Invisibobble en borstkanker? Nu vraag je je vast af wat dat met elkaar te maken heeft.
Oktober is dé maand die in het teken staat van breast cancer awareness en invisibobble draagt een steentje bij door middel van de Pink Heroes. Geweldig!
Lees even verder voor meer details. 

BREAST CANCER AWARENESS

Ik hoop dat iedereen de Pink Ribbon wel kent. Het internationale symbool voor, of tegen borstkanker.
Ieder jaar staat de maand oktober in het teken van bewustzijn over borstkanker. Voor alle vrouwen in de wereld. Het is een campagne om fondsen te creëren voor onderzoek, preventie, opsporing, behandeling en verzorging.
In deze maand worden wereldwijd duizenden acties georganiseerd door bedrijven, individu’s maar ook stichtingen.

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met goede doelen, waar ik compleet achter sta. Niet alleen proberen ze winst te maken om behaaglijk in een villa te zitten en interessant te doen over hoe ze hun geld hebben verdiend, nee! Die bedrijven geven een deel van hun winst aan een goed doel. En deze keer ga ik het hebben over Inivisibobble en hoe JIJ ook je steentje kan bijdragen 🙂

INVISIBOBBLE

PINK HEROES

invisibobble® ondersteunt met haar nieuwe limited edition, Pink Heroes, internationaal onderzoek naar methoden om borstkanker te voorkomen en om nieuwe behandelingen voor alle typen van de ziekte te ontwikkelen.

The charm of awareness:
Oktober is Breast Cancer Awareness maand en dit is een passende tijd voor invisibobble® om haar zeer bijzondere versie van het beroemde haarelastiek te presenteren: een metallic roze invisibobble® die gesierd wordt door een roségouden charm. Vanaf september is het tijd dat iedereen borstkankerbestrijding steunt met de nieuwe invisibobble® Pink Heroes – of in een paardenstaart of om de pols.

Hoe steun jij de bestrijding van borstkanker met invisibobble Pink Heroes? Van augustus tot en met september kunnen invisibobble® fans stemmen op de meest inspirerende initiatieven op de website donate.invisibobble.com. invisibobble® doneert €20.000 aan het goede doel met de meeste stemmen. Draag jouw Pink Heroes invisibobble® tijdens de Breast Cancer Awareness maand om te laten zien dat jij het initiatief van invisibobble® steunt!

STEUNEN

PINK HEROES

Als je zelf een invisibobble ‘Pink Heroes’ aanschaft dan steun je indirect het goede doel.
Een deel van de opbrengst van dit leuke ‘elastiek’ gaat naar onderzoek naar borstkanker.
Voor €4,95 heb je al de pink heroes invisibobble!

Vanaf oktober zijn deze cuties te koop bij Ici Paris XL
Happy shopping ?

May