Oh hello eyecandy!! Real Techniques heeft haar limited edition van de meest geliefde kwasten uitgebracht. En de fans mochten kiezen welk design zij het mooist vonden.
De uiteindelijke winnaar is Berlijn geworden. En yes, deze pareltjes zijn bijna te zonde om te gebruiken.. Kijk even verder voor meer informatie. 

REAL TECHNIQUES YOUR PICKS BERLIN

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

Real Techniques ga ik niet introduceren want iedereen kent het wel. Hét make-up tools merk van de wereld opgericht door Sam & Nic Chapman.
Voor iedere techniek is er een tool beschikbaar van RT en de meest populaire kwasten zijn daarom in deze limited edition opgenomen. Je vindt in de set namelijk de buffing brush, de contour brush, de stippling brush, de deluxe crease brush en de base shadow brush. Meer informatie over deze kwasten behandel ik verderop in het artikel.

Het design van de set is dus Berlijn geworden. De kunstzinnige en creatieve stad zoals we die kennen. Geïnspireerd door onder andere de graffiti in de stad. Het zwart witte design vind ik zelf prachtig en door de diep lila/roze kleur geeft het net dat speelse tintje weer.
De kwasten zijn, zoals ik gewend ben van RT, heerlijk fluffy en 100% dierproefvrij én vegan.

DE INHOUD

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

Like I already said, de set bestaat uit 5 kwasten. Voor het gezicht maar ook voor de ogen. Hieronder zal ik iedere kwast afzonderlijk kort beschrijven.

BUFFING BRUSH

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

De Buffing brush is een lekkere volle dikke kwast die gebruikt wordt bij het aanbrengen van poeder of minerale foundation en geeft een dekkend effect.
Het is niet de bedoeling dat je gaat smeren met de kwast maar echt buffen dus met weinig druk kleine rondjes maken over het gezicht voor een ‘airbrushed’ effect.

CONTOUR BRUSH

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

Deze kwast is een wijd uitlopende volle kwast maar is kleiner dan de buffing brush. De kwast is bedoeld om je highlighter subtiel aan te brengen, te contouren of een zachte soft-focus look te creëren.
Deze kwast vind ik persoonlijk heel erg fijn omdat ze ook goed blend. Wanneer je de kwast gebruikt voor bijvoorbeeld de contour dan kun je het prachtig blenden.

STIPPLING BRUSH

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

Mijn favoriet: de Stippling brush. Er zitten 2 verschillende soorten haren & lengte in voor een lichte finish. De brush is te gebruiken voor foundation, poeder, cream, concealer etc. Eigenlijk dus voor alles.
Zelf gebruik ik hem het liefst voor mijn foundation als ik niet een geheel dekkende finish wil. Ook deze kwast gebruik je door te ‘buffen’ dus lichte cirkeltjes maken over de huid. Hello flawless skin!

DELUXE CREASE BRUSH

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

De Deluxe Crease Brush is een oversized design voor het ‘contouren’ van de oog. Als je wat into make-up bent dan weet je wat een crease is. Zo niet: De crease is de overgang van je ooglid naar het wenkbrauw bot zeg maar.
Met deze kwast kun je hier een prachtige ooglook mee maken. Doordat het wat oversized is ga je geen cut crease kunnen maken maar wel een softe ooglook. Doe bijvoorbeeld een wat donkerdere kleur op het ooglid en blend het zachtjes naar boven zodat het een mooie overgang wordt tot net boven de crease.
Daarnaast kun je deze kwast ook gebruiken om de highlighter preciezer aan te brengen op bijvoorbeeld het neusgebied/lippen maar ook de contour in die gebieden.

BASE SHADOW BRUSH

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

Tot slot de Base Shadow Brush. Deze kwast laat een zachte maar toch goed gepigmenteerde look achter op het oog.
Je kunt met deze kwast de donkere oogschaduw bijvoorbeeld heel mooi en zacht op het oog krijgen en door de zachte haartjes kun je het hiermee ook goed blenden.
De kwast is zacht maar heeft toch stevigheid wat het makkelijk maakt om de oogschaduw aan te brengen en er niet veel fall outs verschijnen.

MIJN OORDEEL

REAL TECHNIQUES. YOUR PICKS BERLIN

Deze set is absoluut goed samen gesteld. RT heeft goed naar haar klanten geluisterd en gekeken naar welke kwasten het meest populair zijn.
Deze 5 kwasten zijn in een set toegevoegd in een prachtig limited edition design die ik zelf ook prachtig vind. De kleuren zijn wat hard en ik hou zelf van hele zachte kleuren maar juist daardoor springen ze toch lekker uit mijn kwasten stash.
En ja, mijn mening over RT? Heel gemakkelijk. Ik houd van het merk. Het is absoluut een van mijn favoriete make-up tools merken, RT heeft zelfs mijn liefde voor de beautyblender overwonnen sinds ik hun Miracle Sponges heb geprobeerd.
Mijn cijfer voor deze kwasten set kan niets anders zijn dan een 10.

VERKRIJGBAARHEID

De set is dus een Limited Edition. En in mijn ervaring weet ik dat je snel moet zijn. Ze zijn verkrijgbaar bij onder andere  Boozyshop.nl,
De set is te koop voor €32,99 en hiermee bespaar je toch een bedrag omdat de kwasten afzonderlijk gekocht duurder uitkomen.
Happy shopping!!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May