Yay! Een review over een skincare product dat niet getest is op dieren. Eigenlijk ben ik al tevreden maar ik ga jullie natuurlijk ook vertellen waarom dit product van Sans Soucis nou best speciaal is.
Ik nam haar bijvoorbeeld mee op vakantie om mijn huid lekker gehydrateerd te houden met al die zon, zee en droge airco lucht in het hotel. Werkte het?

SANS SOUCIS

Review: Sans Soucis Deep Moist Depot

Even kort wat informatie over het merk Sans Soucis. Ik heb dit merk nog niet eerder gereviewd dus vind ik het belangrijk om toch kort wat te vertellen.
Sans Soucis is in 1939 opgericht (best lang al) en zij maken skincare producten die altijd dermatologisch zijn getest, een SPF factor bevatten, geen parfum, minerale olien, parabenen, PEG’s en siliconen bevatten (yay).
De producten zijn compleet vegan en bestaan voor minimaal 70% uit natuurlijke ingrediënten. Het merk is eerlijk over haar producten en er is heel veel informatie te vinden over het merk op de engelstalige website.

DEEP MOIST DEPOT

Vakantie musthaves

Dit product leek mij al interessant. Want het bevat thermaal water uit Baden-Baden. Geen idee wat dat inhoudt maar ik ben een sucker voor dit soort teksten.
Dan roep ik heel hard dat het thermaal water bevat maar het had net zo goed toiletwater kunnen zijn.. Dus ga ik even kort vertellen wat thermaal water uit Baden-Baden is.

The curative water rises from a depth of around 6,500 feet under Baden-Baden, reaching the surface at temperatures of between 50°C and 68°C. On its long journey from the earth’s interior, the spring water reaches the surface mainly as sodium chloride. But that’s not all. There are small amounts of other minerals such as: lithium, cesium, silica, boric acid, manganese, magnesium, as well as traces of cobalt, zinc and copper. And it’s these minerals which we can thank for the curative effect. Whether its cardiovascular problems, metabolism upsets or respiratory complaints – the healing powers of our springs promote your good health and well-being. As well as this, the warmth of the spring water aids blood circulation in the muscles, joints and skin.

Bron: Baden-Baden.de

Dus dat is het precies. Ik weet niet zo goed wat ik van bovenstaande moet denken omdat er silica, zink en andere mineralen inzitten die in cosmetica niet zo goed voor de huid zijn eigenlijk.

Review: Sans Soucis Deep Moist Depot

Wat echt heel grappig is, is dat de crème bestaat uit 2 verschillende lagen. Onderin een oranje laagje waterachtig spul en erboven een witte crème.
Voor het gebruik moet je het flesje dus natuurlijk schudden en dan wordt de crème roze.
Ik heb de crème nu al enkele weken gebruik, ook op vakantie, en ik moet zeggen dat ik er echt heel tevreden over ben.

Ik krijg redelijk snel pukkeltjes van bepaalde ingrediënten maar mijn huid is rustig gebleven tijdens het gebruik van de Deep Moist Depot.
Verder vind ik hem erg lekker ruiken. Lekker schoon en fris!

GEBRUIK

De Deep Moist Depot gebruik je onder je normale dag- of nachtverzorging. Als een moisturizer dus.
Je kunt het onder je dagcrème dragen, onder je nachtcrème maar ook onder een zonbescherming.
Mocht je een serum gebruiken? Gebruik die dan weer vóór een moisturizer.

Tot slot bevat de moisturizer alpenextract en hyaluronzuur die zorgen voor een langdurige hydratatie (dat klopt want in mijn vakantie heb ik totaal geen last gehad van een droge huid door airco, zeewater en zon).
Bevat het Vitamine E die de huid beschermt tegen vrij radicalen, de huidstructuur en het vochtbindend vermogen herstelt. De toegevoegde amandelolie verzorgt de huid en maakt het zacht en soepel en de organische siliciumverbinding verstevigt de huid en gaat rimpeltjes tegen.

Ik moet zeggen: Het is echt een hele fijne moisturizer om te gebruiken en ook omdat het op natuurlijke basis is & vegan!

KOPEN

De Deep Moist Depot en nog meer andere producten van Sans Soucis kunnen aangeschaft worden bij Douglas maar ook op de website van Sans Soucis zelf.
Bij de Douglas zijn ze momenteel in de aanbieding trouwens, dus ik zou het daar kopen als ik jou was 😉
De normale prijs is €32,50. Een redelijke prijs voor een moisturizer en een natuurlijk/vegan product.
Ik gebruik de moisturizer nog steeds met tevredenheid.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May