Ik heb geen idee hoe het weer is als dit wordt gepubliceerd. Want, het blijft Nederland. Momenteel is het namelijk helemaal geen zomer ๐Ÿ™
Desalniettemin is het belangrijk om je ALTIJD in te smeren met een SPF. Zeker in het gezicht (ik wil liever geen rimpels). Met make-up is dat nogal lastig. Maar ik heb de oplossing gevonden ๐Ÿ™‚
Hoe kun je nou je gezicht blijven insmeren zelfs met make-up op? Met een stick!ย 

VICHY

Smeren met de Vichy 50 SPF Stick

SMEREN MAAR!

Vichy is een alom bekend merk. In iedere drogisterij en apotheek zie je dit merk wel staan. Wat ik zelf echt heel erg jammer vind is dat Vichy anno 2016 nรณg steeds op dieren test..
Bij aanschaf van dit product wist ik dat niet, want het was een impuls aankoop toen ik in de apotheek stond te wachten.

Anyway, deze stick van Vichy heeft een factor van 50 en dat is hoog. Maar goed!
Het fabeltje dat je niet bruin wordt met een factor is echt dikke onzin. Je wordt namelijk gewoon bruin met een factor. Zelfs egaler, mooier รฉn je kleurtje blijft langer zitten.
Zonder bescherming zonnen is vragen om problemen. Huidkanker, rimpels en pigmentvlekken. Ik noem nu nog maar 2% op van de rottigheid die de zon kan veroorzaken.

Ik smeer mij dus ALTIJD in. Ook als de zon niet schijnt, want de UV straling is er zelfs in de winter.
En natuurlijk doe ik dan niet mijn hele lijf maar wel de gevoelige delen zoals mijn neus, rond mijn lippen en mijn voorhoofd.
In de winter doe ik dat met factor 15/20 maar in de zomer gebruik ik absoluut een factortje 50.

Ik heb namelijk wat last van hyperpigmentatie. Super vervelend, mijn huid heeft dus op bepaalde plekken een donkerdere kleur. Rond mijn lippen, op mijn wangen en op mijn voorhoofd. Je zou het kunnen wegdoen als sproeten maar het is gewoon niet tof.
Factor 50 smeren is het enige wat helpt.

VICHY STICK

Smeren met de Vichy 50 SPF Stick

De ‘Vichy Ideal Soleil Stick 50+’ leek mij ideaal omdat je dan niet met crรจmes hoeft te smeren. En aangezien ik toch wel vaak make-up draag kan dat natuurlijk niet.
De stick is wel een uitkomst. ’s morgens even smeren en tussendoor. Mijn make-up gaat er niet door weg en wordt ook niet gemengd met een of andere crรจme.

Smeren en nog eens ย smeren!

Wat ik wel echt vervelend vind is dat Vichy test op dieren. Het is een fijn product maar als deze op is dan ga ik op zoek naar een stick van een cruelty free merk ๐Ÿ™‚

May