Het is koud en het is guur buiten. Met deze look merk je daar weinig van want het is een superwarme look én geschikt voor overdag. Fijn! Je kunt er namelijk voor kiezen om wat minder opvallende lashes te gebruiken voor een meer casual uitstraling. In het artikel vind je meer foto’s van de ‘Warm Winter’ look en de gebruikte producten! 

WARM WINTER

In de winter mag je gerust wat meer make-up gebruiken dan in de zomer. Tenminste, dat doe ik zelf wel.
Mijn witte en grauwe huid geef ik net wat meer kleur door middel van contouren en bronzers en ik gebruik graag warme kleuren op mijn ogen om een mooie oogopslag te krijgen.

In de winter mag je gerust wat meer make-up gebruiken

Zoals jullie misschien wel weten ben ik niet zo van de uitgesproken make-up. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het prachtig hoor! Maar ik ben er eenmaal niet zo goed in. Geef mij maar de looks die ik ook overdag én op een feestje kan gebruiken. Daar heb ik wat aan. En ik hoop jullie ook!

MAKE-UP MONDAY: WARM WINTER
MAKE-UP MONDAY: WARM WINTER

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Gezicht:

 • Foundation: TooFaced – Born this way (sand)
 • Concealer onder het oog: TooFaced – Born this way (fair)
 • Contouring poeder: Nyx Cosmetics – Contour/highlighter pro palette
 • Bronzing poeder: Bobbi Brown – Bronzing powder (medium)
 • Highlighter & Blush: Make-up Revolution – Ultra Blush Palette (golden sugar)

Lippen:

 • Primark – Lip pencil (desert sand)

Ogen:

 • Lookx: Eyeliner nude (no18)
 • Make-up revolution: Flawless matte 2 palette (beauty, notch & final)
 • Make-up revolution: Affirmation palette (truth, blaze, reveal & affirmation)
 • Mascara: Smashbox – Full exposure (black)
 • Lashes: Lashqueen (Rose)

Brows:

 • Wunder2: Wunderbrow  & dual precision brush (brunette)
 • Wunder2: Wunderbrow D-Fine (brunette)
 • MAC: concealer – studio finish (nc30)
MAKE-UP MONDAY: WARM WINTER
MAKE-UP MONDAY: WARM WINTER
May