In juli mocht ik het Smoothskin gold apparaat uitproberen. Een licht apparaat dat ervoor zorgt dat je na 12 weken haarvrij bent.
Inmiddels heb ik de Smoothskin gold ongeveer 12 weken geprobeerd en vertel ik in dit artikel mijn resultaten. Ben je benieuwd of het apparaat echt doet wat het zegt en of ik mijn scheermesjes al in de prullenbak heb gegooid?
Lees dan snel even verder.

SMOOTHSKIN GOLD

Als je mij al een tijdje volgt heb je het vast meegekregen. De Smoothskin gold.
Ik heb hier in juli een artikel over geschreven en een video van gemaakt:

RESULTAAT

Ik heb het apparaat braaf iedere week gebruikt. Ik was ongeveer 8 minuutjes bezig met het hele ritueel en ik deed het het liefst voordat ik naar bed ging.
Zijn mijn haartjes nu helemaal weg? Ik ga jullie een heel eerlijke review geven. Nee, mijn haartjes zijn niet allemaal weg.
Het apparaat heeft overigens niet niks gedaan, bij lange na niet want ik heb wel echt veel en veel minder haartjes.
Ik denk dat ik op een vermindering van 75% van de haartjes zit dus dat is goed en daar ben ik al heel blij mee.
De haartjes die er nog zitten zijn ook veel zachter en minder stug dan voorheen. Hoe komt dat? Ik denk omdat het de nieuwe haarcyclus is. Die zijn altijd lekker zacht.

Ik heb meer ervaringen gehoord over het apparaat en sommigen ervan geven aan volledig haarloos te zijn. Ik geloof het wel, want volgens mij is het voor iedereen anders. Iedere haarcyclus is anders en de een heeft net wat minder haar dan de ander.
Ik heb blijkbaar heel veel haar haha.
Betekent overigens niet dat ik het apparaat nu niet meer ga gebruiken, want ik ga netjes nog iedere week door en zal kijken of de haartjes misschien dan wel volledig weg gaan. Misschien heb ik gewoon wat langer de tijd nodig.
Ik houd jullie hiervan natuurlijk op de hoogte!!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May