THE holy grail onder de highlighter. Die perfecte glow… Over wat anders heb ik het dan natuurlijk Champagne Pop van Becca x Jacklyn.
De highlighter die al zó lang op mijn verlanglijst stond en die ik eindelijk heb! You need to see this! 

CHAMPAGNE POP

Becca champagne pop highlighter

Iedere beauty liefhebber (al ben je het maar een beetje) kent champagne pop. De holy grail onder de highlighters wordt ze ook wel eens genoemd.
Eigenlijk is het een kleur van de Shimmering Skin Perfectors van Becca en ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Champagne pop is toch wel de meest populaire en de grote beautybloggers zweren hierbij. Ik moest hem dus ook hebben!

Helaas is deze highlighter niet erg goedkoop. Je betaalt er namelijk gemiddeld €42 voor en ze zijn verkrijgbaar bij onder andere Babassu.
De highlighter stond dus braaf op mijn wishlist en zodra ik wat extra’s zou hebben dan zou ik hem kopen.
Maar toen… Zag ik een winactie op de website van Mariska (Matte & Shimmer), what’s in a name? En ze gaf zomaar een exemplaar weg! Je begrijpt dat ik de eerste was die meedeed met deze actie!
En guess what? Ik kreeg 2 weekjes later een berichtje dat ik hem gewonnen had! Wauw, wauw, wauw! Ze had geen betere winnares kunnen uitzoeken want ik was ZO blij!

En daar is ‘ie dan. Mijn eigen Champagne pop. Ze staat óp mijn make-up tafeltje, tussen mijn andere baby’s. Want ze hoort niet opgeborgen in een la.
Oké, even genoeg verafgoding, let’s get on with the review!

REVIEW

Becca champagne pop highlighter

Ik heb al een behoorlijk aantal highlighters. In poedervorm, liquids, budget highlighter maar ook van Anastasia die weer wat duurder zijn.
Ik kan dus zeggen dat ik enige ervaring heb met highlighters en dus ook goed kan vergelijken.

First of all, het doosje. ZO prachtig. Een rosé-goudkleurig doosje en het oogt heel luxe. Ik heb het doosje dan ook bewaard haha.
De poederdoos zelf is wat robuuster. Zilverkleurig met een zwarte ronde rubberen rand, op zich niet verkeerd maar niet wat ik had verwacht. Best grappig eigenlijk want ik verwachtte dus ook een goudkleurige poederdoos.
Aan de binnenkant zit een spiegeltje.

Becca-jacklyn-champagne-pop-swatchEn bij het openen krijg je bijna een orgasme. Die shimmer! Het is wel een beetje glittery en het valt echt wel op dus je moet er van houden. Maar ik hou wel van een lekkere highlight op mijn gezicht.
De poeder is zeer goed gepigmenteerd, je hoeft dus maar heel licht met je kwast over de poeder te gaan om een goed resultaat te krijgen. Wat weer fijn is omdat je daardoor langer doet met het product.
De poeder is goudkleurig en heeft een warmere ondertoon dan mijn andere highlighters. Die zijn wat koeler. Dit is echt goud/bronzy en staat prachtig op een gebruinde huid maar ook lekker bronzy in de winter denk ik.

Waar breng ik de highlighter aan?
– First of all: boven de jukbeenderen. Dit geeft echt een glowy en bronzy effect. De meesten van jullie kennen deze plek natuurlijk ook al.
– Op het puntje van mijn neus (niet teveel)
– Op mijn wenkbrauwbot onder mijn wenkbrauwen
– Net naast het traanbuisje van mijn ogen. Dit geeft je een frissere blik.
– In het gootje boven mijn lippen (heel weinig maar)
– Een dun randje op de bovenkant van mijn bovenlip (hierdoor krijg je het idee van vollere lippen).
– En als ik echt los wil gaan dan breng ik het ook nog een beetje aan op mijn neusbrug en in het midden van mijn voorhoofd (doorlopend vanaf de neusbrug).

Seriously, Mariska: Thank you soooo much! Dit is het beste in mijn  leven ooit! 😉 Haha.

LOOK

Champagne pop

Deze foto is enkele dagen nadat ik terug kwam uit Griekenland gemaakt. 
Ik ben dus lekker gebruind en daar vind ik de highlighter echt het mooiste op uitkomen.
Op een lichtere huid is het trouwens ook prachtig heb ik gezien bij andere reviews. Op bovenstaande foto kun je ook zien waar ik de highlighter heb aangebracht.

May