Het reviewen van onbekende merken vind ik altijd leuk. Soms kom je pareltjes tegen en soms draken van producten. Vandaag review ik een brow gel van Paese Cosmetics.
Ik kende het merk nog niet en ik had er nog nooit van gehoord. Ik vond dit product in de Styletone box van de maand augustus en ik was er echt benieuwd naar. Wenkbrauw producten zijn altijd leuk. Benieuwd? Lees dan even verder.ย 

PAESE COSMETICS

Om even kort iets te vertellen over Paese cosmetics: Het merk komt uit Ierland. De naam klinkt ook een beetje lastig om uit te spreken. Geen idee hoe je het dus uitspreekt, maar Ierland verklaart een hoop ๐Ÿ˜‰
Paese produceert make-up en dan vooral en het liefst uit een natuurlijke en rauwe bron. Alle producten bevatten verschillende Vitaminen, olie, waxen, mineralen en natuurlijke UV-filters.
85% van de ingrediรซnten van de producten is natuurlijk. En daarnaast zijn ze volledig dierproefvrij. Klinkt absoluut heel goed!

BROWSETTER

BROWSETTER VAN PAESE

Ten eerste, ik kan ontzettend weinig informatie vinden over dit product. Zelfs waar het te koop is kan ik niet vinden.
Dat vind ik wel jammer want stel het zou echt een heel fijn product zijn, hoe kan ik het dan kopen??
Ook op de Nederlandse website van Paese Cosmetics is dit niet te vinden…
Ik kan dus niets vertellen over het product zelf en wat het belooft. Wรฉl kan ik vertellen wat ik ervan vond.

Het product komt in een klein palette en er zit een mini kwastje bij. Het kwastje ziet er eigenlijk wel goed uit. Vaak vind ik de kwastjes die meegeleverd worden helemaal niets.
De browsetter zelf is een soort gel. Het doet me denken aan een cream contour. De kleur die ik heb gekregen is een medium bruine kleur en is een astint. Geen enkele warmte te vinden in de kleur en dat is goed!
Mijn wenkbrauwen zijn echt zwart en een warme gloed in mijn brows is not done.

Ik probeerde de gel eerst als een swatch op mijn arm. En het beviel me eerlijk gezegd helemaal niet! Weinig pigment, ik heb echt vier keer product moeten pakken om tot deze swatch te komen en het glimt.
Hoezo glimt een brow gel/setter? Dat hoort gewoon mat te zijn!
Het blijft bij mij ook glimmen, ik dacht dat het misschien moest opdrogen maar nee… Raar, heel raar.

BROWSETTER VAN PAESE

Oke, dan probeer ik het op mijn wenkbrauw. Wie weet wordt het wonderbaarlijk en magisch toch mooi?
Ik probeerde het kwastje uit het doosje en ik probeerde mijn oude vertrouwde brow brush maar het mocht niet baten.
De gel bevat totaal geen pigment en mijn wenkbrauwen zijn echt verre van on fleek zonder dat ik er wat mee heb gedaan.
Paese-brow-gel-review-9249Maar de browsetter van Paese doet precies net niks. Ik heb echt mijn best gedaan en heb ongeveer 10 minuten aan 1 wenkbrauw gewerkt maar beter werd het gewoon niet.
De gaten die zijn ontstaan in de jaren 90 worden niet opgevuld en de vorm kan ook niet mooi worden gedefinieerd. Daarnaast blijft mijn wenkbrauw glanzen.
Uiteindelijk heb ik nadat ik deze foto gemaakt heb, met een potloodje de rest van mijn wenkbrauw ingevuld. Wat nogal lastig ging omdat de browsetter wat vettig aanvoelde waardoor mijn wenkbrauw potloodje dus ook niet goed pakte..

Als je al flawless wenkbrauwen hebt van jezelf รณf lichte haren hebt dan zal dit product wellicht prima werken. Maar voor mij doet het gewoon helemaal niks.
Super jammer omdat het merk mij wel aanspreekt: natuurlijk en dierproefvrij.

Ik neem aan dat er meer dames zijn die dit product in hun box hebben gekregen. Wat vonden jullie ervan?

May