Yesss, ik mag weer wat schrijven over mijn allerfavoriete skincare merk!
Ik heb al vaker een review geschreven over het merk Esse en ik ben een tijdje terug ook naar de lancering van de nieuwe lijn geweest waar de bedenker himself ook aanwezig was.
Deze review gaat over de rich moisturizer. Eentje die ik echt heel fijn vind!
Lees je mee?

ESSE

Esse - Rich Moisturiser

Zoals je al kunt zien heb ik een aardige stash met Esse producten. Dit is ook het merk dat het liefste is voor mijn huid en waar ik echt meteen verbetering zie als ik het gebruik.
Naast het reviewen van producten is dit dus mijn standaard huid-verzorgingsproduct. Ik heb in maart van dit jaar een artikel geschreven over Esse.
Hier staat echt álle informatie over het merk dat je zou moeten weten. Het is namelijk best interessant. Het merk Esse gebruikt levende probiotica in haar producten (die ook blijven leven tijdens de productie tot aan het gebruik) en heeft een hele mooie filosofie over het verbeteren en herstellen van je huid door chemische ingrediënten van reguliere merken.
Anyways, wil je graag lezen wat Esse precies is en waar zij voor staan? Lees dan hier het artikel eventjes.
Ik ga nu door naar de moisturizer 🙂

RICH MOISTURIZER

Esse - Rich Moisturiser

Dit is een biologische gezichtscrème mét SPF. De crème bevat ook omega 6 vetzuren, olijfblad extract en anti-oxidanten.

Esse - Rich Moisturiser

De crème komt in een prachtig doosje waar moleculen opstaan (volgens mij). In ieder geval iets wetenschappelijks dat te maken heeft met Esse 😉
In het doosje zit ook een spateltje waar je de crème mee kan aanbrengen. Dit is hygiënischer dan dat je het met je vingers doet namelijk.
Zelf gebruik ik stiekem wel mijn vingers… Maar daarnaast, ik heb altijd gedoucht als ik de crème gebruik. Dus dan heb ik ook schone vingers 🙂

De crème is redelijk dik en je hebt niet heel veel nodig om het over je gehele gezicht (en eventueel hals) aan te brengen.
De crème ruikt echt heerlijk. Ik hou er echt van. Het is een kruidige maar toch schone geur. Ik kan het niet zo goed uitleggen. Als je vaker hele natuurlijke cosmetica hebt gebruikt dan begrijp je vast wel een beetje wat ik bedoel.

Esse - Rich Moisturiser

YOU NEED THIS

Esse - Rich Moisturiser

Ik kan mijzelf bijna ambassadrice van Esse noemen haha! Ik probeer iedereen dit merk te laten proberen.
Maar ik ben geen ambassadrice en dit product heb ik ook gewoon zelf gekocht. Dus er kan geen sprake zijn van beïnvloeding (wat ik sowieso voorkomen wil).

Enige wat ik zeg is: you need this! Dit is het fijnste, het liefste en het schoonste merk voor je huid.
Je kunt de producten aanschaffen op de website van Esse.
Maar wil je nu eerst de producten eens een keer uitproberen? Zonder meteen de volle mep te betalen? Dat kan ook, zo ben ik ook begonnen.
Je kunt de proefverpakking aanschaffen voor €25 hier. En dan kun je kijken hoe jouw huid hierop reageert.
Waarschuwing: werkt verslavend.

🙂

May