Kennen jullie mijn vorige ‘Brows on Fleek’ artikel nog waarin ik de Wunderbrow reviewde? Ik heb nu een uitbreiding waardoor de Wunderbrow nog beter en mooier kan worden aangebracht. Namelijk met het bijbehorende kwastje en de Wunderbrow D-Fine. Lees je mee?

Wunderbrow

Wunderbrow is een merk dat best wel heel veel leuke producten heeft. En het zijn eigenlijk altijd wel speciale producten die net iets meer toevoegen dan de reguliere make-up merken aanbieden.
Zo is de Wunderbrow een wenkbrauw product die voor geen mogelijkheid afgeeft en een aantal dagen zou blijven zitten. Voor het artikel over de Wunderbrow zelf kijk dan hier.

Wunder heeft altijd speciale producten en biedt net iets meer dan de reguliere merken

Vandaag heb ik een extraatje voor de Wunderbrow. Namelijk de Dual Precision Brush die ervoor zorgt dat je het product mooi en strak kunt aanbrengen en heb ik de Wunderbrow D-Fine geprobeerd. Een speciaal soort wenkbrauw product die je brows een heel natuurlijke look geven.

DUAL PRECISION BRUSH

WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK

De Dual Precision Brush kost €8,95 en is een wenkbrauw kwastje en borsteltje in 1. Nu kun je jezelf afvragen of ieder kwastje niet hetzelfde is. Nee dat is echt niet zo.
De kwastjes verschillen qua structuur en zachtheid waardoor je ook een heel andere look kunt creΓ«ren met verschillende kwastjes.
Dit kwastje is erg stevig wat prettig is omdat het daardoor goed het product oppakt. In dit geval is het een vloeibaar product want de Wunderbrow is een vloeistof en geen pomade of een poeder.

WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK
WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK

Wat je doet is het product met je kwastje pakken en dit in de wenkbrauw aanbrengen. Doordat het kwastje zo stevig is kun je heel strakke lijnen trekken. Dat miste ik wel bij Wundebrow. Want mijn eigen kwastje is wat zachter en de lijn was daardoor niet strak.
Het werkt prima voor een pomade, maar niet voor een vloeibaar product. En dat doet dit kwastje dus wel. Ook vul ik de gaatjes in met het kwastje en maak ik de vorm af. Met het kwastje kan je ook haartjes natekenen. Mij lukt dat niet zo erg. Maar het kan πŸ˜‰
Vervolgens borstel ik mijn wenkbrauw met de andere kant van het kwastje. Hierdoor verdeel je het product goed in de wenkbrauw en breng je je brow in model.
De Wunderbrow wordt wat harder dan je eigen wenkbrauw dus zorg dat je na het in model brengen van je brow meteen gaat borstelen.
Vervolgens blijft je wenkbrauw gewoon de hele dag op zijn plaats en geeft het Γ©cht niks af!

WUNDERBROW D-FINE

WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK

De Wunderbrow D-fine is eigenlijk een product op zich maar ik combineer hem graag met Wunderbrow zelf. Het is een product dat ideaal is voor touch-ups en die je dus zo in je tas kan kieperen.
De D-Fine kost €29,95 en is dus wel aardig prijzig. Wat speciaal is aan dit product is dat het ‘potlood’ een bepaalde vorm heeft waardoor je makkelijk haartjes kan natekenen voor het meest natuurlijke resultaat.
Hij belooft ook lang en goed te blijven zitten en geeft ook minimaal af. Fijn!

WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK
WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK

Ik heb de kleur ‘Brunette’ gekozen. Ik heb zelf zwarte wenkbrauw haartjes maar door een wat lichtere kleur te kiezen maak ik het wat minder hard.
Ook omdat ik tegenwoordig blond haar heb is dit een betere keuze.
Echt haartjes kan ik er ook niet mee natekenen maar ik vind het een fijn product in combinatie met de Wunderbrow. Ik gebruik namelijk eerst Wunderbrow in mijn wenkbrauw en vervolgens gebruik ik de D-Fine om de voorkant (aan de neusbrug kant) mee in te vullen. Hierdoor krijg ik een minder harde wenkbrauw en loopt het mooi over.

Ook voor beginnelingen is dit een perfect product om ‘brows on fleek’ te krijgen

Ik ben zelf heel tevreden over de producten. Het is makkelijk, de wenkbrauwen zien er natuurlijk uit waardoor ik ermee over straat kan overdag πŸ˜‰ en je doet er ook lang mee.
Persoonlijk vind ik de prijs wel wat aan de hoge kant en zou ik zelf niet snel een product kopen dat zo duur is maar juist voor beginnelingen is dit een perfect product om brows on fleek te krijgen!

RESULTAAT

WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK

VERKRIJGBAARHEID

WUNDERBROW PART 2: BROWS ON FLEEK

Wunderbrow wordt overal aangeboden maar let op waar je het koopt. Ze zijn namelijk niet altijd echt. En namaak producten kunnen (zoals je je voor kunt stellen) niet het werk doen wat de echte wel doen.
Het officiele verkooppunt van Wunder is de website van Wunder zelf.

Je kunt daar de bovenstaande producten allemaal kopen en ook de Wunderkiss waar ik laatst over schreef. Happy shopping!

Heb jij al iets van Wunder geprobeerd? En wat vond je ervan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May