun je ook een smokey line creëren (met bijvoorbeeld de zwarte oogschaduw poeder van 2 maanden geleden) of met een andere kleur.
Yes, dit kwastje is voor mij ook een fijn product. Ik ben er blij mee!

DE STYLETONE BOX VAN MEI

Unboxing Styletone box mei

Yep, ik ben heel tevreden over de Styletone box van mei! Eigenlijk vind ik alle producten mooi en kan ik (en zal ik) ze ook allemaal gebruiken.
Alle producten zijn een beetje nude tinten en dan zit je bij mij sowieso wel goed.
Mijn favoriete product, ik vind dit toch altijd lastig want uit ervaring weet ik dat dit na een aantal weken vaak veranderd is. Maar voor nu zeg ik de primer. Puur omdat ik deze nog niet had.
De blush, de lipstick en de scrub vind ik ook heel fijn.
De kwast had er van mij niet in gehoeven maar dat is simpelweg omdat ik al sterf van de kwasten 😉

Oh, en wist je al dat de styletone box alleen dierproefvrije producten heeft? Yes!

De totale waarde van de box is, hou je vast: €102,85. Serieus! En je betaalt €12,50 voor een box. Can’t believe this. Ik heb ook nog niet eerder boxen van een andere aanbieder gehad met zo een hoge waarde.

Wil je deze Styletone box? Dat kan, je kunt deze aanvragen op de website van Styletone. Ook kun je je aanmelden om maandelijks een box te ontvangen.
En mag ik stiekem vertellen dat dit momenteel écht mijn favoriete box is?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May