Maxine Eva heeft voor Halloween een prachtige look gemaakt. Namelijk Mermaid inspired! Ze werd geΓ―nspireerd door de Mermaid looks die ze voorbij zag komen en heeft haar eigen Halloween Mermaid gemaakt. Yasssss girl!
Meer foto’s en de gebruikte producten vind je in het artikel!

MERMAID LOOK

Aangezien het bijna Halloween is en ik al het hele jaar niet kon wachten om een daar een look voor te maken… bij deze! Mijn versie van de “Halloween Mermaid” Ik zag deze looks al vaker voorbijkomen en vond ze stuk voor stuk prachtig. Zo heb ik mij laten inspireren door anderen en er vervolgens mijn eigen draai aan gegeven! Β – Maxine Eva

MERMAID LOOK BY MAXINE EVA
MERMAID LOOK BY MAXINE EVA

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Gezicht:

  • Milanicosmetics conceal+perfect 2 in 1 foundation in 10,13 gemixed.
  • Oogschaduw kleuren van mijn Morphe Brushes smokeyeyes palette
  • Mac eyeshadow steamy om de schubben te maken

 

Wenkbrauwen :

  • Anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in ebony

Ogen :

  • Oogschaduw kleuren van mijn Morphe Brushes smokeyeyes palette.
  • Mac eyeshadow in steamy. Jeffree Star liquid lipstick in Androgyny als eyeliner.
  • H&M zilvere losse glitters in mijn ooghoeken en de lashes zijn “Sultry” van de primark.

Lippen :

  • Jeffree Star liquid lipstick in Androgyny
  • H&M zilvere losse glitters.
MERMAID LOOK BY MAXINE EVA
MERMAID LOOK BY MAXINE EVA

FIND MAXINE ON SOCIAL MEDIA

Wil je meer werk van Maxine zien? Of haar volgen voor meer looks & tips & tricks?? Check dan haar social media:

Instagram: Maxine Eva
Facebook: Maxine Eva – Make-up Artist

MERMAID LOOK BY MAXINE EVA
May