Beetje balen, ik kreeg de Styletone box een dag later. Bedankt PostNL! Daarom een dag later de unboxing. Maar hey, het blijft leuk!
Ben je ook benieuwd wat er in de box van juli zit? Lees dan verder. 

STYLETONE BOX JULI

Unboxing de Styletone box van juli
Unboxing de Styletone box van juli

STYLETONE BOX JULI

Het thema van deze maand is ‘Into the Desert’. En de vormgeving is wederom prachtig! De foto’s op de doos en het magazine zien er weer lekker uit!
Over het algemeen zie ik een soort hippie chic stijltje en daar is ook de box naar samengesteld.
Juli is de maand van de festivals (en mijn verjaardag), kleine marktjes en vakantie! Dus minimaal make-up behalve ’s avonds natuurlijk.

Ook deze box is weer geheel dierproefvrij. Dikke yay again voor Styletone! De box bevat 5 fullsize make-up producten met merken die eerder al in de Styletone zaten, maar ook bevat de box nieuwe merken die je nog niet eerder hebt gevonden in de box.

Unboxing de Styletone box van juli

OOGPOTLOOD

Unboxing de Styletone box van juli
Unboxing de Styletone box van juli

Als eerste vind ik een oogpotlood. Het is de Eye Pencil van Avril (€3) in de kleur dark blue.
Ik ken het merk Avril al. Een heel fijn 100% natuurlijk cosmetica merk dat niet is getest op dieren. Ook een heel betaalbaar merk trouwens!
Het hoofdingrediënt van dit oogpotlood is Shea butter en het product is voor 24% van organic farming.

Het potlood is overigens ook geschikt voor gevoelige ogen.
Zelf vind ik het een heel fijn potlood en net iets minder hard dan zwart. Staat perfect bij mijn blauwe ogen! Zeker iets wat ik ga gebruiken.
Het kan zo zijn dat je een andere kleur hebt ontvangen. Styletone heeft namelijk alle 4 de kleuren verdeeld in de boxen.

Unboxing de Styletone box van juli

MASCARA

Unboxing de Styletone box van juli

Yay! Een mascara. Die heb ik inderdaad al lang niet meer gezien in de Styletone box.
Het is de Fairy Lashes Mascara van Jelly Pong Pong (€23,95). Hoe leuk is die naam?!?
Het merk Jelly pong pong kende ik ook al. Daar heb ik een highlighter van. Superfijn merk die niet op dieren test!

Unboxing de Styletone box van juli

De mascara is qua verpakking redelijk ingetogen. Want ik ben van Jelly pong pong gewend dat ze lekker knallende verpakkingen hebben. Deze mascara belooft volume en bevat Moringa zaad dat zorgt voor lang resultaat.
Helaas heb ik haar nog niet kunnen uitproberen omdat ik wimperextensions heb momenteel.

LIPGLOSS

Unboxing de Styletone box van juli

Wat een ontzettend mooie verpakking! Dat mag worden gezegd. De Lip Radiance van Gleam by Melanie Mills (€21,99). En dit merk kende ik dan weer niet. Leuk!
Ik had de meer oranje tint al bij mijn moeder gezien maar ik heb de warme roze kleur. Alhoewel het inderdaad meer rood lijkt.

De lipstick zou perfect moeten staan bij karamel tinten die helemaal in zijn deze zomer.
Verder bevat de gloss; zonnebloemolie, castor olie, jojoba olie, aloë vera-, druiven-, peterselie en komkommer extracten. Betekent dus een heel fijn product!

Unboxing de Styletone box van juli
Unboxing de Styletone box van juli

Wanneer je er zo naar kijkt in het potje lijkt de gloss wel heul rood. Maar bij het aanbrengen zie je dat het echt een gloss is die doorzichtig is en ook niet heel fel van kleur.
Ik vind hem erg mooi! Zeker iets wat ik deze zomer zal gaan dragen.

MATTE TOPCOAT

Unboxing de Styletone box van juli

Een matte topcoat! Superfijn. Helemaal in momenteel, alleen ik heb er al een aantal. Dit is de Matte topcoat van Nails Inc. (€16,90).
Maar, het verschil met de topcoats die ik heb is dat deze topcoat geen gevaarlijke chemische stoffen bevat. Hier ben ik dus superblij mee!
Je kunt de topcoat over de gehele nagel gebruiken of een leuk patroontje maken. Ik hou er in ieder geval wel van!

Unboxing de Styletone box van juli

FIXING POWDER

Unboxing de Styletone box van juli

Tot slot een Fixing powder van Wibo (€11,99). Een merk dat ik ook nog niet kende. Blijkt een heel populair merk te zijn.
Deze poeder is bedoeld om aan te brengen over je foundation zodat je make-up langer blijft zitten en je geen glans meer hebt in je gezicht. Ook laat een fixing powder een mooi fluwelen laagje achter op je huid zonder het cakey te maken.
De poeder is niet wit maar rozig. Wat in zou houden dat je geen witte waas op je gezicht krijgt.

Unboxing de Styletone box van juli

Na wat onderzoek gedaan te hebben vond ik dat er talc in de ingrediënten zit verwerkt.
In principe niet echt een probleem hoor, alleen PAS OP met foto’s. Wanneer er foto’s worden gemaakt met flits zie je dus wél een witte waas, die je in gewoon daglicht niet ziet.
Binnenkort trouwens een artikel over de verschillende soorten poeders. Dus als je daarin bent geïnteresseerd zou ik die zeker even lezen als ik jou was.

MENING & BESTELLEN

Unboxing de Styletone box van juli
Unboxing de Styletone box van juli
Unboxing de Styletone box van juli

Mijn mening over deze box is eigenlijk zoals over iedere andere box van Styletone. Ik vind hem heel fijn!
Allereerst omdat geen enkel product is getest op dieren, vrijwel alle producten rekening houden met het milieu en weinig chemische ingrediënten bevat, de vormgeving die mij ontzettend aanspreekt en de producten die eigenlijk nooit tegenvallen.

In eerste instantie vond ik het jammer dat er een matte topcoat inzat, simpelweg omdat ik die al heb. Maar na even lezen zag ik dat de topcoat geen schadelijke stoffen bevat die de meeste nagellak wél bevat. Dus toch blij met dit product.
De fixing powder is voor mij wat minder belangrijk omdat ik de poeder van Laura Mercier ben gewend. En sorry daar kan echt niets tegenop.
Verder ben ik érg blij met de producten!
Oh ja! Ik stond deze maand in het magazine met mijn foto van de box van vorige maand (zie middelste foto) leuk!

De totale waarde van de box was deze maand: €77,83! Super! Aangezien je precies €12,50 betaalt voor een box inclusief verzendkosten.

Wil je ook zo een box ontvangen? Dat kan! Je kunt een maandelijks abonnement afsluiten voor €12,50 per maand.
Je krijgt dan iedere maand weer een cadeautje door de brievenbus. De box is iedere maand opzegbaar dus je zit er ook niet aan vast. Als je dus net even teveel hebt geshopt sla je gewoon een maandje over.
De box is te bestellen op de website van Styletone.

Happy shopping!!!

May