Persoonlijk ben ik niet zo van de ‘statement’ jewelry. De grote kettingen, de opvallende oorbellen of de boho ringen. Ik vind het prachtig hoor, maar ik vind minimalistische sieraden veel mooier.
Die kan je voor elke gelegenheid dragen en het staat even wat chicer. In dit artikel laat ik je mijn favoriete sieraden van dit moment zien. 

SIERADEN VAN ORELIA

Ik leerde het merk Orelia kennen via Marington.nl, een webshop die onder andere dit merk verkoopt.
Orelia heeft echt prachtige bescheiden kettingen, oorbellen en armbanden. Just my style!
Ik zeg wel bescheiden, maar ik vind ze heel erg mooi. Chic, minimalistisch en stijlvol. En uit zoveel moois vond ik het moeilijk om niet alles te nemen.
Ik koos voor een ketting en een paar oorbellen en deze zijn op het moment mijn favoriete accessoires. Want ze passen in principe bij iedere outfit en maken het net weer een beetje af.

Minimalistische sieraden van Marington

First of all heb ik voor deze ketting gekozen. Het is de ‘Orelia V Pendant Necklace Rose Gold’ (€14). Ik hou van rosé kleurige sieraden en deze ketting is verkrijgbaar in goud, zilver en rosé.
Het pendant is een simpele V-vorm wat eigenlijk heel simpel is maar toch iets chics uitstraalt. De ketting zelf is gemaakt van metaal met plating in de kleur rosé goud en geeft ook niet af!!

Verder koos ik voor deze cute oorbellen. De ‘Orelia Wing Thread Through Earrings Pale Gold’ (€21) zijn oorbellen met een kettinkje aan de voor- en de achterzijde en heeft aan de voorkant een goudkleurig vleugeltje. Toch een beetje boho maar ook weer lekker minimalistisch. Ook deze oorbellen zijn van metaal met een goudkleurige plating en geven niet af.

Minimalistische sieraden van Marington

De oorbellen zijn alleen verkrijgbaar in de kleur goud. Ik had ze ook graag in het rosé goud gehad maar je kan ook niet alles hebben.
De ketting draag ik serieus bij alles. De oorbellen draag ik alleen met feestjes of als ik er zin in heb. Ik ben niet zo een oorbel type maar als ik mijn haar in een staart heb bijvoorbeeld dan vind ik het erg mooi.

Minimalistische sieraden van Marington
Minimalistische sieraden van Marington

MARINGTON.NL

Naast de sieraden is Marington ook een hele mooie en luxe webshop. Zo verkopen ze luxe tassen in heel veel verschillende soorten en maten. Van rugzakken tot aktekoffers.
Horloges, koffers en homedeco. Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen.
Zelf ben ik wel redelijk hebberig geworden bij deze webshop dus succes!! 😉

Minimalistische sieraden van Marington

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May