Vandaag een review over haarverzorgings-producten. En dan wel die van Ogario. Ik gok dat je het merk nog niet kende. Ik namelijk ook niet.
Ogario is een haarverzorgingsmerk dat natuurlijke producten maakt en ook nog eens dierproefvrij is.
Ik merk dat mijn haar vaak niet zo zacht wordt van natuurlijke shampoos en dat mis ik toch wel. Ik ben benieuwd wat deze shampoo & conditioner doen.

OGARIO

Ogario: Natuurlijke shampoo & conditioner

Ogario London is natuurlijk een Engels bedrijf. Gespecialiseerd in natuurlijke haarproducten.
Zoals ik al aangaf zijn de producten nooit op dieren getest en zijn de ingrediënten van de producten zo natuurlijk mogelijk.
Zo maakt Ogario gebruik van essentiële oliën, 16 maar liefst: Bergamot, ceder & ceder hout, limoen, citroen, rozemarijn, patchouli, avocado, may chang, mandarijn, amyris, gember, sinaasappel, elemi en lavendel. Klinkt goed.
Verder worden er nog een heleboel natuurlijke ingrediënten toegevoegd maar die ga ik bespreken per product.

SHAMPOO

Ogario: Natuurlijke shampoo & conditioner

Deze shampoo belooft je haar te verzachten en te hydrateren. Exactly what I need. Zoals ik zei ben ik op zoek naar een natuurlijke shampoo & conditioner die mijn haar dus lekker zacht maakt.
De shampoo bevat honing dat zorgt voor de glans.
Vind ik eigenlijk best slim, want natuurlijke shampoo staat bij veel mensen ook bekend om het feit dat je haar niet gaat glanzen van de ‘natuurlijke ingrediënten’.

Verder bevat het moringa zaad om je haar en hoofdhuid te hydrateren.
Volgens de verpakking kun je de shampoo iedere dag gebruiken. Dat doe ik dan weer niet, want het is echt niet goed om je haar iedere dag te wassen (natuurlijke vetten etc).

De shampoo ruikt echt heel lekker en  hij schuimt redelijk goed! Het voelt ook niet stug aan wat veel natuurlijke shampoos wel hebben..  Dat komt door het gebrek aan siliconen. Dan heb ik namelijk niet het gevoel dat mijn haar schoon wordt.
Bij deze shampoo heb ik dat dus niet. Hij voelt prima, alsof ik een ‘gewone’ shampoo gebruik.

CONDITIONER

De conditioner van Ogario belooft je haar super zacht en glanzend te maken. Oke dan!
Ook helpt deze conditioner het voorkomen van kleurverlies. Fijn dus als je geverfd haar hebt.
De samenwerking tussen tamarinde en marshmallow maakt je haar zacht.
Hij ruikt net zo lekker als de shampoo! Wel een andere geur maar heerlijk. En de geur blijft ook lang in je haar hangen!

Ogario: Natuurlijke shampoo & conditioner

Ik laat conditioner meestal een minuutje of 2 intrekken. Ik heb namelijk niet zoveel geduld en ik douche altijd redelijk snel.
Na 2 minuutjes voelt mijn haar wat zachter maar nog steeds redelijk stug. De conditioner helpt bij mij niet zo als het gaat om doorkambaarheid want ik moet mijn haar echt goed door borstelen als het handdoek droog is.
Als het is opgedroogd dan is mijn haar wél heel zacht en zoals ik al zei blijft de geur ook lekker lang hangen.

BIGGREENSMILE.NL

Ogario: Natuurlijke shampoo & conditioner

Ogario is te koop bij de webshop van Biggreensmile.nl en daar heb je keuze uit nog meer producten.Verschillende soorten shampoos en ook haarmaskers.
De shampoo en conditioner die ik heb gereviewd zijn van de hydrate & shine lijn en daarvan heb ik de travel size (100ml) conditioner €12,90 en travel size (100ml) shampoo voor €12,20.
Zo kun je het in ieder geval even uitproberen voordat je de full size koopt 🙂

Ik ben over deze shampoo en conditioner zeker tevreden. De producten maken mijn haar niet stug alhoewel ze geen siliconen bevatten. En daar was ik eigenlijk ook naar op zoek.
Verder vind ik het ook altijd belangrijk dat het lekker ruikt en dat doet het! Zeker een merk dus die ik vaker zal gebruiken.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May