Als je last hebt van een droge en gevoelige huid dan kun je een vitamine C serum proberen. Vitamine C zorgt er namelijk voor dat je huid egaler wordt, vlekjes en verkleuring door zonlicht. Ik heb zelf (helaas) last van hyperpigmentatie rond mijn lippen. En heb dus een wat donkerder lijntje rond mijn lippen als het zomer is. Super lelijk, want we leven niet meer in de jaren 90.
Met concealer is het nog redelijk te verbergen maar het zou fijn zijn als ik iets kan gebruiken dat echt resultaat geeft. Ik probeerde de Hyper-C serum van Jason. 

VITAMINE C SERUM

Vitamine C serum

De beschrijving van dit product is redelijk uitgebreid. En als ik dit in mijn eigen woorden ga doen dan zal ik het waarschijnlijk verpesten. Ik heb de beschrijving even overgenomen van de website van Big Green Smile:

Het Hyper-C Serum™ Anti-Aging Therapy serum van JASON is tot 4 keer meer hydraterend dankzij zijn formule op oliebasis. Maar liefst 6 verschillende antioxidant vitaminen beschermen de huid tegen schadelijke vrije radicalen en zijn voedende eigenschappen helpen tekenen van vroegtijdige veroudering te voorkomen. Het Jason Hyper-C Serum™ is een zeer efficiënt antioxidant serum dat de schadelijke invloeden van vrije radicalen meedogenloos bestrijdt. Daardoor krijg je een jongere en stralende huid die steviger aanvoelt. Daarnaast doet Sodium Hyaluronaat fijne lijntjes en rimpels vervagen.

  • Werkt in op vlekjes en verkleuringen voor een egale teint
  • Vrij van parabenen en ftalaten

Jason Natural Cosmetics’ 10% Complete C Complex met Ester-C is een erg geconcentreerde en efficiënte anti-aging formule op basis van vitamine C (vitaminen). Het serum revitaliseert, corrigeert en beschermt uw teint. Het is bewezen dat antioxidant Vitamine C de huid beschermt door schadelijke vrije radicalen, die veroorzaakt worden door de zon, te neutraliseren. Bij Jason hebben ze ook nog vitamine E, extracten van Groene Thee en druivenpitten toegevoegd aan dit doeltreffende complex. Door deze samenstelling is het antioxidant schild maar liefst 8 keer effectiever dan bij oplosbare Vitamine C en biedt het bescherming gedurende 48 uur. Het serum werkt zo goed dat je al na de eerste applicatie zichtbare resultaten krijgt.

MIJN ERVARING

Vitamine C serum

Wat ikzelf erg prettig vind aan dit product is dat het een natuurlijk product is en het NIET op dieren is getest 🙂
Je hoort veel over vitamine c serums en het zou een wondermiddel zijn. Nou, een wondermiddel wil ik het niet noemen. Maar het werkt wel en het is ook een fijn product.

Jason-c-serum-vitaminec-0842Het serum is redelijk dun en je hebt ook echt ruim voldoende aan 1 pompje. Je kunt hiermee je gezicht én je hals mee insmeren (klik op de foto voor groter beeld).
Mede omdat het serum op oliebasis is smeert dit ook lekker weg.
Het serum ruikt sterk naar citrus/sinaasappel, lekker wel! Het geeft een frisse geur alleen vervliegt wel snel. Geeft ook niet want ik gebruik parfum om lekker te ruiken. Maar het is natuurlijk wel prettig dat een product fijn ruikt.
Er zitten geen chemische toevoegen in het serum zoals parabenen en SLS. Iets wat helemaal niet lief is voor je huid.

Na een aantal keer gebruikt te hebben (’s avonds) merk ik inderdaad wel verschil. De verkleuringen worden inderdaad iets egaler en vallen minder op.
Vitamine C staat er ook bekend om dat het puistjes bestrijdt. Nu heb ik ook last van pukkeltjes maar hier merk ik niet zoveel verschil in. Misschien komt dat ook wel omdat mijn pukkeltjes hormonaal zijn aangelegd. Het heeft niets te maken met andere oorzaken.

Voor mijn verkleuringen op mijn gezicht werkt dit product dus wel. En aangezien ik echt gevoelig ben voor verkleuringen door UV-licht ben ik erg blij met deze serum!
Waarschijnlijk zal ik het serum in de winter minder gebruiken.

OOK PROBEREN?

Het serum is te koop bij 1 van mijn favoriete cosmetica webshops. Namelijk Big Green Smile.
Wanneer je in de zoekbalk Jason invoert dan vind je het vanzelf.
Dit merk heeft meerdere producten maar die heb ik nog niet getest. Het serum kost in ieder geval €32,95 en voor een serum valt de prijs wel mee. Ook omdat je er erg lang mee doet.

Als je toch op de website bent, kijk dan echt even rond. Ook bij de make-up. Want ze hebben pareltjes van natuurlijke producten die niet op dieren zijn getest! ♡

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May