Droog scheren is het net niet. Maar als je op vakantie gaat heb je al zoveel dingen in je koffer dat een scheergel vaak net even teveel is. Tenminste dat is bij mij het geval.
Wil je toch gladjes op vakantie op het strand chillen dan heb je wel iets nodig. Ik nam de scheergel van de Etos mee inclusief de wegwerpmesjes. Wat vond ik ervan?

ETOS SCHEERGEL

Gladjes op vakantie

Laat ik beginnen met vertellen dat ik echt een héél gevoelige huid heb. De bikini lijn en mijn oksels vooral. Ik heb eigenlijk altijd wel irritatie na het scheren.
Deze scheergel is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid. Dus ik ben benieuwd.
De verpakking vind ik sowieso mooi! Lekker girly roze.

De gel maakt de haartjes zacht waardoor de irritatie van de huid dus minimaal zou moeten zijn.
De scheergel ziet eruit zoals iedere scheergel maar is, zoals je misschien niet zou verwachten, blauw!
Ik had verwacht dat de gel roze zou zijn maar dat is dus niet zo. De gel ruikt overigens wel echt erg lekker zacht en fris en begint te schuimen zodra je het over de huid heen veegt.
Eerlijk is eerlijk, ik blijf wat last houden van irritatie maar dat ligt denk ik echt aan mijn huid. Want ik heb alles geprobeerd. Deze gel maakt het in ieder geval niet erg en is inderdaad zacht voor de gevoelige huid!

ETOS WEGWERP MESJES

Another confession. Ik gebruik nooit van die prachtige scheermesjes of ladyshaves. Ik koop al jaren wegwerpmesjes. Want ik vind het zonde van mijn geld om iedere twee weken een nieuw mesje van ongeveer 8 euro te kopen. Ook bij de ETOS hebben ze wegwerpmesjes en ik probeerde ze uit.

Gladjes op vakantie

5 mesjes in totaal zitten er in een pakketje. En ze zijn net zo mooi roze als de scheergel verpakking.
De mesjes zijn simpel en er zitten 2 mesjes aan en een klein stripje.
Het zijn de wegwerpmesjes zoals we zijn gewend. Ze kunnen niet bewegen en dat vind ik ook wel prima, mijn hand kan namelijk gewoon bewegen πŸ˜‰
Voor mijn oksels en benen heb ik niet perse een soepel bewegend mesje nodig. Ook voor de zone daar beneden niet zo nodig. Ik ben ook gewend om wegwerpmesjes te gebruiken dus no big deal.
Ze scheren prima en ik kan ongeveer 3 a 4 complete scheerbeurten doen (van mijn hele lichaam). Misschien doen anderen er langer mee maar ik gooi al heel snel mijn mesjes weer weg..
Al met al vind ik het prima mesjes! En geeft mij ook geen extra irritatie.

Gladjes op vakantie

Ik heb de mesjes meegenomen op vakantie en heb daar iedere dag lustig mee geschoren.
Prima te doen! Ook na de vakantie heb ik ze nog gebruikt en ik ben er tevreden over.
Mijn gevoelige huid geeft geen extra irritatie maar ik blijf altijd een iets geΓ―rriteerde huid hebben na het scheren. So be it.
Natuurlijk zijn allebei de producten gewoon verkrijgbaar bij de Etos!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May