Plaknagels, die heb ik al jaren niet meer gebruikt. Acryl, gellak of striplac it is. Maar de Primark heeft sinds een tijd nagels die dodelijk mooi zijn. Serieus!
En voor die kleine prijs heb ik er gewoon een heleboel meegenomen 😉 Lees je mee?

PRIMARK

Mijn introductiepraatje is bij deze helemaal niet nodig natuurlijk. Iedereen kent de Primark.

Lach me maar uit, ik zeg Prie-mark en niet Prei-mark

Ik spreek het overigens uit als Prie-mark. Lach me allemaal maar uit,  maar wist je dat het bedrijf Iers is en je het dus ook uitspreekt als PRIE-mark en niet als prei-mark. Just saying 😉
Anyways, ik ben sinds kort de beauty afdeling van de Primark aan het verkennen. En ik ben wild enthousiast!
Wauw, de producten zijn prachtig! Met rosé-gouden verpakkingen en/of uiterlijk, goede kwaliteit make-up en precies inspelend op de trend van nu.
Ja, het blijft mij favoriete budgetwinkel. Lekker veel shoppen voor weinig.
Vandaag laat ik de plaknagels zien die ik heb gekocht, en houd je vast. EYE-porn!!!

PLAKNAGELS

NAGELS VAN DE PRIMARK: LOVE IT OR LEAVE IT

Oke, ik heb meer pakketjes gekocht maar ik laat vandaag alleen deze twee zien. Omdat ik ze samen heb gecombineerd. Dat leek me wel mooi.
Zoals je ziet was de linker €2,50 en de rechter €3. Verschil zit hem in de nail-art vermoed ik. Ze hebben ook gewone simpele matte/glanzende nagels en die waren €1,50 geloof ik.
Anyways, ik koos voor matte donkerrood en zilver. Op de matte rode nagels zitten diamantjes en ik had verwacht dat deze op alle nagels zaten. Helaas.. Dat was dus niet het geval haha.

NAGELS VAN DE PRIMARK: LOVE IT OR LEAVE IT

Het zijn in totaal 24 nagels in 12 verschillende maten. Ik heb zelf erg smalle nagels en de breedste nagel past op mijn duim (is wel net ietsje pietsje te groot). Dus heb je echt brede nagels? Dan past het waarschijnlijk niet.
Op 8 nagels vind je de diamanten.

Ondanks de lage prijs is er wel goed gelet op het uiterlijk!

Ik moet zeggen dat ze, ondanks de prijs, echt goed kijken naar het uiterlijk. Ten eerste vind ik ze gewoon prachtig maar kijk eens naar de achterkant? Die zijn gewoon aangepast.
De rode heeft gewoon een rode achterkant, maar de zilveren die heeft een huidkleurige achterkant. Ik heb ook zwarte nagels gekocht en die hebben een rode achterkant (hello Louboutin). Tof!

NAGELS VAN DE PRIMARK: LOVE IT OR LEAVE IT
NAGELS VAN DE PRIMARK: LOVE IT OR LEAVE IT

In het pakketje vind je dus de nagels en ook een lijm. Nu hoorde ik van iedereen dat de lijm écht heel goed is. Ze hebben hem aangepast, want het bleek 3x niks te zijn.

Ik ben verliefd!!

De lijm is inderdaad prima en plakt binnen 5 seconden meteen. Let dus op dat je de nagel direct goed recht plaatst en mooi tegen de nagelriem aan.
En tadaa!! Ik ben serieus verliefd! Volgende week haal ik gewoon 5 van deze pakjes. Zijn ze niet prachtig?!?

NAGELS VAN DE PRIMARK: LOVE IT OR LEAVE IT

Heb jij de plaknagels van de Primark al eens uitgeprobeerd?

May