De zomer is weer voorbij en de herfst is gearriveerd. Het seizoen van de dekentjes, lekkere wollen truien en kopjes thee op de bank. Mijn Esprit inspiration op een rij.
Volgens mij kent iedereen het merk Esprit wel. Zo niet, shame on you! Het merk gaat al mee sinds ik mij kan herinneren en ik ben al redelijk oud.
Wat zo leuk is aan Esprit is dat ze door de jaren heen ook mét de jaren meegaan. Want de items die je kunt vinden bij het merk zijn plaatjes. Lees je mee?

ESPRIT

Esprit inspiration

Ik moet even kort wat vertellen over de geschiedenis van Esprit want het is zo cute! Het verhaal begon in de jaren 60, om precies te zijn in 1963.
Een knappe dame reed over de snelweg in haar VW beetle en pikte een lifter op. Ze hadden het best gezellig samen en voor je het wist waren ze getrouwd. Ah how romantic..
Na het huwelijk werd Esprit geboren. Een bedrijf dat uiteindelijk wereldwijd werd en zelfs vanaf het begin al eco-bewust bezig was.
Dus het is geen verassing dat ik achter het merk sta. Such a cute story!!

ACCESSOIRES INSPIRATION

ESPRIT FALL INSPIRATION 2016
ESPRIT FALL INSPIRATION 2016
ESPRIT FALL INSPIRATION 2016

Niet alleen heeft Esprit pareltjes van kleding hangen in de winkels en in de webshop, ook accessoires genoeg.
Ik heb mijn favoriete items voor jullie op een rijtje gezet!
Hierboven zie je bijvoorbeeld de Isabel Marant dupes. Suède sneakers met een hak maar dan voor een mooie prijs waardoor je niet de hele maand brood moet eten 😉 En eerlijk gezegd, ik vind ze prachtig.
Een rosé-gouden horloge en een handtas die groot genoeg is om al je troep in te gooien en daarnaast een eye catcher.
Deze accessoires kun je combineren met bijna iedere outfit. Handig! Zelf zou ik kiezen voor een all black outfit met deze accessoires. Laat ze maar lekker opvallen!

HOME INSPIRATION

ESPRIT FALL INSPIRATION 2016
ESPRIT FALL INSPIRATION 2016

Ja, lekker cheesy maar ik ben van de rosé gouden accessoires voor in huis. Geeft een lekkere frisse en luxe uitstraling.
Mijn favo home accessoires is deze waxinelicht houder en kussen met sparkles, past weer mooi bij de glow op mijn cheeks 😉 Hello highlighter.
Wist je trouwens dat Esprit ook behang, keukenartikelen en kinderkamer artikelen verkoopt? Ik ook niet, maar bij deze!

OUTFIT INSPIRATION

ESPRIT FALL INSPIRATION 2016
ESPRIT FALL INSPIRATION 2016
ESPRIT FALL INSPIRATION 2016

Ja, de zomer heeft weer afscheid genomen en die zien we pas volgend jaar weer. Tijd om lekker op de bank te hangen met dekentjes en kopjes thee en weer lekker weg te kruipen in je trui en jas.
Ik ben helemaal in de aardkleuren en heb daarom bovenstaande outfit uitgekozen.
Een trui met een lekkere kol die niet alleen best wel hip staat, maar ook voelt alsof je een lekker dekentje om je heen hebt.
Een basic zwarte broek met een lichte lederlook, blijf ik mooi vinden. En vervolgens een mantel voor het geval je toch naar buiten moet. Ik koos een sjieke jas die sophistication maar toch ook zachtheid uitstraalt J

ZELF INSPIRATIE OPDOEN / AANSCHAFFEN

Alle bovenstaande artikelen zijn gevonden in de webshop van Esprit. Ik moet zeggen dat ik de items van Esprit die ik zelf in bezit heb echt jaren heb gedragen.
Ze zijn namelijk duurzaam, kwalitatief echt dik in orde en weet je wat ik nog het allermooiste vind? Ze gebruiken NOOIT echt bont. Jippie!
Ze staan zelfs op de bontvrij lijst. En ik weet dat jullie die ook belangrijk vinden, dus wil ik het jullie niet onthouden.

Happy shopping en geniet van de herfst!!

May