Mariska van Matte & Shimmer heeft speciaal voor vandaag, tweede kerstdag, een look gemaakt die he-le-maal in het teken staat van oud en nieuw! Newyears eve Glitter!
‘Oud & nieuw is de perfecte feestdag om helemaal los te gaan met glitters! Dat laat ik me geen 2 keer zeggen. Zodoende heb ik deze feestelijke glitter look gemaakt.’ Voor alle informatie en meer foto’s van deze slaying look moet je het artikel even lezen! 

GLITTERS!

Newyears eve Glitters

Eigenlijk ben ik niet alleen los gegaan met glitters. Met een feestje als deze ga ik ook gewoon los met opvallende wimpers en een heleboel highlighter. Normaal gesproken doe ik dat eigenlijk ook wel met make-up looks, maar met oud & nieuw is het ook nog eens gerechtvaardigd.

Glitters mogen met oud & nieuw. Ik ga ook gewoon los

Als je stap voor stap wil zien hoe ik deze look gemaakt heb, kun je dat nog terugkijken: in de Matte & Shimmer LIVE beautyblog groep (Facebook) heb ik deze look live gemaakt en de video geplaatst.
MAKE-UP MONDAY: NEWYEARS EVE GLITTERS
Voor m’n wenkbrauwen gebruikte ik een tijdje Wunderbrow, maar die ging op, dus zit ik weer aan de Anastasia. Omdat ik in de winter wat lichter ben meng ik minstens 2 foundations met elkaar, om een zo goed mogelijke tint te krijgen. Tegenwoordig ben ik wél helemaal verslaafd aan Laura Mercier poeder en NARS concealer. (Dat mag ook wel, voor die prijzen.)

Tegenwoordig ben ik helemaal verslaafd aan Laura Mercier poeder en NARS concealer

M’n basis is eigenlijk bijna altijd wel hetzelfde. Meest opvallend in deze look is de holografische glitter die ik op m’n bewegend ooglid heb gebruikt: Blue Molly van Glitterglam cosmetics. Op de foto lijkt het een beetje oranje, maar in de crease heb ik rode tinten gebruikt. Langs m’n onderste wimperrand ben ik voor groen met blauw gegaan, wat op de foto soort van turquoise is gaan lijken. De ooglook heb ik afgemaakt met de prachtige wimpers van Annytude.Super fijn, want je kan deze wimpers ook redelijk vaak hergebruiken.
MAKE-UP MONDAY: NEWYEARS EVE GLITTERS

Als highlighter heb ik Champagne Pop en nog een highlighter van Becca gemengd. Wat heb ik eigenlijk mega veel luxe artikelen gebruikt, valt me op nu ik dit zo schrijf. Er zijn altijd mooie budget opties! Ik heb ook veel budget make-up, het is nu eventjes toevallig dat het vooral high-end is. Zoek je een budget dupe of vervanging voor een product? Je kan het altijd aan mij of Mayke vragen! We helpen je graag. Want je kan er ook voor minder euries net zo flawless uitzien.

Je kan er ook voor minder euries net zo flawless uitzien

MAKE-UP MONDAY: NEWYEARS EVE GLITTERS

CHECK OUT MATTE & SHIMMER!

Wil je meer werk van Mariska zien? Of haar volgen voor meer looks & tutorials? Check dan haar social media:

Instagram: Matte & Shimmer
Facebook live groep: Matte & Shimmer live groep

Website: Matteandshimmer.nl

May