Vorige week was het dierendag! En zoals jullie misschien wel weten heb ik 2 hondjes die ik op die dag extra verwen. Dit jaar had ik de dierendag editie van de snuffelbox en ben ik gaan hondenzwemmen. Nou ja, ik niet. En mijn hond ook niet. Maar you get the idea, het was leuk bedoeld.
Lees snel verder voor een overzichtje van dierendag bij May thuis en de inhoud van de Snuffelbox! 

JOEP & ZOË

SNUFFELBOX DIERENDAG!
SNUFFELBOX DIERENDAG!

Even kort voorstellen. Links is Joep en hij is 2 jaar oud, lekker in de puberfase en vaak heel vervelend. Maar vooral heel erg lief, hij houdt namelijk ontzettend van knuffelen en kruipt op de bank heerlijk tegen me aan.
Joep komt uit Roemenië en is dus kort gezegd een ‘rescue’dog. Hij is als pup gevonden in een bos met zijn broertje en heeft vervolgens kort bij de stichting in een asiel gezeten voordat hij naar Nederland kwam.
Vervolgens door naar Zoë. Zij is al 6 jaar bij me en is een Jack Russel met een dwangneurose (serieus vastgesteld door een gedragsdeskundige haha). Maar ook zij is ontzettend lief en kruipt het liefst samen met mij onder een dekentje. Als het maar warm is.

DIERENDAG

SNUFFELBOX

SNUFFELBOX DIERENDAG!

De Snuffelbox heb ik al vaak voorbij zien komen. Ik vind het zó leuk. Zelf ben ik dol op beautyboxen maar hallo, mijn honden zijn er ook nog. En daar is de snuffelbox dus voor!
De snuffelbox komt niet iedere maand uit maar ieder kwartaal. Fijn ook wel want anders zouden alle honden abonnees overgewicht hebben vermoed ik 😉

Wat is dan precies de Snuffelbox?
De snuffelbox is een box met allemaal honden goodies. Denk aan speeltjes, koekjes, eten en alles wat een hond maar fijn vindt.
Je kunt een abonnement nemen voor €29 per kwartaal (dan krijg je ook ieder kwartaal een box) of eenmalig een box bestellen voor €35.
Wat ook onwijs leuk is, is dat je bij het aanschaffen van de Snuffelbox ook een hond in nood helpt (en natuurlijk vind ik dat echt tof). Snuffelbox ondersteunt namelijk diverse asielen, goede doelen en stichtingen voor honden. 10% van de winst wordt gedoneerd aan eerder genoemde.
Mocht je nu een abonnement hebben afgesloten, je kunt deze altijd stoppen. Je zit dus niet vast aan een abonnement mocht je het niet bevallen. Alhoewel ik me dat niet kan voorstellen, kijk maar wat er allemaal in de dierendag editie zat!

KOEKJES EN BOTJES

SNUFFELBOX DIERENDAG!

Om te beginnen met het allerlekkerste, de koekjes en botjes. We missen op de foto nog 2 botjes maar ik vond het zo sneu om Zoë en Joep te laten wachten.. Ze zaten er namelijk bij toen de box werd geopend.
Ik hoef hier verder niet veel over te vertellen denk ik. Valt altijd in de smaak!

LOLLY, VOER & HONDENTHEE?

SNUFFELBOX DIERENDAG!

Een lolly! Hoe leuk is dat haha! Was nog best lastig om te kiezen wie de lolly kreeg maar dat is toch echt de baas. Zoë dus. En ze vond hem toch lekker!
Verder nog een bak met zacht voer waar ze allebei heerlijk van hebben gesmuld want er zat echt HEEL veel in. Ik heb ze de helft gegeven en het was nog meer dan dat ze normaal kregen.
Tot slot hondenthee. Huh? Dat dacht ik dus ook. Het is een kruidenthee en het volgende vind ik erover op het internet:

snuffelbox-dierendag-review-unboxing-1205 Algeheel ondersteunend
• Cafeïne vrij
• Prachtige hele kruiden, dus geen ‘stof’
• 100% natuurlijk
• In biologisch afbreekbare theezakjes
• Honden krijgen meer vocht binnen
• Het eten is smakelijker door de warme thee eroverheen

BIJTSPEELTJES

SNUFFELBOX DIERENDAG!

Door naar de speeltjes.
Er zaten nog wat speeltjes in dat goed is voor de tandjes van je hond. Vooral die gele, want die verwijderd tandplak. De bijtring is gewoon leuk en gaat zo goed als niet kapot en een heel zielig kijkend piep balletje.
Vind het bijna zielig om te geven 🙂

KNUFFELS & SHAMPOO

SNUFFELBOX DIERENDAG!

Hey kijk nou, een mini Joep! Joep is een beetje een vossenhondje dus deze knuffel is leuk om te krijgen. Er zit ook een klein piepje in de staart en de neus,
De krokodil is wat steviger. Ik weet bijna zeker dat ze stuk gaan als ik ze laat liggen dus ik zorg gewoon dat ik in de buurt blijf zodra ze met de knuffels mogen spelen :p
De shampoo vind ik ook erg fijn. Joep en Zoë wat minder, die houden niet zo van gewassen worden. Maar voor de baasjes is het een fijn product in de box 😉

SNUFFELBOX DIERENDAG!
SNUFFELBOX DIERENDAG!

OOK EEN BOX?

De box was echt goed gevuld! Heel erg leuk om te krijgen en om Joep en Zoë er blij mee te maken. Want wat waren ze blij!
Heb je de video al gezien hierboven? In de video pak ik de snuffelbox uit met de twee nieuwsgierige aagjes.

Wil je nu zelf ook een keer zo een box uitproberen? Dat kan je doen via de website van Snuffelbox. Daar kun je dus kiezen voor een eenmalige box, maar als je nu heel enthousiast bent ook voor een abonnement. Dan krijg je 4 boxen per jaar.

SNUFFELBOX DIERENDAG!
SNUFFELBOX DIERENDAG!

Joep vond het in ieder geval erg lastig om stil te blijven zitten voor de foto. Want het ruikt allemaal zo lekker!!

SNUFFELBOX DIERENDAG!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May