Ik HOU van de Primark. Waarom? Ja, logisch. Alles is zo goedkoop en ze hebben echt prachtige spullen. Kwalitatief zijn ze misschien niet fantastisch maar soms valt dat reuze mee.
Waar ik ook van hou is rosé gouden spulletjes. En de Primark weet dat. Want het stond er vol mee! Vandaag review ik de brushes van Primark en kocht ik ooit een glitter rosé-kleurig manicure setje. Gewoon voor de heb 😉 

Primark

Afgelopen week plaatste ik ook al een artikel over Primark spulletjes. Toen ging het om de nagels en die beviel mij helemaal prima! Kwaliteit sucks? Nee hoor! Deze make-up is echt goed én mooi.
Ik nam ook een aantal eye-candy spulletjes mee. Als het niet werkte vond ik het ook prima want het staat gewoon mooi op mijn make-up tafel!

BRUSHES

PRIMARK: ROSE GOLDEN GOODIES

Zoals je misschien begrijpt interesseert het me niks of ze goed zijn of niet. Het is een leuke bijkomstigheid. Dat wel. Maar zijn het geen plaatjes??
Alleen al om neer te zetten en naar te kijken vond ik al goed genoeg. Maar ik heb ze natuurlijk ook uitgeprobeerd om te kijken hoe ik het vind. Het setje was volgens mij €12 en daar kreeg ik deze 3 kwasten voor. Redelijk duur voor de Primark haha!
Deze soort brushes zie je de laatste tijd overal, op youtube tutorials, op Instagram en bij grote make-up artists en bloggers. Ik moest ze dus zelf ook een keer proberen.

Ook al werken de kwasten niet, ik vind ze alleen al prachtig om naar te kijken

Ik gebruik normaal gesproken een buffing kwast of een beautyblender om mijn foundation/concealer aan te brengen. Deze kwasten zijn dus helemaal nieuw voor mij.
Ik merk dat het vergelijkbaar is met een buffing kwast omdat de haartjes ook zo dicht bij elkaar staan maar toch is deze kwast wat voller, de haartjes staan nog dichter bij elkaar.
De bovenkant van de kwasten zijn donker gekleurd wat best handig is. Zo zie je namelijk niet dat de kwast vies is 😉 Aan de ene kant kun je dan je kwasten vergeten schoon te maken maar aan de andere kant staat het wat minder armoedig op je tafeltje.

PRIMARK: ROSE GOLDEN GOODIES

Op bovenstaande foto zie je de kwast in totaal (de nagels komen trouwens ook van de Primark).
De kwasten houden prima vast maar het is even wennen als je het niet gewend bent.
De bedoeling is om de kwast in ronde bewegingen over de huid te ‘vegen’ en om zo dus de foundation uit te blenden op de huid. Voor mij werkt het niet echt. Het wordt niet lelijk hoor, absoluut niet. Maar de dekking gaat wat verloren door de ronde bewegingen en de hoeveelheid haartjes op elkaar. Hierdoor smeer ik het vooral uit in plaats van het in mijn huid te blenden.
De kwasten nemen zelf ook wel wat product op. Op zich is het prima te doen maar ik geef toch de voorkeur aan mijn beautyblender. Die geeft een meer dekkend resultaat.
Ze staan trouwens wél op mijn make-up tafel, voor de sier 🙂

MANICURE 'GLITTER' SET

PRIMARK: ROSE GOLDEN GOODIES

Weer snap je natuurlijk dat ik dit al in mijn tas had zitten voordat ik wist wat het was. Glitters en roségoud. Altijd goed. I don’t care what it is.
Het doosje heeft écht mooie glitters, vooral in het licht glinsteren ze lekker fel. Maar het is dus een manicure setje. Gebruik ik soms wel eens. Dus kan het nog van pas komen ook. Maar ook deze staat op mijn make-up tafel mooi te zijn.

Ook deze staat mooi te zijn op mijn make-up tafel

Toch ga ik je nog vertellen wat er in zit.

PRIMARK: ROSE GOLDEN GOODIES

Wat ik nu écht jammer vind is dat de spulletjes in het doosje zilver zijn. Als je het echt af had willen maken dan hadden deze ook rosé-kleurig moeten zijn. Ze hebben gewoon rosé-kleurige pincetten en dergelijke dus ik snap niet waarom dit dan zilver moet zijn.
Maar goed, je kan ook overal om zeuren natuurlijk. Ik weet niet meer precies hoe duur het setje was. Waarschijnlijk €4 / €6.

De pincetten in zulke setjes zijn nooit ergens goed voor

In het doosje vind je een klein schaartje, deze gebruik ik altijd om mijn wenkbrauwen bij te knippen en mijn lashes op maat te knippen. Erg handig.
Ook vind je een nagelschaartje die iedereen wel gebruikt neem ik aan, een pincet die waarschijnlijk nergens goed voor is. Want uit ervaring weet ik dat de pincetten uit zulke doosjes niet eens goed aansluiten. Je kunt er dus vrij weinig mee.
Tot slot een nagelriem duwer (hoe heet dat eigenlijk? Het is namelijk geen bokkenpootje) en nog iets waarvan ik geen idee heb waar het voor dient.
De inhoud zal ik niet echt gebruiken maar ik ben zo blij met het doosje haha! Ps. Het borsteltje op de foto komt ook van de Primark.

Wat zijn jouw musthaves / eye-candy producten van de Primark?

 

Disclaimer

May