We zitten echt MEGA dichtbij de kerst. Wat betekent dat alle kerstcollecties er met dikke kortingen uitgaan. Zo ook de wintersets van Herome. Met maar liefst 50% korting gaan ze er uit zelfs. In plaats van €50,65 betaal je nu €24,95. En daar krijg je een heleboel leuke producten voor! Ik ontving de Secret Santa set en laat zien wat erin zit! 

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Wintersets van Herome

Herôme kennen jullie allemaal wel toch? Een vertrouwd merk dat zich helemaal richt op de handen, voeten en nagels. Het is zo ongeveer wel een begrip in Nederland en het blijft een superfijn merk.
Wat nog fijner is, ze testen niet op dieren! Ze zijn dus geheel dierproefvrij. Dikke yay voor Herôme!

Hoe dichterbij kerst komt, hoe goedkoper de collecties. Lucky you!

In de kerstperiode heeft Herôme altijd leuke aanbiedingen, dit jaar natuurlijk ook. Maar hoe sneller kerst eraan komt, hoe sneller ze van de collecties af willen. Lucky you! Want nu betaal je precies de helft voor deze pakketten!
De Secret Santa set die je in deze review ziet kost normaal gesproken 50 euro maar je kunt hem nu kopen voor minder dan €25. Op de website van Herôme vind je de wintersets, waaronder deze set.
Benieuwd wat er allemaal inzit? Ik ga de set unboxen voor jullie! Ten eerste komt de set in een prachtige doos met lint bij je thuis. Als een echt cadeautje.

HANDCRÈME

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Ten eerste vind je in de set een handcrème. Het is de Daily Protection handcream en kost normaal gesproken €6,60.
De handcrème ruikt lekker vertrouwd, niet naar bloemetjes of vruchten maar gewoon naar de vertrouwde fijne cosmetica geur.
Het trekt snel in en heeft een beschermingsfactor van 8SPF. Heel belangrijk! Want in de winter vergeet je sowieso je handen te beschermen, wedden?

DESINFECTERENDE HANDGEL

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Om heel eerlijk te zijn heb ik een lichte vorm van smetvrees. In de supermarkt een karretje vasthouden? Mensen hun handen schudden die je niet kent? Ik vind het niet erg fijn als ik erna een broodje ga eten.
Soms heb je de kans niet om even je handen te wassen en dan is het prettig om toch je handen schoon te krijgen. Dat kan door middel van een desinfecterende handgel.

Ik heb een lichte vorm van smetvrees volgens mij

Deze gel doodt bacteriën en werkt zelfs verzorgend. De gel trekt snel in en ruikt best lekker! Ja, je ruikt de alcohol wel eventjes maar zodra dat is vervlogen ruiken mijn handen lekker fris!
De gel droogt mijn handen niet uit, fijn! Zeker in de winter. Maar ik gebruik erna toch de handcrème. De gel kost normaal gesproken €3,55

VERZORGING VOOR DE NAGELRIEMEN

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Deze ‘Cuticle Night Repair Wonderpen’ is een serum voor de nagelriemen. Het belooft nooit meer beschadigde nagelriemen. Ik ben wel benieuwd, want ik heb vaak haakjes of lelijke nagelriemen. En dat stoort me.
Ik heb hem nog geen week uitgeprobeerd maar het product zegt dat je na een week goed verzorgde nagelriemen hebt.
Je brengt het voor het slapen aan zodat het de hele nacht goed haar werk kan doen.
De olie bevat Jojoba, amandelolie, sheabutter, Vitamine E en Bisabolal. Klinkt prima.
Zoals je al kunt lezen is het een wonderpen, het is een pennetje met een kwastje waaruit de olie komt. Je kunt dan met het kwastje de olie aanbrengen op je nagelriemen, lekker zacht.
Normaal gesproken betaal je voor deze wonderpen €10,15

GLAS NAGELVIJL

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Ik heb al vaak gehoord over een glas nagelvijl maar ik had het zelf nog nooit geprobeerd. Het voordeel van een nagelvijl van glas is:

  • Het is onslijtbaar en hygiënisch
  • Vijlt op milde wijze en voorkomt splijten van de nagels
  • Het sluit de nagel perfect af
  • Is geschikt voor alle nageltypes

Vooral het onslijtbare spreekt mij erg aan. De kartonnen vijlen kan ik vaak al snel weggooien. En een ijzeren vijl gebruik ik al jaren niet meer (niet doen hoor! Is niet goed voor je nagels).
De vijl komt in een fluwelen hoesje en zelfs een klein hard hoesje. Ideaal dus om mee te nemen in je tas, zo beschadigd er niets.
De vijl koop je normaal gesproken voor €10,15

NAGELLAK SETJE

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Dit setje met 3 nagellakjes is super lief! De nagellakjes bevatten 7ml en kosten normaal gesproken €2,99 per stuk.
De potjes hebben een mooie stijlvolle vorm en de bovenkant is zelfs een nagelriem (bokke-)pootje. Heel handig!
Wat ikzelf het leukste vind (sorry ik ben van de dingetjes) is dat er een klein strikje om ieder potje zit. HOW CUTE!
Dit geeft je dus het ultieme kerstcadeau gevoel.

herome-nagellakjes-set-review-swatches-5095Ik krijg de kleuren 219 (de groene), 218 (de blauwe) en 215 (beige gekleurde). De lakjes van Herôme zijn altijd al van goede kwaliteit geweest en blijven lang zitten. Zo ook deze. Ze brengen ook prettig aan vind ik. Maar de kleurtjes zijn leuk!
Ik vind dit echt een mega leuk setje om cadeau te doen aan iemand!

SPRAY ON TOPCOAT

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Nu wil je dus dat je nagellak zo snel en zo mooi mogelijk opdroogt. En ik heb geen geduld. Ik kende het fenomeen al van de Spray on Topcoats. Ze zorgen ervoor dat je nagellak snel opdroogt, binnen een minuut zelfs en geven tegelijkertijd een mooie glans én verzorgen je nagels/nagelriemen.
Oké, na 1 minuut zijn je nagels redelijk droog. Maar doe ze nog niet in de zakken van je spijkerbroek. Verder kun je er voorzichtig wel al een hoop mee doen.
De spray is redelijk geurloos en kost normaal gesproken €8,95

NAGELLAK REMOVER PADS

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Tot slot vind je in de set een doosje met nagellak remover pads. Superhandig!
Het verwijdert dus je nagellak maar je hebt er geen fles nagellak remover en wettenschijfjes meer voor nodig. Voor on the go of op vakantie is het echt súper. Ik heb het afgelopen jaar meegenomen op vakantie, het weegt bijna niets en je nagellak is er zo af.
De pads bevatten geen aceton (dat is niet zo lief voor je huid namelijk) en ruiken best wel lekker! De doekjes geven een olie-achtige substantie af op mijn vingers dat ook weer intrekt. Ik vind dat wel prettig, want normaal gesproken drogen mijn vingers uit na het gebruik van nagellak remover.
Normaal gesproken koop je de pads voor €4,60

MIJN MENING & VERKRIJGBAARHEID

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Wat een ontzettend fijne set. De hele nagelverzorging is aanwezig! Van het reinigen tot aan het verzorgen en het lakken.
En wat ik ook erg prettig vind is dat alle producten verzorgend werken en dus geen schade brengen aan je nagels en/of handen.
De totale waarde van dit pakket, als je alle producten los zou kopen is: €50,67. Dat is 2 cent duurder dan wanneer je het pakket aanschaft haha! Herome.nl

Een fijn pakket om als kerstcadeau te geven

Maaaaaar… Het pakket is nu dus voor de helft van de prijs te koop. Voor €24,95 en dat scheelt echt een hele hoop. Leuk als cadeautje voor jezelf maar ook een prima prijs om als cadeautje aan je vriendin/moeder/zus/oma/nicht whatever te geven!

Maar wat wel even belangrijk is om te weten dat je er snel bij moet zijn. De actie geldt namelijk tot en met 20 december. Na die tijd is het pakket dus niet meer te koop voor de helft van de prijs!
De verschillende wintersets, waaronder deze Secret Santa set kun je vinden in de webshop van Herôme.
Wanneer je boven de €15 bestelt (dat is nu dan dus het geval) betaal je ook geen verzendkosten 🙂

FIJNE DAGEN GEWENST!

HERÔME: HET PERFECTE KERSTCADEAU

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf en is een advertorial
Disclaimer

May