Nog altijd krijg ik maandelijks de Styletone december in mijn brievenbus. Niet altijd schrijf ik daarover een artikel maar deze keer wel. De Styletone december box is namelijk echt heel tof. En juist daarom besloot ik er toch een blogje aan te wijden. Wil je weten wat er allemaal inzit? Lees dan verder! 

STYLETONE BOX

Unboxing Styletone november

De Styletone box is één van de goedkoopste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €12,50 per maand en krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
De box kwam alweer een week geleden binnen maar omdat het zo druk is met de kerstcollecties moest dit artikel toch even wachten.
Mijn snapchat volgers wisten allang wat erin zat, ik unbox namelijk altijd mijn ontvangen producten live op Snapchat. Dus als je ook alvast wilt weten wat er allemaal op mijn website komt, dan moet je me even volgen op Snap: May-Cate.

Het thema van deze maand is Shimmer & Champagne. My favorite! Klinkt veelbelovend. Met oog op de feestdagen is dit thema natuurlijk tot stand gekomen. De champagne zit niet in de box, maar de shimmers wel!
En nu door naar de inhoud!

Styletone december inhoud

#1 CITY COLOR - HIGHLIGHT TRIO

Unboxing Styletone november

Every girl needs a highlighter in her life. Tenminste, dat vind ik ook. Highlighters mogen niet ontbreken uit je stash. Dit budget highlighter palette zag ik meteen bij het openen van de box. Wat een sparkles!!!  Wauw.

Every girl needs a highlighter in her life

Het is een palette met drie verschillende kleuren highlighters en zijn echt super gepigmenteerd! Zoals je ziet heb ik de highlighter al geswatched vóór de foto’s. Normaal wacht ik er altijd mee, maar ik moest deze echt even proberen.
Het palette is vegan en het merk is natuurlijk dierproefvrij.

Unboxing Styletone november

Wat zijn ze mooi he… De kleurtjes zijn allemaal een warme goud/rosé-achtige kleur en staan prachtig op je jukbeen.
Ze zijn inderdaad ontzettend gepigmenteerd. Maar dat mag, ik hou wel van een lekkere glow.
Het palette kost maar €5,49. Hoe dan?!? Perfect!

#2 LOOKX - LIPSTICK

Unboxing Styletone november

Het tweede product is een lipstick van Lookx. Te koop voor €15,75. Het is een warme dieprode kleur met een lichte shimmer.
De kleurnaam is Raspberry Pearl #99. Ik ben niet zo erg van de dieprode kleuren. Simpelweg omdat ik het niet zo mooi bij mezelf vind staan.

De kleur zelf is overigens wel mooi. Ik ga hem cadeau doen.
De lipstick is niet volledig dekkend maar je kan het opbouwen door middel van meer laagjes over elkaar.
Lookx is uiteraard dierproefvrij .

Unboxing Styletone november

#3 BELLAPIERRE COSMETICS - GLITTER: SPECTRA

Unboxing Styletone november

‘What is december without a little glitter?’ staat er in het magazine van Styletone. Uhm, hallo? Little glitter? Zeg maar gerust ‘A lot of glitter’. Wauw! Ik ben helemaal van de shimmers en glitters en deze loose glitters van Bellapierre zijn geweldig!!

What is december without a little glitter?

Ik heb meerdere make-up van Bellapierre en ik vind het een geweldig merk. Een loose eyeshadow in rosé-kleur van dit merk is 1 van mijn favorieten. De glitters kosten €12,99.

Unboxing Styletone november

De kleur is Spectra. Een zilverkleurige basis met allerlei andere kleurtjes die dus bij elke huidkleur past.
De glitters zijn los, dus je hebt wel een glitterlijm nodig. Kijk, ik heb die wel. Maar een heleboel mensen niet denk ik.
Jammer dat deze er dus niet bij zit. De glitter zelf is echt wauw! Goed gepigmenteerd.

#4 BEAUTY MADE EASY - LIPBALM SET

Unboxing Styletone november

Dit is de Lipbalm Holiday set van Beauty Made Easy. Een merk dat ik nog niet kende.
De set kost €8,90 en zat in een zilverkleurig schattig doosje. Vergeten te fotograferen. Sorry!
Het merk is van oorsprong Deens en de lipbalms zijn parabenen vrij. Ze bevatten castor olie, cacao boter en jojoba olie om de lippen goed te verzorgen.

Sugary Shock & Vanilla Flame ruiken heerlijk!

De oranje heet Sugary Shock en de roze Vanilla Flame en ruiken toch heerlijk! De oranje ruikt wat sterker en zoeter terwijl de roze heel zacht naar vanille ruikt. Ik heb lipbalms genoeg, dus ik had deze niet nodig. Maar door de geur ben ik toch wel enthousiast geworden!

#5 OVAL BRUSH - SIZE S FOR EYESHADOW

Unboxing Styletone november

De brush der brushes! Van Styletone zelf ter waarde van €9,95. Het is een small size wat inhoudt dat je hem kan gebruiken voor oogschaduw. Maar ook om highlighter aan te brengen of contour naast de neus bijvoorbeeld.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze kwasten plaatjes vind om ze te zien alleen ze niet erg praktisch vind.

Het is dé brush der brushes

Zo kan ik er niet precies mee werken en vind ik de dekking van de kwasten ook niet great. Ik ben er even goed wel blij mee want deze kwasten staan geweldig op mijn make-up tafel. En misschien leer ik er nog wel eens mee om te gaan 😉

WHAT DO I THINK?

Unboxing Styletone november
Unboxing Styletone november

Yay! Leuk, ik sta weer in het magazine van Styletonebox december. Op de foto rechts zie je mijn foto die ik heb geplaatst op Instagram vorige maand. Ik zie vaak bekende namen voorbij komen. Altijd leuk om te zien!

Wat vind ik van de box? Super! Soms ben ik een klein beetje teleurgesteld in een box maar deze vind ik echt top. Er zitten allerlei sparkly make-uppies in waar ik van hou en een mooie kwast.
Iets minder vind ik de lipstick, simpelweg omdat het mijn kleur niet is en de lipbalms omdat ik er al 100 van heb. Maar door de geur word ik er wel weer blij van.
De glitters van Bellapierre en het highlighter palette made my day!

De glitters en het highlighter palette made my day

De totale waarde van de box is: €53,05. Dat betekent dus dat je €40,58 winst hebt gemaakt haha!
Wat ik vooral erg fijn vind is dat de GEHELE box ALTIJD dierproefvrij is en er komen vaak vegan producten voorbij of producten zonder parabenen.
Daarnaast is het mini magazine ook altijd een feestje. Absoluut een aanrader van een box.

Wat vind jij van de december editie van de Styletone box?

 

Disclaimer

May