Ik kon geen betere dag uitkiezen om een review te schrijven over de nieuwe Tangle Teezers. Want het is vandaag wereld dierendag én de nieuwe designs van Tangle Teezer heeft gewoon een HONDJES DESIGN. Serieus, I’m a sucker for dogs dus deze moest-ik-hebben-end-of-story! Lees even verder want hij ziet er niet alleen leuk uit, hij doet ook nog wat 😉 

TANGLE TEEZER

Al een aantal jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de Tangle Teezer. Ik heb er zelfs ooit nog een artikel over geschreven toen ik nog dacht dat mijn telefoon mooie foto’s maakte voor mijn blog..
Anyway! Ik gebruikte hem nog steeds, tot ik deze super cute variant van de Tangle Teezer ontdekte!!

Kort wat informatie over de Tangle Teezer:

Klitten in uw haar? Tangle Teezer is de oplossing. Pijnloze ontklitting wordt bereikt door een vaste druk te gebruiken. Daarnaast geeft de borstel een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid. In tegenstelling tot conventionele borstels en kammen, kan de Tangle Teezer worden gebruikt vanaf de haarwortel en vanaf het midden van de haarlengte tot aan de punten.

De Tangle Teezers zijn in zowel haarextensions, weaving als in pruiken te gebruiken. Ook geschikt voor krullend haar en afro haar – Douglas.nl

COMPACT STYLER

TANGLE TEEZER PUG - DIERENDAG

De Compact Styler is simpelweg gezegd een kleinere versie dan de originele Tangle Teezer. En speciaal ontwikkeld om mee te nemen in je tas.
De Tangle Teezers staan er al bekend om dat ze leuke designs hebben en daarnaast ook handig, want de borstel past precies in je hand door de vorm. Of je nu links of rechts bent.
Maar ze staan ook bekend om de leuke uitstraling. Zelf had ik hiervoor een knalroze maar nu heeft het bedrijf gekozen voor 3 nieuwe designs in samenwerking met twee ontwerpers.
Zo is er een design met gouden lippen en een design met een soort abstracte kunst. Best pretty! Maar de mooiste vond ik de Pug Love. De borstel met hondjes erop!! Ofcourse..!

TANGLE TEEZER PUG - DIERENDAG
TANGLE TEEZER PUG - DIERENDAG

Ja haha, hoe kan ik dit weerstaan? Als honden liefhebber vond ik deze borstel een hoog hebben gehalte hebben!
Nu had ik hiervoor een originele Tangle Teezer en had deze geen ‘dekseltje’ zeg maar. Dat heeft deze wel, en dat is zo fijn!
Mijn handtas zit namelijk echt vol troep en doordat de borstel een soort dekseltje heeft beschadigen de puntjes niet en komt er geen gekke troep tussen.

TANGLE TEEZER PUG - DIERENDAG
TANGLE TEEZER PUG - DIERENDAG

Maar wat vind ik ervan?
Oké, ik heb ook een Maison Pearson borstel en to be honest, ik gebruik de Tangle Teezer meer.
Ik heb namelijk echt vol haar en zit vaak wel redelijk vol met klitten. De Tangle Teezer haalt bij mij al mijn klitten eruit zonder dat het zeer doet of mijn haar uit mijn hoofd trekt.
Ik gebruik hem ook graag tijdens het föhnen, doordat hij zo makkelijk is vast te houden scheelt het me een hoop gedoe om mijn haar tijdens het föhnen te gebruiken en het polijst mijn haar ook.
Doordat de puntjes van plastic zijn beschadig je je haar niet en wordt het ook tijd heet tijden het gebruik bij het föhnen of stijlen. Veilig dus voor je haar 🙂

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

Dit design maar ook de andere designs zijn verkrijgbaar bij Bol.com en Modemusthaves.nl
De compact stylers met dit design kosten €15,95 en geloof me, het is je geld waard!

Heb jij al ervaring met de Tangle Teezers? En hoe vind je ze?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May