Zijn jullie niet verliefd na het zien van de foto? Hoe mooi is de Limited Edition make-up lijn van Etos?
Alles is rosé goud en ook de kleurtjes zijn lekker zacht en rosy. Ik hou er helemaal van!
Lees het artikel voor alle foto’s en de informatie over de make-up 🙂 

SPARKLING DECEMBER

Oei nog net op tijd. Het is namelijk nog december! Haha. De limited edition make-up lijn is net zoals de limited edition Botanical Boost lijn geheel in rosegold style. Mijn favoriet!
Al zou de make-up zelf niet eens mooi zijn dan zou ik het nog willen hebben 😉 Over de kwaliteit van de make-up ga ik het straks in ieder geval hebben.

De Limited Edition make-up lijn is geheel in style, namelijk roségold ♡

De limited edition lijn bestaat uit 11 producten: 4 kleuren lipsticks, een strobing highlighter, een waterproof mascara, een sparkling bodypowder en 2 eyeshadow palettes. Leuk!
Ik heb ze allemaal weten te bemachtigen. Nou ja, ik mis eigenlijk 1 lipstick maar de mooiste kleurtjes heb ik wel 😉
Ik heb voor deze review overal swatches van gemaakt, maar wegens korte tijd (december drukte) heb ik niet van alle producten een look gemaakt.
Die zien jullie gerust wel eens voorbij komen op mijn Instagram trouwens hoor. Let’s go!

COLOR CARE LIPSTICK

Etos-limited-edition-rose

De Color Care lipstick is een lichtgewicht crème lipstick die super zacht aanvoelt. Tegelijkertijd beschermt en verzorgt zij je lippen. De lipstick is goed gepigmenteerd en ik heb na 1 laagje absoluut wel genoeg op mijn lippen.
Er zijn 4 kleuren beschikbaar. De kleuren die ik heb zijn Forbidden pink en Secret Tempation.
Ik kreeg toevallig vorige week bij het Etos Xmas evenement de kleur Angel wings. Die vind je niet terug in deze review maar het is wel een prachtige nude kleur ♡
De lipstick kost €4,99 per stuk.

Etos-limited-edition-rose
Etos-limited-edition-rose

SECRET TEMPTATION

LIMITED EDITION PLAATJES

FORBIDDEN PINK

LIMITED EDITION PLAATJES

MASCARA

LIMITED EDITION PLAATJES

De volume mascara in een rosé gouden verpakking. Aaaah mooi!
Zelf heb ik deze mascara al van Etos en bevalt me prima. Deze verpakking is echter wel een stuk mooier dus komt deze op mijn make-up tafeltje te staan.
De mascara is in de Limited Edition ook verkrijgbaar in de waterproof variant (heb ik ook en ja, really waterproof!).
Voor €4,99 heb je deze mascara al.

LIMITED EDITION PLAATJES
LIMITED EDITION PLAATJES

STROBING HIGHLIGHTER

LIMITED EDITION PLAATJES

De strobing highlighter is een vloeibare highlighter die je net die prachtige glow geeft. Door middel van het kwastje zou je het prachtig op je gezicht kunnen aanbrengen, ja als je geen foundation draagt wel… Draag je wel foundation dan adviseer ik je om het met je vingers deppend aan te brengen. Pretty!
Het werkt door middel van een knopje die zeg maar de highlighter naar boven door het kwastje duwt. Handig.
De strobing highlighter kun je op de plekken aanbrengen die je geaccentueerd wilt hebben (de hoge plekken op het gezicht) zoals je jukbeenderen, wenkbrauwbot of een klein beetje op de cupidoboog van de bovenlip.
De Strobing highlighter kost €5,99

LIMITED EDITION PLAATJES
LIMITED EDITION PLAATJES

SPARKLING BODY POWDER

Etos-limited-edition-rose

Is dit geen pláátje met een hoog hebben-gehalte? Ja!! De rosé kleurige doos met de powderpuff met strikje… Mag ik even dood? Wauw!
Maar even waarover het gaat… Het is dus een body powder met lichte glitters. Het zijn hele fijne glansdeeltjes die prachtig reflecteren in de kerstboom lichtjes (ook in gewoon licht hoor, maar om het even in december sferen te houden: de kerstboom verlichting dus).
Op mijn gezicht doe ik het niet, maar wel bij de sleutelbeenderen, schouders en eventueel benen. You will sparkle girl on newyears eve girl!!
De body powder kost €6,99

Etos-limited-edition-rose
Etos-limited-edition-rose

EYESHADOW PALETTES

Etos-limited-edition-rose

De Limited Edition bevat 2 verschillende eyeshadow palettes. Ieder palette bevat 6 kleuren en zijn redelijk gepigmenteerd. Ja we hebben het niet over zeer gepigmenteerd maar voor de gemiddelde vrouw vind ik de pigmentatie perfect. De palettes kosten €7,99 per stuk.
Tenzij je echt spectaculaire ooglooks wilt maken. Maar dat doe ik zelf ook niet bijster vaak. Prima dus. Ik vind vooral het roze palette erg mooi. Daarmee heb ik ook een ooglook gemaakt afgelopen week:

LIMITED EDITION PLAATJES
Etos-limited-edition-rose
Etos-limited-edition-rose

VERKRIJGBAARHEID

Jullie zijn waarschijnlijk razend benieuwd naar waar je dit kunt kopen? Nee he? Haha. Bij Etos natuurlijk. Volgens mij heeft ieder filiaal deze lijn wel in het assortiment maar let op: uitverkocht is uitverkocht. Zo gaat dat met Limited Edition producten.
Luie shoppers hebben pech, want Etos heeft geen online shop. Hop, naar de winkel dus. Kun je ze gelijk even swatchen  voor je ze aanschaft. Happy shopping! ♡

Hebben jullie deze Limited Edition al te pakken?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May