Wat voor leuks gaat er gebeuren? Ik mag het eindelijk verklappen!
Iedere maandag zal er een artikel komen van een gastblogger en dan speciaal met een make-up look! YAY!
Vanaf volgende week maandag zal dus iedere week een prachtige look online komen van een make-up passionist (als dat woord bestaat?). Wil je weten welke dames én heer (jaja!! :-)) jouw maandag inspiratie zullen zijn? Lees dan even verder! 

GASTBLOGGERS

MEET THE GASTBLOGGERS!!
MEET THE GASTBLOGGERS!!
MEET THE GASTBLOGGERS!!
MEET THE GASTBLOGGERS!!

Voordat we starten met de wekelijkse gastblog van deze beauties, stel ik ze natuurlijk even aan jullie voor.

MARISKA VAN MATTE & SHIMMER

Mariska kende ik al een tijdje en haar make-up looks zijn werkelijk prachtig! Slay girl!
Geen wonder dus dat ik haar uitkoos toen zij zich opgaf. Ben je benieuwd naar haar Social media kanalen?
Volgen vind ze vast leuk, dus doe dat gelijk eventjes 🙂
– Matte & Shimmer Instagram
Matte & Shimmer Facebook Live Groep (Hier geeft zij live make-up tutorials)
– En natuurlijk haar website:Matte & Shimmer Facebook Live Groep

MEET THE GASTBLOGGERS!!

Even voorstellen: ik ben Mariska, 22 jaar en woon in het gezellige & mooie Haarlem, waar ik tegenwoordig ook naar school ga. Sinds dit schooljaar ben ik begonnen aan de studie Media & Entertainment Management, eindelijk eens een leuke studie! Naast verplichtingen als school houd ik natuurlijk ook van leuke dingen, waarvan mijn grootste liefde bloggen & make-up zijn.

Daarom heb ik sinds december 2015 een beautyblog, Matte & Shimmer! En vanaf nu deel ik dus ook make-up looks, die ik erg graag maak, hier bij May Cate. Gezellig, toch?

MAXINE EVA

Maxine Eva is een make-up artist en kent de tips & tricks die ook jij moet weten. Iedere maand deelt zij haar look met ons op May Cate. Ben je benieuwd naar haar Social media kanalen?
Volgen vind ze vast leuk, dus doe dat gelijk eventjes 🙂
– Maxine Eva op Instagram
Maxine Eva – Make up artist op Facebook

Hi Beauties!

Laat ik me even voorstellen…

Mijn naam is Maxine Eva en ik ben 22 jaar. Ik ben door May Cate uitgekozen als een van de 4 gastbloggers wat ik super leuk vind! Vanaf nu zullen jullie hier dan ook iedere maand een MakeUp Look van mij kunnen bekijken.

MEET THE GASTBLOGGERS!!
Ik ben sinds kort begonnen als MakeUp Artist in mijn eigen MakeUp Salon in Heemskerk.
Ook heb ik gewerkt op de Beauty Beurs en ben ik werkzaam als Makeup Artist voor fotoshoots, tv, film en fashionshows. Ik vind mijn werk zo leuk omdat ik op veel verschillende plekken kom, veel mensen ontmoet en kan doen wat ik het liefste doe… Makeup!
Momenteel ga ik nog naar school, Art of Colors in Hoorn. Daar hoop ik begin november mijn diploma voor Makeup Artist te behalen.
Ik kijk er naar uit om iedere maand een mooie MakeUp look voor jullie te creeeren!

Tot dan!
Liefs, Maxine Eva

ROVANNY VAN COCOO AND CURLS

Rovanny van Cocoo and Curls is een blogger/vlogger die zich beter kan opmaken dan 90% van de vrouwen. Want guess what? Guys love make-up too. Ik ben dus heel blij dat Rovanny iedere maand een slaying look voor ons gaat maken.
Ben je benieuwd naar zijn Social media kanalen?
Volg gelijk eventjes en abonneer je op zijn YouTube kanaal.
– Cocoo and Curls op Instagram
– Cocoo and Curls op Facebook
Cocoo and Curls op Facebook

MEET THE GASTBLOGGERS!!
Mijn naam is Rovanny Frans en ik ben 25 jaar uit Den Haag
Ik had nooit een passie voor make-up of beauty. Het begon voor mij allemaal toen de “eyebrow” trend steeds populairder aan het worden was. Na het kijken van filmpjes op Youtube ben ik toen naar de winkel gegaan en heb ik alles gekocht wat ik nodig had.
Van het een kwam het ander. Zo kocht ik een concealer, een bronzer en zo ging het maar door. Veel mensen dachten ( en nog steeds) dat ik bij Mac Cosmetics werk. Ik ben me toen 1,5 jaar geleden gaan verdiepen wat ik allemaal nodig had om een MUA te worden. Ik volg nu een particuliere opleiding sinds Januari bij Art of colors in Amsterdam. Ik probeer dit ook te combineren met mijn Youtube kanaal  en Instagram waarin ik ook tips geef over haar, beauty en fashion.
Ik merk wel steeds dat ik meer make up looks uitprobeer en meer zelfverzekerder hierin wordt. Vroeger zou ik nooit ful glamed up over straat lopen terwijl ik het nu geweldig vind om mensen te laten zien wat ik allemaal kan.

In Nederland vinden mensen het raar als een jongen full glam over straat loopt terwijl in Amerika dit heel normaal is. Ik hoop met de tijd dat deze vooroordelen minder worden en dat iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn. Het is maar make-up, aan het einde van de dag gaat het er allemaal van af. The key to a flawless face is blend until your fingers fall off. Zelf gebruik ik verschillende merken omdat ik het fijn vind om van alles te proberen. Mijn favorieten nu zijn NYX, Mac, Jeffreestar en Anastasia B.

SIHAM VAN COSMIC

Siham van Cosmic Visagie maakt fantastische looks die te zien zijn op haar Instagram & Facebook. Iedere maand zal ze ons een look laten zien op haarzelf of op een van haar klanten. En ik kan niet wachten!!
Ben je benieuwd naar haar Social media kanalen?
Als je toch kijkt, volg dan gelijk even 🙂
– Cosmic op Facebook
– Cosima heeft natuurlijk ook een Instagram pagina

Graag wil ik me voorstellen als gastblogger op de website van MayCate.

Ik ben Siham, 24 jaar, ik kom uit Amsterdam en dol, heel erg dol op make-up. Als klein meisje tekende ik graag. Uiteraard op papier :). Ik was gefascineerd door kleuren en dat is later iets wat uit de hand gelopen. Ik begon op kinderen te schminken en deed dolgraag mee bij het opmaken tijdens schoolmusicals.

Vorig jaar heb ik besloten om meer met mijn hobby te doen. Ik heb een cursus gevolgd bij De Makeup School van Cindy Mantel en ben een eigen facebookpagina gestart (http://www.facebook.com/cosmicvisagie). Cosmic gaat over een eigen stijl ontwikkelen en mensen opmaken voor gelegenheden. Op deze manier hoop ik meer ervaring op te doen en een signature look te ontwikkelen voor Cosmic.

MEET THE GASTBLOGGERS!!

Cosmic laat graag via MayCate zien met welke producten er wordt gewerkt en wat er allemaal mogelijk is met Make-up. Ik vind het ontzettend leuk dat ik deze kans krijg. Ik kijk uit naar de eerste look en jullie reacties!

Liefs,
Cosmic

BENIEUWD?

Ben je al benieuwd naar al het moois wat voorbij gaat komen de aankomende tijd? Ik wel!!
Ik vind het ontzettend leuk dat Mariska, Maxine, Rovanny en Siham iedere maand een look maken speciaal voor MayCate.com zodat jij en ik lekker veel inspiratie kunnen opdoen en hopelijk heel veel kunnen leren van deze toppers!!

May