Als je op vakantie gaat naar een warm land of gewoon in Nederland blijft, je hebt bepaalde dingen nodig.
Ik ben pas op vakantie geweest en ik deel mijn vakantie musthaves met jullie. Wat mag er absoluut niet ontbreken in je koffer? 

MUSTHAVES

Vakantie musthaves

Ja, ik heb ook bijna een koffer alleen voor mijn make-up meegenomen. Maar eerlijk gezegd heb ik dat weinig gebruikt. Ik heb namelijk helemaal geen zin om me uitgebreid op te maken als ik op vakantie ben… Make-up vind ik persoonlijk dus geen musthaves.
Maar wél producten waar je echt wat aan hebt en die je huid en haar beschermen. Fijne spulletjes dus!
In de aankomende weken zal ik ieder product ook nog afzonderlijk reviewen dus in dit artikel een beknopte informatie van mijn musthaves!

HAARBESCHERMING

Vakantie musthaves

Eerlijk gezegd is dit het eerste jaar dat ik een haarbescherming mee heb genomen. En wat was ik daar blij mee.
Je haren worden niet blij van al dat zonlicht, zeewater en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast was ik mijn haar op vakantie wel iedere dag omdat ik lekker kopje onder ga in de zee.

Deze producten zijn van Keune. De Care Line Sun Sublime Serum (25ml) €20,85 is een serum die je haar beschermt door middel van een UV filter. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je haar niet gaat pluizen.
Iedere ochtend voordat je naar het strand gaat even in je haar doen en voila. Je haar blijft mooi.

Als je weer terug bent in het hotel en je stugge haar wast kun je na de shampoo de Keune Care Line Sun Sublime Treatment After Sun (200ml) €16 gebruiken.
Ik heb deze iedere dag gebruikt (hoeft volgens mij helemaal niet) maar mijn haar werd er heerlijk zacht van en er was niets meer te merken van dat stugge strand-haar.

MAKE-UP

Vakantie musthaves

Toch een make-up product. Want in het begin van je vakantie ben je waarschijnlijk nog niet erg bronzy en voel je je misschien niet prettig zonder make-up. Althans dat had ik wel.
Daarvoor is de Sun Make up van Babor €23,50 perfect.
Musthaves-voor-vakantie-zonnebrand-review-5673
Waarom? Het is een compacte foundation, het is dus erg makkelijk aan te brengen op het strand met een sponsje. Daarnaast heeft de foundation een beschermingsfactor van 50!
Very fijn. Ik gebruik het liefst een hoge factor voor mijn gezicht want ik wil geen rimpeltjes. En je wordt heus bruin hoor met een factor 😉

SKINCARE

Vakantie musthaves

Sinds deze vakantie absoluut een van mijn favoriete skincare merken. Sans Soucis Sun – Anti Age Sun Care SPF30 (50ml) €19,95 is een heel fijne zonbescherming voor het gezicht.
Met een factor van 30 wordt je huid goed beschermt en ook verzorgt. De crème is redelijk dun waardoor het lekker op het gezicht uitsmeert zonder witte waas achter te laten.
En het ruikt zoo lekker!

Aangekomen in je hotel wil je je gezicht even schoonmaken natuurlijk. De 3 step Intro kit van Clinique is perfect om mee te nemen in je koffer omdat het sample sizes zijn (tot 100ml).
Deze producten zijn vrij populair en ken je vast wel al. Want ze zijn heel fijn. Voor ieder huidtype is een pakketje beschikbaar.

Vakantie musthaves Clinique travel
Vakantie musthaves

Niet alleen op het strand moet je je gezicht verzorgen maar ook als je terugkomt in het hotel.
Al het zonlicht, zeewater en/of chloor doet echt wat met je huid. Goed hydrateren is dus de key!
De Deep Moist Depot van Sans Soucis (30ml) €32,50 zorgt hier voor. Na het douchen even goed insmeren met dit lekker ruikende goedje en your good to do. Voor het beste resultaat kun je erna nog een goede dag-/nachtcrème gebruiken.

ACCESSOIRES

Vakantie musthaves

Drinken drinken drinken! Heel belangrijk in een warm land. Veel water drinken.
Ik vind water niet erg lekker ofzo dus deze fles is voor mij een uitkomst. In het midden van de fles zit een soort reservoir met gaatjes. Je kunt de fles dus vullen met fruit of ijsblokjes.
Deze fles is van Sans Soucis en heeft een leuke tekst #aquaholic,

Tot slot, om al deze dingen mee te kunnen nemen  heb je natuurlijk een tas nodig.
Deze superleuke Minty Beachbag €9,99 en Toilettas €5,99 zijn te koop bij Etos.
De beachbag is lekker groot alsook de toilettas. Ik heb deze de hele vakantie met me meegesleurd naar ieder strand.

Vakantie musthaves

Ik ben benieuwd of jullie nog op vakantie gaan dit jaar? Waar ga je dan heen en wat zijn jouw absolute musthaves?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May