De kick-off van de gastbloggers is Mariska van Matte & Shimmer met een stunning eye make-up. En daarvoor heeft ze onder andere een super cute palette gebruikt. Lees snel even verder voor meer foto’s, de tutorial en de producten die zij heeft gebruikt.

HOW TO:

Ik begin altijd met m’n wenkbrauwen; op de één of andere manier pakt de pomade die ik daarvoor gebruik het beste op m’n huid wanneer die nog helemaal schoon is. M’n wenkbrauwen werk ik altijd af met een beetje concealer, om ze zo strak mogelijk te krijgen. Daarna gebruik ik een porievullende primer, zodat m’n make-up beter blijft zitten en m’n huid wat meer egaal is. Dan gaat daar foundation overheen, erg belangrijk. Concealer wacht ik nog eventjes mee. In plaats daarvan ga ik m’n ogen primen; hier gebruik ik altijd de paint pot van MAC van.

 

matte-and-shimmer-ooglook-tutorial-make-up-may-cate-12219-31

De ooglook is natuurlijk het meest opvallend van deze look! Hiervoor heb ik m’n nieuwe baby gebruikt: het Eyescream palette van Dose of Colors! In de crease (arcadeboog) heb ik 2 bruine kleurtjes gebruikt, vervolgens de kleur Mint Chip op m’n bewegend ooglid en langs de onderste wimperrand heb ik Lavender Honey gebruikt. Eyeliner (en nep wimpertjes) op, en klaar is de ooglook!

 

 

NΓ‘ de ooglook doe ik pas m’n concealer; op deze manier kan ik fallout van de oogschaduw makkelijker wegwerken. Vervolgens nog een beetje bronzer, een mooie highlighter en een lipstick, en dan is deze look klaar!

MATTE & SHIMMER: PRETTY EYES

GEBRUIKTE PRODUCTEN

 • Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade
 • NYX concealer wand
 • Benefit Porefessional
 • MAC Paint Pot – Soft Ochre
 • Dose of Colors – Eyescream eyeshadow palette
 • W7 Banana powder
 • L’oreal Infallible Pro Glow foundation
 • Becca x Jaclyn Hill Face palette
 • Saleha Give Me Glow highlighter
 • AliExpress lashes
 • MAC fix+ spray
 • Kat von D Tattoo Liner
MATTE & SHIMMER: PRETTY EYES

Yes! Deze ooglook is echt prachtig! Wil je meer werk van Mariska zien? Of haar volgen voor meer looks & tutorials? Check dan haar social media:

Instagram: Matte & Shimmer
Facebook live groep: Matte & Shimmer live groep
Website: Matteandshimmer.nl

May