GIRLSSSS!! Ik heb het leukste van het leukste voor jullie! De Loccitane advent kalender!
Kennen jullie de advent kalenders van vroeger nog? Je mocht iedere dag een vakje openmaken en dan vond je een chocolaatje, ja superleuk! Of de kalenders waarin je iedere dag een vakje moet openkrassen voor een prijs?
Ja, superleuk wel maar BORING vergeleken bij wat ik nu heb. Namelijk de L’Occitane advent kalender. HALLO!! Check even de post voor meer informatie.Β 

Loccitane advent kalender

Ik ben LAAIEND enthousiast. Echt! Hoe blij ik vroeger was met een chocolaatje iedere dag, hoe blij ik nu ben met een beauty product iedere dag!
De advent kalender van L’Occitane heeft het. Het merk vind ik sowieso al heerlijk! Helaas zijn zij niet geheel dierproefvrij, enige nadeel :-(. Maar de producten zijn zo zo zo lekker.

L'OCCITANE ADVENT KALENDER!
L'OCCITANE ADVENT KALENDER!

De advent kalenders zijn vanaf midden oktober te verkrijgen (ongeveer nu denk ik, zo niet over een paar dagen zeker!).
Naast dat het gewoon superleuk is om iedere dag een soort cadeautje te krijgen ziet de kalender er nog prachtig uit ook. Hij is namelijk ontworpen door Kanako,Β de illustratrice van My Little Paris.
Je kunt de kalenders kopen bij de L’Occitane boetieks en op de webshop van L’Occitane.

Helaas kan ik jullie nog weinig vertellen over de inhoud van de kalender. Maaar, ik ga vanaf 1 december iedere dag een vakje openen op mijn snapchat: May-Cate en op mijn instagram May Cate. Houd het dus in de gaten!
Of koop er gewoon lekker zelf 1. Ha! Doei πŸ™‚

L'OCCITANE ADVENT KALENDER!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May