De getalenteerde Siham heeft voor ons een look gemaakt waar zij heel blij van werd. En eerlijk gezegd, ik werd er ook heel blij van. Die sparkles in combinatie met de zachte kleuren, wauw!
De gehele look Γ©n de producten die zij hiervoor heeft gebruikt kun je vinden in dit artikel. Wedden dat jij ook blij wordt?

MAKE ME SMILE

Siham: Toen deze look af was, wou ik m’n gezicht niet meer wassen. Ik werd er vrolijk van en kon de hele dag naar mezelf kijken :).
Ik was zo blij met deze creactie!

Voor de ogen heb ik vooral herstkleuren gebruikt. Het zijn donkere maar zachte kleuren die makkelijk in elkaar overvloeien. Er zit een beetje glitter bij om het toch iets feestelijker te maken. Maar deze look zou je ook absoluut zonder glitter kunnen dragen!
Jullie zullen vaker zien dat ik de eyeliner gebruik in mijn looks, ik h-o-o-o-o-u-u-u-d van eyeliner :). Dat maakt deze look dan ook he-le-maal af voor mij. Je kan het zover doortrekken als je wil, zolang het jou maar staat!
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een rustige lipkleur als het oog overdreven is opgemaakt. Daarom heb ik in deze look gebruik gemaakt van een nude kleur die goed bij mijn huidkleur past.

Hou jij van een glimlach en een uitdaging? Probeer deze look uit!
Zouden jullie het leuk vinden als deze look gefilmd wordt? Let me know!

MAKE-ME-SMILE-LOOK

MAKE-UP MONDAY: MAKE-ME-SMILE-LOOK

PRODUCTENLIJST

 • Gezicht
  M.A.C Studio Fix Fluid NW 13
  M.A.C Pro Longwear Concealer NW 15
  M.A.C Soft & Gentle
  M.A.C Sunbasque
  NYX Highlight & Contour Pro Pallet
 • Lips
  M.A.C. Half ’n Half
 • Eyes
  M.A.C Soft Ochre
  Anastasia BH Tempera, Burnt Orange, Red Ochre en Cyprus Umber
  Eyeliner Gel Inglot 77
  Ellis Faas Mascara (The Best!)
  Nepwimpers Iconic van House of lashes

Siham, dankjewel voor deze heerlijke look! De smokey-eyes look en de glitters vind ik echt fantastisch. Ideaal voor een feestje maar zonder glitters ook prima voor de dagelijkse look.

Wil je meer zien van Siham? Bekijk dan haar Social Media kanalen voor nog meer fantastische looks!
Instagram: Cosmic Visagie
Facebook: Cosmic Visagie

May