Mascara’s zijn persoonlijk. En het is heel lastig om een goede mascara te vinden. Nu heb ik het probleem dat mijn wimpers een beetje verpest zijn doordat ik heb zitten pulken aan mijn wimper extensions dus wordt het nog lastiger!
Ik probeerde 3 verschillende mascara’s van de Etos en ik vertel jullie welke van de drie mijn favoriet is.
Budget vriendelijk én diervriendelijk. Lees je mee? 

1. VOLUME WATERPROOF

ETOS MASCARA'S

Volgens Etos is dit de klassieker der klassiekers. Belooft al veel goeds!
Eigenlijk is dit niet de allerklassiekste want dit is de waterproof versie. Zoals ik al aangaf heb ik ontzettend verrotte wimpers op het moment dus de mascara moet écht haar best doen om er iets van te maken.
Er zit geen volume in, geen krul en ik voel me net een naaktslak zonder mascara. Deze mascara lijkt me dus prima! Volume heb ik nodig en waterproof is fijn zodat ik aan het einde van de dag niet als een panda door het leven ga.

Etos-mascara-volume-waterproofDe mascara heeft een lekker vol borsteltje en pakt geen klontjes wanneer ik haar uit de tube haal. Het aanbrengen gaat prima doordat het borsteltje wat smaller afloopt.
Ook de haartjes in de zijkanten van mijn oog kunnen dus goed worden meegepakt. Volume geeft de mascara redelijk. Ik hou zelf van een dramatisch effect dus voor mij is het niet voldoende. Maar houd je toch meer van een natuurlijke look dan is deze perfect.
En waterproof is ze zeker! ’s avonds geen spoortje van pandaberen te vinden en het verwijderen met mijn face cleanser moet worden aangevuld met een oog make-up remover. Want ik krijg het er anders echt niet af!

2. ALL IN ONE

ETOS MASCARA'S

De all in one klinkt als een volledige mascara. Eentje die volume geeft, lengte creëert en je ogen een lekker dramatische look geven. Sounds good!
De borstel is tweedelig dat ervoor zorgt dat je wimpers krullen, verlengen en definiëren. Het uiterlijk van deze mascara is lekker dik en roze. Ik vind dat altijd wel prettig vasthouden.

Etos-Mascara-all-in-oneDe borstel is ook dik. En dat brengt de mascara wat lastiger aan in de kleinere hoekjes. Ik vind de mascara fijn maar je moet wel uitkijken want als je teveel gebruikt dan komen er dus wel klontjes in je wimpers. Een laagje of 3 is genoeg.
De wimpers worden mooi gescheiden en het krult mijn wimpers inderdaad wat meer!
De mascara is in principe niet waterproof maar blijft de hele dag wel prima zitten en ook hier heb ik geen uitgelopen ogen aan overgehouden aan het einde van de dag.
(Prijs: €6,99)

3. SENSITIVE VOLUME

ETOS MASCARA'S

Zoals ik gewend ben van de sensitive lijnen van Etos is het uiterlijk wit met zilveren accenten. Ik vind het prachtig, ik houd van wit.
Ik verwachtte niet veel van deze mascara. Ik zou hem zelf nooit gekocht hebben, tenzij ik heel gevoelige ogen heb. Ik kies sneller voor een dramatischer mascara.

Etos-mascara-sensitive-volumeToch was ik blij verrast door het effect van deze mascara. Het is natuurlijk ook een volume mascara en dat geeft ie ook wel! De mensen met gevoelige oogjes hoeven er dus niet als naaktslakken bij te lopen 🙂
Dit borsteltje loopt ook wat smaller af waardoor de kleinere hoekjes makkelijk te pakken zijn en ik heb redelijk wat laagjes gebruikt zonder dat er klontjes verschenen. Zeker een fijne mascara!
(Prijs: €5,99)

WINNAAR

ETOS MASCARA'S

Mascara is heel persoonlijk, dus wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Ik roep dan ook een winnaar uit die ik zelf het mooiste vind en dat is de all-in-one geworden.
Hoe kan het ook anders? Ik had al aangegeven dat wimpers van mij best dramatisch mogen, daarom draag ik ook regelmatig fake lashes.
Deze mascara vervangen de fake lashes niet maar geven toch een mooie finish voor een meer casual look. Ja, ik loop ook in de supermarkt met fake lashes maar soms heb ik daar ook gewoon geen zin in.
Dan pak ik deze mascara dus en kan ik weer de deur uit 🙂

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May