Kennen jullie de Salt spray? Vast wel! Er is nu ook een salt mousse van Keune! Ik was benieuwd, want ik hou van casual hair. Hello wild hair!
Ik probeerde deze nieuwe mousse en vertel jullie wat ik ervan vind. 

KEUNE

Keune is een van oorsprong Nederlands kappersmerk. En is dierproefvrij! De producten die zij verkopen zijn allemaal afgestemd op professioneel gebruik maar ook particulieren zoals jij en ik kunnen de producten aanschaffen.
Over het algemeen kun je de Keune producten bij de betere kapsalons kopen, maar ook online zijn ze te vinden. Even googlen en je hebt ze zo.

SALT MOUSSE

WILD HAIR BY KEUNE

Ik kende het nog niet. Jullie? De Salt spray maar dan in een mousse variant. de Keune Blend Salt Mousse.
De salt mousse is geïnspireerd op de Parijse look namelijk voor het creëren van golvend haar vol textuur.
De Blend Salt Mousse geeft het haar structuur en geeft dunner haar een liftend effect, je zou er dus een lekkere volle bos haar van moeten krijgen.
In de mousse zitten ook Vitaminen verwerkt die je haar ook verzorgen. Wat nu het verschil is met een spray? De spray maakt het haar toch wat stugger, en dat is niet het geval met de mousse. Het haar blijft lekker zacht maar geeft het dus toch net wat meer structuur.

WAT VIND IK?

WILD HAIR BY KEUNE

De mousse is lekker zacht en romig en brengt daarom goed aan in het haar zonder het haar meteen nat te maken of te verzwaren. Je hebt ook niet zoveel nodig. Net een toefje zoals je hierboven op de foto kunt zien.
Ik heb het aangebracht vanaf mijn haaraanzet omdat het daar natuurlijk volume moet gaan creëren. Vervolgens heb ik het verdeeld richting de punten van mijn haar. Maar heb ik de punten niet meegenomen om deze de natuurlijke look te laten behouden.

Ik houd van de Keune geur, die mis ik in dit product. Het doet wél wat het beloofd

Wat ik wel verwachtte van Keune maar toch miste is de lekkere geur. Ja de geur ruik je wel aan de mousse maar het blijft niet zo lang hangen in het haar wat ik toch wel jammer vind. Ik houd altijd van die Keune geur. Alsof je net bij de kapper vandaan komt.
Het deed wel precies wat het beloofde met mijn haar. Ik heb gedoucht, mijn haar droog gemaakt met een handdoek en vervolgens de mousse aangebracht. Daarna heb ik niets gedaan, ook niet geföhnd. Het resultaat zie je hieronder. Perfect!
Ik vind het toch wel een erg fijn product. Want ik ben maar 2 minuten kwijt aan mijn haar routine terwijl ik er normaal wel een minuut of 10 mee bezig ben (nog kort trouwens hoor).

WILD HAIR BY KEUNE
WILD HAIR BY KEUNE

HELLO CASUAL PARISIAN HAIR ♡

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May