Laura Mercier, what can I say? (Hey dat rijmt! haha). Het merk heb ik in mijn hart gesloten en heeft voor mij een hoog hebben-gehalte. Nu zijn de Holiday sets verschenen. De collectie voor de feestdagen. En geloof me, je mag dit niet missen. Pareltjes! Lees snel verder voor de review van deze sets. 

Laura Mercier

Laura Mercier is een dierproefvrij merk! Dat ten eerste gezegd te hebben is het een van mijn favoriete high-end merken.
Zo heb ik enige tijd geleden een review geplaatst over de translucent powder van Laura Mercier waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan. Nog steeds de beste basis make-up aankoop die ik heb gedaan.
Laura Mercier heeft een beperkt aantal verkooppunten wat het merk exclusief maakt. Het is namelijk alleen te koop bij Skins Cosmetics en de Bijenkorf. Skins Cosmetics heeft een aantal prachtige fysieke winkels, maar als je lui bent zoals ik dan kun je ook gewoon online shoppen bij de webshop van Skins Cosmetics. Zeker een kijkje waard, want je vind er nog meer prachtige merken.

Ben je niet zo goed in combineren? Geen zorgen, Laura Mercier heeft het al voor je gedaan

Zijn jullie al benieuwd naar de collectie? De Holiday collection is een collectie van verschillende sets. Dé onmisbare producten voor de feestdagen. De kleuren en de formules zijn allemaal op elkaar afgestemd. Als je dus niet zoveel verstand hebt van combineren, geen zorgen! Ik review vandaag de highlighters, de lip glacé set en een set met een mascara en een eyeliner. Let’s go!

FALL IN LOVE - FACE ILLUMINATOR COLLECTION

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

Oké, mogen we 1 minuut stilte voor deze pracht.. Ik was super enthousiast toen ik dit palette openmaakte. Want wow, just wow. Hij is prachtig!
Het is een palette van 4 verschillende kleuren highlighters. Officieel gezegd ‘Illuminators’. Want ze zijn niet heftig maar heel mooi subtiel. Wil je toch heftige highlighter? Dan kun je het gewoon opbouwen natuurlijk. Zelf gebruik ik geen fan brush maar een wat dikke kwast om het mee aan te brengen. Zo krijg je net even meer sparkle.
De parelpigmenten die het palette bevat reflecteren en geven een multidimensionale finish die past bij iedere skintone.
En kijk eens naar hoe het palette eruitziet… De illuminators hebben een vorm van satijnen stof, bijna zonde om er met een kwast overheen te gaan! De buitenkant is overigens ook prachtig met haar luipaard printje.

I fell in love with this ‘Fall in Love’ palette

laura-mercier-liglaze-highlighter-mascara-eyeliner-review-look-swatch-4273De kleuren die je in het palette vindt zijn:

  • Addiction
  • Devotion
  • Seduction
  • Indescretion

 

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

De kleuren zijn zoals je ziet vooral warm met ook een koelere kleur aanwezig. Mijn favoriet is de eerste swatch.
Het palette heet: Fall in Love Face Illuminator Collection en yes, i fell in love!
Het palette is te koop voor €58. Een investering ja, maar sommige merken zijn dat zeker waard. Laura Mercier is daar, naar mijn mening absoluut één van.

KISS OF SHINE - LIP GLACE COLLECTION

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

Door naar de Lip Glacé collectie. Het zijn de 5 meest populaire kleuren van de lip glacé’s van het merk. Een lip glacé is een hoog glanzende, goed gepigmenteerde lipgloss. Waar bij de lipgloss de kleur altijd wat vervaagt bij aanbrengen, blijft het bij een glacé goed op de lip zichtbaar.
De glacé kan worden opgebouwd door meerdere laagjes aan te brengen. Dus je kunt de kleur zo sterk maken als dat je zelf wilt.

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

BLACK CHERRY

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

WILDFLOWER

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

ANGELIC

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

BLUSH

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW
LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

Dan is er nog de kleur Cosmic en dat is meer een transparante kleur met een lichte shimmer. Ook erg mooi!
De lip glacé’s vind ik prettig aanbrengen maar let wel op dat er niet teveel aan je kwastje zit. Anders krijg je een wat dikkere lijn aan de buitenkant van het kwastje en dat is lastig te corrigeren.
De lip glacés zijn mini’s maar je kunt er toch wel een behoorlijk aantal keer je lippen mee vullen 😉 De set kost €52

SMOKE & MIRROR SET

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

En tot slot de Smoke & Mirror set (€32). Dit is een tweedelige set waarin de Extra Last Sculpting Mascara zit en de Kajal D’Orient Eyeliner.
Ik was natuurlijk te enthousiast om te lezen voordat ik de producten ging gebruiken en ten eerste dacht ik dat de eyeliner bedoeld was voor bovenop het ooglid. Dat was best een geknoei, is uiteindelijk wel redelijk gelukt maar in principe is de eyeliner dus bedoeld voor de waterlijn. Oeps. En daarvoor is hij ook perfect!

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW
LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW
LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

Ten eerste vind ik de vormgeving van de eyeliner fantastisch. Het loopt van dun naar dik en weer naar dun. Heel stijlvol.
De eyeliner blijft perfect zitten en loopt niet uit. Ik heb daar nogal gauw last van en loop regelmatig met panda ogen rond als ik de verkeerde producten gebruik.
Ook de mascara heeft geen last van uitlopers en blijft echt de hele dag perfect zitten. Mocht je nu een foutje hebben gemaakt en is er wat geknoeid onder het oog met de mascara? Veeg het heel snel weg! Want na een minuut zit het zo vast als wat. Je krijgt het niet meer voorzichtig weg. En zo ook op de wimpers.
Ik krijg het alleen goed gereinigd met een speciale oogreiniger. Met een facecleanser of alleen water gaat het namelijk niet eventjes weg.
Perfecte mascara in ieder geval! Ik ben zeker mega fan van de mascara sinds nu!

LOOK

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

Voor deze look heb ik een combinatie gemaakt van de verschillende illuminators en draag ik de mascara, eyeliner en de lip glacé in de kleur Blush (mijn favoriet).

ALGEHELE MENING & VERKRIJGBAARHEID

LAURA MERCIER: HOLIDAY KITS REVIEW

Zoals je je kunt voorstellen was ik MEGA enthousiast toen ik het pakketje binnen kreeg. Het merk is prachtig, luxe en heeft echt hele mooie producten. Zo ook de producten die ik hierboven heb gereviewd.
Mijn favoriet is absoluut het illuminating palette, it’s just too pretty. Maar over de rest ben ik ook laaiend enthousiast.

De sets en alle losse producten kunnen worden gekocht bij Skins Cosmetics in de winkel maar ook op de webshop.
Zorg dat je daar even een kijkje neemt… Prachtige zaak!

Wat is jouw favoriete Laura Mercier product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May