Raar eigenlijk dat ik hier nog nooit wat over heb geschreven. Make-up Revolution is een budget merk dat sinds enige tijd verkrijgbaar is bij Etos. Ik gebruik al een tijd de palettes van dit merk maar nu ga ik er dan toch eindelijk een review over schrijven.
Ik probeer het blush palette en het oogschaduw palette en heb uiteraard de palettes voor jullie geswatched. Lees je mee?

MAKE-UP REVOLUTION

Make-up Revolution is een merk uit Amerika dat valt onder ‘TAM Beauty’, hieronder valt onder andere ook Freedom. Ook een budget make-up merk. Het merk wordt wereldwijd verkocht en sinds enige tijd dus ook bij Etos. Maar ook online kun je dit merk vinden, bij bijvoorbeeld Boozyshop.
Wat ik zo leuk vind aan Make-up Revolution is dat ze dus heel goedkoop zijn (nog geen tientje voor een palette) maar dat ze er niet goedkoop uit zien. Ze hebben mooie designs, mooie doosjes en gaan mee met de trends. Ik vind de make-up er altijd wel stijlvol uitzien eigenlijk.
Het merk is daarnaast 100% cruelty free. Ze testen niet op dieren. Nooit! Fijn.

BEYOND FLAWLESS PALETTE

MAKE-UP REVOLUTION: BUDGET MAKE-UP REVIEW

De oogschaduw palettes zijn voor mij al bekend. Het zijn hele grote palettes met maar liefst 24 kleuren. Wat ik super fijn vind aan dit merk, is dat ze een transparant stuk plastic over de oogschaduw hebben met de namen van de kleuren. Erg handig!
De kleuren zijn allemaal wel redelijk aan elkaar verbonden dus kan je niet zo snel de plank misslaan met een rare kleuren combinatie.
Veel palettes bevatten matte kleuren en kleuren met een shimmer/glitter. Behalve dan het Flawless matte palette wat ik ook heb (ook erg mooi!).

Je kunt de plank dus eigenlijk niet misslaan met rare kleurencombinaties

Dit palette bevat veel nude kleurige eyeshadows en je kunt er in principe alle kanten mee op, een lekkere smokey-eye of een rustige zachte look. Wat je wilt.
Zelf kies ik altijd voor wat zachte kleuren op mijn ooglid en een wat donkerdere kleur in mijn crease om het oog wat meer diepte te geven.

EERSTE 4 RIJEN

MAKE-UP REVOLUTION: BUDGET MAKE-UP REVIEW

TWEEDE 4 RIJEN

MAKE-UP REVOLUTION: BUDGET MAKE-UP REVIEW

De palettes van Make-up Revolution zijn redelijk gepigmenteerd. Voor de ‘algemene’ vrouw is het echt prima. Ik gebruik de palettes bijvoorbeeld dagelijks.
Om echte knallende looks mee te maken zijn ze te weinig gepigmenteerd voor, maar dan heb je het echt over de picture perfect keiharde looks.

PALETTE BLUSH GODDESS

MAKE-UP REVOLUTION: BUDGET MAKE-UP REVIEW

Door naar het blush palette. Het is de Blush Goddess en je koopt hem voor €7,95. Er zitten 8 kleuren in, waarvan 4 blushers zijn en 4 highlighters. Perfecte combinatie dus!
Het Blush Goddess palette bevat vooral hele zachte kleurtjes en hebben een roze ondertoon. De highlighters hebben vooral een zilveren glow maar 1 ervan heeft weer een warme glow. Kan eigenlijk ook wel bij ieder huidtype.
De blushes zijn dikke prima gepigmenteerd, je wilt namelijk niet met knalroze wangen rondlopen. Een veeg met de kwast is genoeg voor een kant van het gezicht.
Van de highlighters gebruik ik zelf wel altijd wel wat meer, maar dat is een kwestie van smaak. Geef mij maar een goede glow.

HIGHLIGHTERS

MAKE-UP REVOLUTION: BUDGET MAKE-UP REVIEW

BLUSHES

MAKE-UP REVOLUTION: BUDGET MAKE-UP REVIEW

Was jij al bekend met het merk Make-up Revolution?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May