Ik ben fan van de Etos sinds een tijdje. Ze hebben ZO onwijs veel fijne nieuwe producten. Vandaag ga ik het hebben over de Botanical Boost collectie. Denk aan een soort Rituals producten & luxe maar dan 5x goedkoper.
De Limited Edition geur Orange Blossom & Ginger ruikt in ieder geval alvast heel erg lekker! 

BOTANICAL BOOST

Botanical Boost is het nieuwe pareltje van Etos. Namelijk een collectie met verschillende geuren die je een luxe gevoel geven.
De producten van Etos zijn in de eerste plaats altijd diervriendelijk (nooit op dieren getest). Deze lijn bevat een heleboel planten als ingrediënten waar de lekkere geur ook vandaan komt. Alle planten komen uit de Hortus.
Etos hoopt je met deze collectie het wellness gevoel te geven en dat voor een heel klein prijsje. De producten zijn namelijk nooit duurder dan €7,99.
Het uiterlijk van de collectie vind ik prachtig. Hoe kan het ook anders? Wit met rosé-kleurig. Staat alleen al leuk in de badkamer!

Krijg het wellness gevoel maar dan voor een heel zacht prijsje

De verschillende lijnen zijn: lime & mint, elderflower & raspberry, jasmine & vanilla (hierover heb ik al eens een review geschreven. Benieuwd? Kijk hier) en tot slot de limited edition die ik vandaag behandel: Orange blussom & ginger.
De gehele collectie kan je vinden op de website van de Etos. Denk aan geurstokjes, douche benodigdheden, bodylotions etc.

BODY SOUFFLE

LIMITED EDITION: ORANGE BLOSSOM & GINGER

Laten we beginnen met de body souffle. Want dit is mijn favoriet 🙂 Hij kost €4,99 en bevat 200ml. Een grote pot dus!
Een body souffle is net iets anders dan een body lotion of crème. Een souffle is namelijk een opgeklopte body butter en daarom lekker luchtig. Het voelt ook minder zwaar aan.
Ik vind het altijd wel erg lekker. Deze body souffle vind ik ook fijn aanvoelen. Lekker vol en romig maar smeert lekker uit.

De geur, oh mijn god.. Goddelijk!

De geur.. OH MIJN GOD. Die is echt goddelijk! Ik wil hier een deodorant van! Haha. Ik wil altijd een deodorant van een lekkere geur.
Het is een heel zachte geur waar je de frisheid van de orange blossom in ruikt maar de ginger maakt het net wat pittiger. De geur blijft ook lekker lang hangen op mijn lichaam en het trekt ook snel in. Er blijft een heel zacht laagje op mijn huid liggen waardoor mijn huid ook lekker aanvoelt. Het is totaal niet vet en dat is sowieso al een plus!

HANDCREAM

LIMITED EDITION: ORANGE BLOSSOM & GINGER

Door naar de handcrème. Wederom een heerlijke geur. Precies dezelfde namelijk 😉 Ik moet zeggen, dit is wel mijn favoriete lijn tot nu toe. Jammer dat het een limited edition is!
De handcrème kost €3,49 en bevat 75ml. Ook lekker veel voor een kleine prijs.
De handcrème is ook lekker vol en romig en trekt inderdaad snel in! Ik heb alleen al 1000 handcrèmes liggen en hoe lekker ze ook zijn, ik heb besloten deze cadeau te doen aan een vriendin. En ik weet ZEKER dat ze er blij mee gaat zijn.

SHOWER FOAM

LIMITED EDITION: ORANGE BLOSSOM & GINGER

Tot slot de shower foam. Een mooie witte aluminium fles met hetzelfde mooie design als de andere producten uit de lijn.
De shower foam kost €4,99 en bevat 200ml.
Een shower foam vind ik sowieso altijd erg lekker. De foams zijn lekker luchtig en je hebt niet veel nodig waardoor je lang met de producten doet.

De hele badkamer ruikt lekker!

De geur is ook weer heerlijk en komt goed los tijdens het douchen. De hele badkamer ruikt lekker 🙂 Mijn huid voelt erna niet droog aan maar juist lekker zacht. Hierna smeer ik me natuurlijk in met de body souffle waardoor de geur nog meer loskomt en ik mezelf de hele tijd ruik. Lekker!

VERKRIJGBAARHEID

LIMITED EDITION: ORANGE BLOSSOM & GINGER

Je zal het vast niet raden, maar al deze producten zijn te koop bij Etos 😉
Iedere Etos heeft ze in het assortiment, dus ook de Etos bij jou in het kleine dorp. Online verkopen ze helaas (nog) niks. Ik weet niet of ze dit in de toekomst gaan doen, maar ik zou het zelf erg fijn vinden. Ik ben een luie shopper namelijk.

Anyway, deze lijn heeft mijn hart in ieder geval wel gestolen en ik baal stiekem wel erg dat het een limited edition is. Maar uit ervaring weet ik dat sommige limited editions nog wel eens terugkomen als ze populair blijken te zijn. Ik hoop deze keer ook!
Mijn favoriet is de body souffle. Ik ben een sucker voor crèmes.

Heb jij Botanical Boost al geprobeerd van de Etos? En wat is jouw favoriete lijn?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May