Unboxing Bluxbox december! We zitten in de laatste maand, wat zeg ik, laatste paar dagen van 2016. Dus ook de allerlaatste unboxing van een beautybox in 2016. De eer is aan Bluxbox.
Het thema staat natuurlijk in het teken van de feestdagen. Benieuwd? Lees dan verder! 

BLUXBOX

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Als je mij lang genoeg volgt dan weet je dat ik enige tijd terug ook braaf iedere Bluxbox unboxte op mijn website.
Uiteindelijk moet je toch wat keuzes gaan maken en wilde ik meer boxen proberen. Om die reden ben ik toen eventjes met de Bluxbox gestopt.
Ik heb overigens altijd de Bluxbox met tevredenheid ontvangen, ik heb er zelfs ooit een make-over van Mari aan te danken. Wat echt superleuk was.
Anyway, terug naar de Bluxbox. Het is een box die iedere maand verschijnt, iedere maand opzegbaar is en je €14,95 kost. Iedere maand vind je minimaal 4 fullsize producten in de box die variëren van make-up naar skincare en haarverzorging.
Benieuwd naar de Bluxbox? Of een abonnement afsluiten? Dat kan allemaal via de website van Bluxbox zelf.
De box is zo ver ik weet regelmatig dierproefvrij geweest (als we het hebben over merken die überhaupt testen, aangezien testen op dieren sowieso verboden is in Europa).

INHOUD

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Het doosje is zoals ik het ken, de oude vertrouwde donkerblauwe doos met het logo van Bluxbox erop. Veel foto’s van Mari van de Ven en de prachtige blonde dame die al enige tijd hét gezicht zijn van Bluxbox.
Als eerste vind je een menu kaartje. Hierin staat precies wat je in de doos kunt vinden, hoe duur dit is, wat het precies is en waar je het voor kunt gebruiken. Regelmatig vind je er ook tips.
Tot slot het zakje met de producten. Het zakje vind ik altijd erg handig, ik bewaar er spulletjes in of gebruik het als make-up tasje in mijn tas.

LUMINIZER

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Als eerste vind ik de Luminizer van Beebee Professional (€20,95). Ik vind het nogal duur voor een potloodje eerlijk gezegd.. Maar dan moet ‘ie wel goed zijn.
Beebee Professional is een nieuw merk, dat pas sinds 2015 bestaat. Het is dus niet gek als je het merk nog niet kent.
In de box vind je de luminizer of de blush. Ik ben blij dat ik de luminizer kreeg.

unboxing-bluxbox-december-5606Eerst dacht ik dat het een simpel huidkleurig potloodje was. Wat ook ontzettend fijn is. Maar het blijkt echt een highlighter te zijn! En ontzettend mooi ook nog.
Het geeft een lichte shimmer en licht de huid op. Je kunt hem het beste gebruiken onder het wenkbrauwbot, het midden van de neus of bij de binnenkant van je ogen. Voor mijn jukbeenderen vind ik hem net iets te gepigmenteerd.

MASCARA

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Catrice, wie kent het merk niet? Ik vond de Catrice Glam & Doll Volume Mascara (€3,99).
Catrice vind ik persoonlijk écht een fijn merk. Ontzettend budget en met hele fijne en mooie producten.

unboxing-bluxbox-december-5614Deze mascara blijkt de bestseller te zijn van Catrice.
Je creëert het poppenogen effect (zoals de naam al zegt) met extra volume, lengte en dikte.
Het borsteltje is prettig in gebruik en geeft geen klontjes. Het zijn hele dunne siliconen-achtige puntjes.
Deze mascara is absoluut fijn!

NAGELLAK

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Een nagellakje, altijd leuk! Het is de Golden Rose: Ice Color Mini Nagellak (€2,50). Het merk kende ik niet. Het blijkt in ieder geval een hoogwaardig merk te zijn dat producten verkoopt voor een lage prijs.
Naast nagellak hebben zij ook make-up (hey, daar ben ik dan ook wel nieuwsgierig naar).
Terug naar de nagellak, het is een flesje van 6ml en is van de nieuwe lijn ‘Ice Color’. De kleur is diep bruin/rood. Niet helemaal mijn kleur eigenlijk. Maar voor dit seizoen is het wel weer perfect.
De nagellak heeft een hoge glans en ik ben benieuwd hoe lang deze blijft zitten 🙂

CONDITIONER

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Een conditioner van een merk dat ik ook nog niet kende: Hairway Professional: Repair Conditioner (€8,90) een behoorlijk prijzige conditioner als je je bedenkt dat dit de travel size is (50ml).
Je hoort me overigens niet zeuren hoor, want ik heb zelf ook shampoo en conditioner van hoge prijzen. Dit merk is overigens een professioneel kappersmerk dat ook verkrijgbaar is voor consumenten.
De conditioner bevat duindoornzaad dat herstelt, verzorgt en hydrateert. Wat fijn is: De conditioner biedt UV-bescherming en bevat geen parabenen en parfum.
Toch ruikt de conditioner echt heerlijk! Ik ruik mint! En ik hou van mint. Het zal vast het duindoornzaad zijn.

LIP CRAYON

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Precies dezelfde had ik al! Alleen dan in een andere kleur. Een paarse kleur. En eerlijk gezegd vond ik die niet mooi. Ik wilde dus heel graag weten welke kleur dit is. En het is de perfecte kleur voor mij, Yay!
Het is de Starlooks Lip Crayon in de kleur Nude Beach (€17,50).

unboxing-bluxbox-december-5607Het is een matte lipstick met optimale dekking en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren die passen bij iedere huidkleur.
Ik ben ontzettend blij met deze kleur en het zal hoogstwaarschijnlijk één van mijn favorieten worden de komende tijd!

WHITENING STRIPS

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

Hey! Een bekende 🙂 Ik heb deze whitening strips al eens gereviewd op mijn blog. En ik was er echt heel tevreden over.
In de Bluxbox vind je 2 paar strips om te kijken of het wat voor je is. Met twee paar strips ga je zeker al een verschil zien. Een volledige ‘behandeling’ heeft meer strips nodig en dan zou je een pakketje kunnen aanschaffen.
Maar zeker voor de mensen die het eerst eens willen proberen is dit natuurlijk perfect!
De Smilelab Advanced Teeth Whitening Strips Performance zijn samples. 15 stuks kosten €49,95

DE BOX

UNBOXING BLUXBOX DECEMBER 2016

De box van december is zeer gevarieerd zoals je ziet. Van make-up tot haarverzorging en whitening strips. Leuk!!
De totale waarde van de box is deze maand €62 en als je er €14,95 voor betaald dan heb je dus aardig wat bespaard.
Mijn favoriete product is absoluut de luminizer en de lip crayon. Deze twee gaan de komende tijd zeker gebruikt worden!

Alle producten in de Bluxbox van deze maand kan ik overigens gebruiken. En ik denk veel vrouwen die de box ontvangen hebben. Producten die geschikt zijn voor iemand die weinig make-up gebruikt maar ook de make-up junkies kunnen hier blij mee zijn.
Wil je nu zelf ook een keer een box proberen? Dat kan eenmalig of vaker, it’s up to you. Je kunt een kijkje nemen op de website van Bluxbox en jouw eigen box ontvangen.

Of de box van deze maand dierproefvrij is kan ik niet met zekerheid zeggen. Starlooks, Catrice & Golden Rose zijn sowieso dierproefvrij. Van Beebee Professional,Hairways Professional en Smilelab heb ik niets kunnen vinden.

Wat vinden jullie van de box? En zijn jullie al benieuwd naar de eerste box van 2017?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May